Cała prawda.
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
No dobra, to skoro nikt już się nie chce wysilać... Pora na recenzje!
Miejsce VI - CoD. Wybacz, ale mnie to nie śmieszy. Dowcipy polityczne do ziemi!
Miejsce V - Jaco. Wysoki poziom abstrakcji. Niezłe, ale
... no, abstrakcyjne. Sorki ^^
Miejsce IV - Ababeb. Żeby nie było, że nepotyzm wprowadzam :D Widać inspirację życiem twórcy
Miejsce III - Sogetsu. Fajne.
Miejsce II - Kwazi. Miluchne. Po prostu miluchne
Iiiiiii..... (suspens!)
Miejsce I - GoGo Yubari! Powaliła mnie ta puenta! <fanfarki!> Zadawaj, Madame.
Miejsce VI - CoD. Wybacz, ale mnie to nie śmieszy. Dowcipy polityczne do ziemi!
Miejsce V - Jaco. Wysoki poziom abstrakcji. Niezłe, ale

Miejsce IV - Ababeb. Żeby nie było, że nepotyzm wprowadzam :D Widać inspirację życiem twórcy

Miejsce III - Sogetsu. Fajne.
Miejsce II - Kwazi. Miluchne. Po prostu miluchne
Iiiiiii..... (suspens!)
Miejsce I - GoGo Yubari! Powaliła mnie ta puenta! <fanfarki!> Zadawaj, Madame.
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
- Go Go Yubari
- Ifrit
Dziad w tle: I jeśli ktoś zna powód, dla którego Tych dwoje nie może wstąpić w święty związek małżeński niech powie teraz lub zamilknie...
*w tle*
Ktoś: Nieeeeee... Gayus >.< ....
*odgłosy szarpaniny*
Tidus: Powiedziałem, puśćcie mnie!!! Seymour! To wielki błąd!!! Czy ostatnia noc nic dla Ciebie nie znaczy? T____T
Yunie: OMG - mam nadzieje, że nie złapałeś rzęsika pochwowego od Twojech chłopaka -____-
Gayus: *myśli* ale obciach
*cedzi przez zęby* Spokojnie - nie doczekasz nocy poslubnej... :]
*w tle*
Ktoś: Nieeeeee... Gayus >.< ....
*odgłosy szarpaniny*
Tidus: Powiedziałem, puśćcie mnie!!! Seymour! To wielki błąd!!! Czy ostatnia noc nic dla Ciebie nie znaczy? T____T
Yunie: OMG - mam nadzieje, że nie złapałeś rzęsika pochwowego od Twojech chłopaka -____-
Gayus: *myśli* ale obciach

Yuna: To co mam robić?
Seymour: Teraz musimy zobaczyć czy wieża cię przyjmie. Wtedy staniesz się trzynastym strażnikiem.
Facet w tle: Przyjmuję, przyjmuję, każdą przyjmę!
Seymour: Teraz musimy zobaczyć czy wieża cię przyjmie. Wtedy staniesz się trzynastym strażnikiem.
Facet w tle: Przyjmuję, przyjmuję, każdą przyjmę!
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Dziad z tyłu: Witam Państwa bardzo serdecznie w kolejnym odcinku Familiady, nazywam się Karol Strasburger i poprowadzę dzisiejsze spotkanie. Pytanie pierwsze: wymień największe ptaki jakie widziałeś.
-*pym* Seymour pierwszy-
Seymour: Lech *pym* (tylko 1234224 puntów)
Karol Strasburger: no Yunaaaaa, teraz twoja kolej - masz szanse się wykazać i zgarnąć nagrodę jaką jest wiadro cukru w kostkach i bilet do kina...
Yuna: yyyy eeeee duży ptak?! nooo ten tego... yyyy Tidus?
-*pym* Seymour pierwszy-
Seymour: Lech *pym* (tylko 1234224 puntów)
Karol Strasburger: no Yunaaaaa, teraz twoja kolej - masz szanse się wykazać i zgarnąć nagrodę jaką jest wiadro cukru w kostkach i bilet do kina...
Yuna: yyyy eeeee duży ptak?! nooo ten tego... yyyy Tidus?
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Yuna: Ukochany... Choć dzieli nas tak wiele... Nie mogę przestać mysleć o tobie... o tym, cośmy robili w niedzielę...
Seymour: Najsłodsza... Ta linia na wieki nas dzieli... lecz pamięci nie zatrze o naszej niedzieli...
Reżyser: Cięcie! Nie, nie, nie! Co to ma być, dwa drewniane klocki?! Trochę ekspresji! Powtarzamy!
Seymour: Najsłodsza... Ta linia na wieki nas dzieli... lecz pamięci nie zatrze o naszej niedzieli...
Reżyser: Cięcie! Nie, nie, nie! Co to ma być, dwa drewniane klocki?! Trochę ekspresji! Powtarzamy!
BEGIN GEEK CODE
END GEEK CODE
END GEEK CODE