Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

ramalash

Post autor: ramalash »

aden bardzo mozliwe ale pomyliles sie o 3 czesci ;]
kontrat

Post autor: kontrat »

jutro bede mial juz ten trailer to sie podziele moimi wrazeniami i refleksjami
Ryu Yamino

Post autor: Ryu Yamino »

Pomysł z filmem jedt wypaśny, ale wstyd się przyznać - jeszcze nie grałem w VII (skończe teraz VIII i zabieram sie za "protoplaste" PSX'owych RPG'ów)... Mam na kompie dwa trailery i muszę przyznać że postać Colud'a jak i pana ??? (czyżby Sephirot) są dopracowane w każdym calu...
aden

Post autor: aden »

W necie wyszperalem ten sam trailer ale przetlumaczony na angielski, sciagnac mozna z http://www.computec.dynu.com/aden/http/ ... slated.zip

PS. Trailer ten jest dodawany do FF X-2 International +LM
ramalash

niezle nawet sobie przetlumaczylem ;]
napisze (tak jak ja to zrozumialem )
cloud se zyje w slamsach z sierotami
mysli ze po wypadku z ff 7 nikt nie zyje
a ci gosciowe sa stworzeni z glowy jenovy ;] tak w najmniejszym skrucie napisalem ;]
kontrat

Post autor: kontrat »

o i juz jest kwestia wyjasniona co do pochodzenia tych gosci (o ile trailer jest zgodny z filmem)
acid_sliver

Post autor: acid_sliver »

wlasnie, nie wiecie moze, kiedy wyjdzie, i czy bedzie dostoeny w sklepach?
aden

"summer 2004" a rozprowadzane ma byc na dvd
ramalash

aden to jak kazdy film :D ^^
aden

Ja tylko uswiadamiam acida ;] a tak poza tym to naogol ten kazdy film najpierw w kinach jest a ff nie bedzie
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

http://www.the-magicbox.com/Feb04/game022404a.shtml ajakby co tutaj sa screeny...trailer zaraz sciagne
hmm..znowu pamietna scena z aeris...czyzby miala to byc retrospekcja?

hmm..summer ale zauwazcie ze japan pewnpo pierwsza :]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
aden

Za pewne.. jak zawsze wszystko od square.. w europie pewnie pojawi sie summer ale 2005 ;\
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

bezprzesady, to film i tu nie ma tysięcy linii dialogów do zdubingowania(jak w FFX) ani jeszcze większej ilosci tłumaczeń pisanych, w kilak miechów się wyrobią.... eee... a wogóle potwierdzili wydanie poza japan? :twisted: :twisted: ja tam bym nawet wolał wydanie DVD jap tylko żeby dodali napisy po angielsku
aden

No niby nie potwierdzili ale z racji ze ffVII rozszedl sie dobrze na calym swiecie... to to tez pewnie poleci w swiat zeby zarabialo
ramalash

hmmm dzisiaj ogladalem screeny bardziej uwaznie niz kiedykolwiek kiedy doszedlem do skrina gdzie gostek siedzi na wozku inwalidzkim zobaczylem ze ma czerwone buty :D ^^ a tylko 1 osoba ( z tego co kojarze ) miala czerwony buty :D ^^ hmm niewiem moze mi sie przewidzialo ale to tak wyglada :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”