Desperacja... KingaNemesis pisze: Q: Książka jaka ostatnio kupiłeś/aś? (Ptasiek...)

Q: Czy bawisz się w różne składanie papieru typu origami?

Moderator: Moderatorzy
ChinczykNemesis pisze:Q: Twoja ulubiona gra planszowa?
Taa, gdzies pare fotek shostowanych mam... zeby sie pokazac jak wygladamKimahri pisze:Q: Masz swoje zdjecie gdzies w internecie,w jakiejs fotce itp.?
Nie, gdyz nie wierze w takie zabobonykilmindaro pisze:Q: Zdarzyło Ci się kiedys coś wyprorokować? (Mi dzisiaj...Sen stał się faktem o_O')
Linia Ognia i Sprzedawcy Lokomotyw.Nemesis pisze:Q: Książka jaka ostatnio kupiłeś/aś? (Ptasiek...)
Kiedyś, lata temu. Jakies zwierzątka i robaszki :D. Potem mi się znudziło.Boni pisze:Q: Czy bawisz się w różne składanie papieru typu origami?A jak tak to co ci sie udało złożyć?
Monopol.Nemesis pisze:Q: Twoja ulubiona gra planszowa?
Nie, a po kiegoKimahri pisze:Q: Masz swoje zdjecie gdzies w internecie,w jakiejs fotce itp.?
Raz czy dwa, ale to wynik majaczeń chorego umysłu Oo...kilmindaro pisze:Q: Zdarzyło Ci się kiedys coś wyprorokować?
Nie.Faka pisze:Q: Czy zdarzalo Ci sie zdradzac swoja dziewczyne/chlopaka ?
Trudno powiedzieć. Moje ulubione miesiące na płycie to marzec, maj, czerwiec i wrzesień - mogę w każdej chwili zanucićGarnet pisze:ktora czesc Czterech Pór Roku Vivaldiego lubisz najbardziej?
Tak. Nie. Zależy od sytuacji.Boni pisze:Czy jesteś osobą cierpliwą?
OBUWIE! *___________* (<- Mam typowo babski stosunek.Boni pisze:Jaki masz stosunek do obuwia?Często kupujesz? Czyścisz, pastujesz? Tylko orginały, a może wyłącznie centra taniego obuwia?
Oglądam pogodę dzień wcześniej i dlatego mam ze sobą parasolkę.Boni pisze:Gdy pada deszcz: chowasz się do najbliższego sklepu etc. czy brniesz dalej
Sprzątam, sprzątam, sprzątam. <3Nemesis pisze:Śnieg spadł na 3 m. Prąd wysiadł... co robisz wtedy?
Małosolne! : D~~~~Gagarin pisze:Wolisz ogórki kiszone czy w occie? Kiszone rządza :]
Na pewno częściej niż średnia krajowa. Jakoś nie mam nawyku korzystania z biblioteki - tzn. korzystam, ale nie lubię - więc zostaje mi tylko księgarnia. Inna rzecz, że ostatnio czytam coraz rzadziej.Gveir pisze:Często kupujesz książki?
Trylogia 'Gateway', ale w niemieckim przekładzie. [1000 stron i prawie kończę. ^^]Nemesis pisze:Książka jaka ostatnio kupiłeś/aś?
'Monopol' albo 'Magia i Miecz'... przy czym chyba jednak to pierwsze. :]Nemesis pisze:Twoja ulubiona gra planszowa?
MEGA-EKSTAZĘ! .....A tak na serio... to jak tam, Boni, chyba skończyły Ci się pomysły na pytania?Boni pisze:Co odczuwasz wraz z odpowiedzią na kolejne pytanie zadane w tym topicu przez innego użytkownika?
Myślę "no to odpowiadam" - bo jak zacząłem już tu pisać, to zgodziłem się na reguły zabawyBoni pisze:Q: Co odczuwasz wraz z odpowiedzią na kolejne pytanie zadane w tym topicu przez innego użytkownika?
Skrajna głupota i brak tolerancji maści wszelakiej - no i nieuzasadnione znęcanie się, okrucieństwo i brak jakichkolwiek chamulców przed krzywdzeniem innych.Lenneth pisze:Pytanie: Co Cię bardzo, ale to bardzo bulwersuje?
nie lubie;PGveir pisze:Lubisz obcinać paznokcie? (Pasjami, mam na tym punkcie manię :D )
Eh, niestety uwielbiam obgryzać -_-Gveir pisze:Q: Lubisz obcinać paznokcie?
Dzizas, ze się jeszcze ludziom chce. Ciekawe kiedy ten temat w końcu zdechnie oO'Q: Co odczuwasz wraz z odpowiedzią na kolejne pytanie zadane w tym topicu przez innego użytkownika?
taaaaa na Krypcie :]Kimahri pisze:Q: Masz swoje zdjecie gdzies w internecie,w jakiejs fotce itp.?
tak, jestem świetnym prorokiem w sprawach fizjologicznych innych osóbkilmindaro pisze: Q: Zdarzyło Ci się kiedys coś wyprorokować?
nieFaka pisze:Q: Czy zdarzalo Ci sie zdradzac swoja dziewczyne/chlopaka ?
jestem niezwykle podniecony... :]Boni pisze:Q: Co odczuwasz wraz z odpowiedzią na kolejne pytanie zadane w tym topicu przez innego użytkownika?
też miałem czasz kiedy namietnie obgryzałem paznokcie, ale już przeszło. Czy często? w sumie jak mi przeszkadzają podczas gry, życia itp. ale podrapać kogoś - lubię i lubie być drapany :DGveir pisze:Q: Lubisz obcinać paznokcie?
dosyć często, zwykle jak jest 22:22Garnet pisze:q-zdarza Ci sie zerknac na zegarek,akurat w momencie,gdy jest 11:11, 12:12
lubię literkę 'S' - ale za późo, żeby tłumaczyć dlaczego...Nemesis pisze:Q: Twoja ulubiona litera alfabetu? O_o'
Ostatnio ludzie nie potrafiący poprawnie napisać "w ogóle" _^_ Poza tym gra naszych piłkarzy, częsty brak apetytu i oglnie większośc rzeczy o których wspomniała Go (wiem, poszedłem na łatwiznę... ;P)Lenneth pisze:Pytanie: Co Cię bardzo, ale to bardzo bulwersuje?
Tak.Gveir pisze:Q: Lubisz obcinać paznokcie?
mrrrrrrrrrrrr ^__^ *zgłasza się na ochotnika*Garnet pisze:<podrapac kogos za uszkiem?XD>
Tja, zdarza, ale nie rusza mnie to jakoś specjalnieGarnet pisze:q-zdarza Ci sie zerknac na zegarek,akurat w momencie,gdy jest 11:11, 12:12 etc..etc
Wspominałem niegdyś, że w dzieciństwie uwielbiałem kolor czerwony. Przez to polubiłem Rafaela z Żółwi NinjaNemesis pisze:Q: Twoja ulubiona litera alfabetu? O_o'
no jak to?Nemesis pisze:n) nekrofilia
hmm..nie chodze codziennie do jakiejs tam restauracji:)Jaco pisze:Jadacie poza domem? Jak często? W restauracji, czy u rodziny?
<mrrrrrrrrrx2> ^^Jaco pisze:mrrrrrrrrrrrr ^__^ *zgłasza się na ochotnika*
E) NIGDY :D I już się nie zdarzy (chyba, że na drugim niedoszłym kierunkuQ) Pytanie skierowane do studentów lub byłych studentów: Kampania wrześniowa zdarza/ła się:
a) co sesje
b) często
c) czasami
d) raz
e) nigdy
Bardzo rzadko - sporadycznie u rodzinki od czasu do czasu ^__^'Jaco pisze:Jadacie poza domem? Jak często? W restauracji, czy u rodziny?
Bywa, bywa, dzisiaj rano było 6:66 i wiedziałem, że to będzie ciekawy dzieńGarnet pisze:q-zdarza Ci sie zerknac na zegarek,akurat w momencie,gdy jest 11:11, 12:12 etc..etc...
"A" - bo pierwsza, a i od tego się moje imie zaczyna :DNemesis pisze:Q: Twoja ulubiona litera alfabetu? O_o'
A ostatnio, raz nie było na odwrót?Gagarin pisze:tak, jestem świetnym prorokiem w sprawach fizjologicznych innych osób
Do tej pory raz, konkretnie *zaraz* będzie.Gagarin pisze:Q) Pytanie skierowane do studentów lub byłych studentów: Kampania wrześniowa zdarza/ła się:
a) co sesje
b) często
c) czasami
d) raz
e) nigdy
W sumie dosyć żadko, jak już to w restauracji albo knajpie, u rodziny nigdy. W wakacje częstoliwość wzrasta.Jaco pisze:Jadacie poza domem? Jak często? W restauracji, czy u rodziny?
Piosenka(i) - Metallica: Unforgiven, Bleeding Me, Outlaw Torn, Iron Maiden: Brave New World, In Flames: Everlost II, Come Clarity, ksiażka - Wiedźmin, Władca Pierścieni, Siewca Wiatru, Amerykańscy Bogowie, film - Władca Pierścieni i sporo innych (łatwo się wzruszam, zwłaszcza jak ktoś zagra na nutach tęsknotyGarnet pisze:q-piosenka/ksiazka(wiersz)/film, ktora(e) powoduje(ą), iż łzy same cisna sie do oczu?
Manta, 40 zyla, optyczna, przewodowa.kwazi pisze:Q: Jakiej myshki () używasz?