Pewnie bo słodkie avki so cute ^^ a nie jakieś owłosnione men'y i inne zbereźienstwaJaco pisze:TAK! Zazdroszczę Vaanowi jego słodkich avów :3
Moderator: Moderatorzy
- Grzybek Z Octu
 - Moderator

Mój ostatni, bo zapomniałem dodać.

Mój obecny, bo niedługo się już pożegnamy z profesorkiem.
Czeka Was jeszcze wiele niespodzianek! Każdy avatar i podpis nad nim dobieram bardzo starannie dbając, by przykuwał on uwagę i umożliwiał przesłanie wizji świata jaki postrzegam - czasem w krzywym zwierciadle, czasem - tak jak po prostu jest. Mam jeszcze parę pomysłów (z czego niektóre są nie do końca rozsądne lub zbyt mocne - przeto muszą dojrzeć jak wino).
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
						- Grzybek Z Octu
 - Moderator

Ma taki sam sztuczny uśmiech jak moja pani mgr od Metod oddziaływania na jednostkę i środowisko. Argh...Ireth pisze:Boni......... ..ja sie boje twojego ava O_o
![]()
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
						- Grzybek Z Octu
 - Moderator

ahahahahha no ten to jest wyjątkowo obrzydliwy!Boni pisze:skoro sie boicie to zmieniam, matwię się o waszą psychikę,
Ale dobrze..dobrze..dołączam do Ciebie i wstawię mój avatar pierwotny (ten przed muffinami).
Brb.
 psychedeliczny trefniś
PS. Nemesis, ja jednak wolałbym tamtego..
					Ostatnio zmieniony sob 19 sie, 2006 15:49 przez Grzybek Z Octu, łącznie zmieniany 1 raz.

- Go Go Yubari
 - Ifrit

Cieszcie się, że Boni sobie TEGO nie wziął na ava T_T

- Go Go Yubari
 - Ifrit

Jeśli już o powrotach mowa...to i ja pozwolę sobie ustawić starego ava.
http://img73.imageshack.us/img73/1291/r ... tarco1.jpg
Mania na Loveless. Znowu xD"

http://img73.imageshack.us/img73/1291/r ... tarco1.jpg
Mania na Loveless. Znowu xD"
Za dużo artów, nei mogę sie zdecydować xD Soubi  *___* 

Ostatnio zmieniony ndz 20 sie, 2006 00:43 przez Ivy, łącznie zmieniany 1 raz.