FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
mam pytanie, JAK UŻYWAĆ BOOSTA W WERSJI PC?????????
bo już kompletnie nie rozumiem jak to zrobić i prosze o wytłumaczenie, także bardzo bym dziękował za kontakt ze mną na gg 3367607, ponieważ jestem nowy w ffie i dużo rzeczy jeszcze nie rozumiem chociaż moge sie pochwalić że przeszłem ff1 do 5 ;]
z góry dziękuję
bo już kompletnie nie rozumiem jak to zrobić i prosze o wytłumaczenie, także bardzo bym dziękował za kontakt ze mną na gg 3367607, ponieważ jestem nowy w ffie i dużo rzeczy jeszcze nie rozumiem chociaż moge sie pochwalić że przeszłem ff1 do 5 ;]
z góry dziękuję
Ręce mi opadają (a i zaklnęłam kilka razy)..... _T_''
>>>TU<<< jest wszystko na ten temat. 0 samodzielności, nawet ci się materiałów nie chciało przejrzeć.
>>>TU<<< jest wszystko na ten temat. 0 samodzielności, nawet ci się materiałów nie chciało przejrzeć.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Kurde, moge sie mylic ale to byl chyba ten lol co jest na tak jakby pomoscie z barierkami po obu stronach co sie opiera o jedna i patrzy w strone ekranu (kamery)
You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Dzieki ^^ znalazlem go to ten gosc w smiesznym wdzianku.. nazywa sie Martine czy jakos tak ;s.
EDIT
Mam nastepny problemik ze zdobyciem karty Pandemona... a dokladniej nie moge pozbyc sie zasady "Random" -__-. Komputer mi daje slabe karty wtedy wlasciciel hotelu w Balamb ma Pandemone i jest okropnie ciezko pokonac go. Kiedy ja mam dobre on Pandemony nie ma >.<. Czy jest jakis sposob zeby pozbyc sie "Random"?
PS: Moglem sie pozbyc tylko Sudden Death i Plus (chyba). Random nigdy sie nie pojawilo ... 20+ prob hrr
EDIT
Mam nastepny problemik ze zdobyciem karty Pandemona... a dokladniej nie moge pozbyc sie zasady "Random" -__-. Komputer mi daje slabe karty wtedy wlasciciel hotelu w Balamb ma Pandemone i jest okropnie ciezko pokonac go. Kiedy ja mam dobre on Pandemony nie ma >.<. Czy jest jakis sposob zeby pozbyc sie "Random"?
PS: Moglem sie pozbyc tylko Sudden Death i Plus (chyba). Random nigdy sie nie pojawilo ... 20+ prob hrr
http://img222.imageshack.us/img222/3716 ... ff8xi9.png :]budda pisze:elo elo mam pytanie jak dojść do tomb of unknow king ?? (CD1)