Bo to wcale nie jest łatwe - trzeba iść maksymalnie przy prawej skrajni drogi, omijając dwójkę stojącą na środku. A i tak nie zawsze skutkuje, milimetr nie w tą i już walką gotowa.Nemesis pisze:Heh grałam w to wieeele razy i nie było innej opcji.
FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
- Go Go Yubari
- Ifrit
Kimahri pisze:No to niech przejdzie przez moonflow -__-'
Kimahri bądź łaskaw trochę wyżej poczytać niż pędzić z pomocą -_-''deki pisze:Gdy próbuje sie tam dostać od strony Moonflow na drodze staja mi jacys ludzi i mówia ze dla nie moge tam iść
Napisaliśmy co napisalismy, więcej się nie da. Nastepne pytanie prosimy.
Mam problem z bossem SINSPAWN GUI.
Stosowałam się do strategii ze strony, ale wydaje mi się że moi bohateorowie mają poprostu za mało HP. Udało mi się już osłabić korpus do 6000 i głowę do..chyba połowy.
Już w ogóle miałam połowę walki.
Ale moi bohaterowie mają tak:
Lulu: 399
Auron: 1800
Tidus: 520
Yuna: 520
Kimahri: 1044
Wakka: 1013
To chyba dość mało..
co mam zrobić, żeby im wzrosło HP?
Bo nie do końca orientuję sie w Sphere Gridach i w ogóle..
Stosowałam się do strategii ze strony, ale wydaje mi się że moi bohateorowie mają poprostu za mało HP. Udało mi się już osłabić korpus do 6000 i głowę do..chyba połowy.
Już w ogóle miałam połowę walki.
Ale moi bohaterowie mają tak:
Lulu: 399
Auron: 1800
Tidus: 520
Yuna: 520
Kimahri: 1044
Wakka: 1013
To chyba dość mało..
co mam zrobić, żeby im wzrosło HP?
Bo nie do końca orientuję sie w Sphere Gridach i w ogóle..
- Go Go Yubari
- Ifrit
Hmm... no chyba jednak nie... i chyba raczej nie zdobede tego summona... ehh...Nemesis pisze:Napisaliśmy co napisalismy, więcej się nie da. Nastepne pytanie prosimy.

- Go Go Yubari
- Ifrit
ciagle o tym celstialu dla tidusa:P
no przeszlam oba wyscigi. OBA i kolejny mi sie nie odblokowuje. tylko te dwa są ! i przeszlam je po pare razy! i gdzie do kur nedzy jest ten 3?!
Re: !!!!!
Vizor pisze:Witam
Nie potrofie zobie poradzić z 3 światynia ? Jak ja przejść ? (otwarłem już drzwi )
a na sronke krypty to nie laska zajzec??
you need to rise up and personalize your existence you need to wake up and activate the dreams of your soul idle, revolt, hero, your hero is yourself !
Re: ciagle o tym celstialu dla tidusa:P
jezeli nie odblokowal sie Tobie kolejny wyscig to znaczy, ze nie przeszlas poprzedniego. trzeba sie zmiescic w czasie ktory jest podany. bosie.....Maruchina pisze:no przeszlam oba wyscigi. OBA i kolejny mi sie nie odblokowuje. tylko te dwa są ! i przeszlam je po pare razy! i gdzie do kur nedzy jest ten 3?!
[ Dodano: Sro 16 Sie, 2006 13:53 ]
Vizor nie rozumiem Cie. tu masz linka http://k-ff.com/Finalf10/index.php?n=37
Ostatnio zmieniony śr 16 sie, 2006 12:58 przez Viking, łącznie zmieniany 1 raz.
you need to rise up and personalize your existence you need to wake up and activate the dreams of your soul idle, revolt, hero, your hero is yourself !