A ja czytałam o tym filmie "Nie zbliżać się do kina"Tifa pisze:Bo czytałam gdzieś tylko :"Gotycki horror, ekranizacja powieści Brenta Monahana "The Bell Witch: An American Hunting"

Moderator: Moderatorzy
A ja czytałam o tym filmie "Nie zbliżać się do kina"Tifa pisze:Bo czytałam gdzieś tylko :"Gotycki horror, ekranizacja powieści Brenta Monahana "The Bell Witch: An American Hunting"
moze i warty,ale nie w tym dziale^^" (ja tylko o nim wspomnialam,przy okazji premeir azjatyckich,Ty,Pinhead mogles to napisac w Dobrych filmach;P)Pinhead pisze:Shinobi to japońska opowieść o 2 skłóconych klanach ninja ,które ćwiczyły sztuke walki od wieków dzięki członkowie tych klanów posiadają nadnaturalną siłę i zręcznośc.Oczywiście jest w to wpleciona miłośc jak syn przywódcy 1 klanu i córka przywódczyni 2 klanu zakochują sie w sobie. Shinobi to taki japoński Romeoi Julia.
Imo film warty polecenia.
Sorry ,następna wpadka. Dump!Garnet pisze:moze i warty,ale nie w tym dziale^^" (ja tylko o nim wspomnialam,przy okazji premeir azjatyckich,Ty,Pinhead mogles to napisac w Dobrych filmach;P)
nudna?? TRAGICZNA :] i wciaz nie moge pojac,skad ten tytul..niezbadane sa wyroki..blablabla..Tifa pisze:No przestań, Gothiki? Chyba dlatego, że taka nudna była!
z tym zapraszamy do Dobrej Ksiazki:]Boni pisze:Polecam "Wokół gotycyzmów". Ostatnio przekonałem się do tej lektury ;]
Tak, to było zupełnie bezsensowne, tylko i wyłącznie zepsuło całkiem klimatyczną scenę. Ale poza tym, to było całkiem nieźle, a nawet w sumie bardziej japońsko niż w jedynce, z powodu Nakaty który i tu reżyserował. Ale to chyba właśnie z powodu jego preferencji nie było filtru, buu...Boni pisze:mo beznadziejno-amerykańskie zakończenie z tym 'fucking'...... porażka
-_- sadako pracujaca w nocnym klubie..i wszystko jasne:]Gveir pisze:Ciekawe, jak dobry jest koreański Ring: Virus.