Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta
Moderator: Moderatorzy
-
Vacek700
Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta
Jaki waszym zdaniem jest najsilniejszy potwór w fajnalach 1- 10-2?? Według mnie to chyba Ozma bo jak ją klepałem na 40 lvl to tydzień siedziałem nad nią i wkońcu na hama ją jakoś tam pokonałem. Jeszcze emerald był w miare trudny.
Mam terz pytanie odnośnie FF9. Czy mogle suit można zdobyć gdzieś na 3cd??
Oprócz tego, pomyślałem sobie, żeby zrobić szerszy temat o potowarasach w serii. Obok najsilniejszych szukamy: najgłupszych, najśmieszniejszych, najsłabszych, najzabawniejszych itd.
Mam terz pytanie odnośnie FF9. Czy mogle suit można zdobyć gdzieś na 3cd??
Oprócz tego, pomyślałem sobie, żeby zrobić szerszy temat o potowarasach w serii. Obok najsilniejszych szukamy: najgłupszych, najśmieszniejszych, najsłabszych, najzabawniejszych itd.
-
Rouge
-
Ryu Yamino
-
Vacek700
FF 7 - definitywnie Master Tonberry
FF 8 - jest dużo groźniejszy przeciwnik od smoków, mianowicie Malboro, którego bardzo wzmocniono w porównaniu do FF 7. Za nim są: Ruby Dragon, T-Rexaur, Grendel
FF 9 - tu chyba wszyscy są zgodni, że Yany są najgroźniejsze.
P.S. Ozma to pryszcz, jak się go dobrze rozpracuje.
FF 8 - jest dużo groźniejszy przeciwnik od smoków, mianowicie Malboro, którego bardzo wzmocniono w porównaniu do FF 7. Za nim są: Ruby Dragon, T-Rexaur, Grendel
FF 9 - tu chyba wszyscy są zgodni, że Yany są najgroźniejsze.
P.S. Ozma to pryszcz, jak się go dobrze rozpracuje.
If you want the world
Use your mind, take control
Feel the strength - rise from within
If you really want it, the world is yours
Use your mind, take control
Feel the strength - rise from within
If you really want it, the world is yours
-
Ryu Yamino
-
Rouge
-
acid_sliver
i know, ale mi chodzilo raczej o zapedzenie malego dziecka w ciemny rog... eee, niewazne. chodzi o to, ze boss nie jest potworem, wedlug definicji rpg, ale wedlug ogolnie przyjetych standardow, jest potworem, i to w sumie jescze wiekszym, niz tacy powszechnie wystepujacy... eeehh, whatever, nie bylo tematu.
-
Rouge
... jest potworem, ale nie jest potworem bo jest wiekszym potworem nż potworne potwory...
~~~co ty masz do małych cieci w ciemnysz rogach~~
a temat bżmi najsilniejszy potwor, fakt faktem, tu by można było bez problemu zaliczyć bosów [kazdy kto nie nasz to potwór] ale ... ale masz racje tematu nie było bo mozna by tak w nieskączoność [~~ czy to dziecko w ciemnym rogu to ja....?] Vacek700 powinien był to rozwinąc ale z jego 2 wypowiedzi sądze ze chodzi własnie o bosów
zwracam chonor [~~~ty chya nie z tych co to... zapedzają ~~]
~~~co ty masz do małych cieci w ciemnysz rogach~~
a temat bżmi najsilniejszy potwor, fakt faktem, tu by można było bez problemu zaliczyć bosów [kazdy kto nie nasz to potwór] ale ... ale masz racje tematu nie było bo mozna by tak w nieskączoność [~~ czy to dziecko w ciemnym rogu to ja....?] Vacek700 powinien był to rozwinąc ale z jego 2 wypowiedzi sądze ze chodzi własnie o bosów
można by wnioskować iż chodziło o bossy...ale wogule onim zapomniałem i ze zwykłych potworków to jednak on jest the be�ciak
zwracam chonor [~~~ty chya nie z tych co to... zapedzają ~~]
-
Hajpero
-
LH
-
Madtrax