Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Bambocha

Post autor: Bambocha »

Tak więc lubię TIFĘ ponieważ: jest ładna :smile: , mądra, dobże się leje. Uwielbiam ją jak wali limitem nawet tym pierwszym. W filmie też bardzo dobże zrobiona. Na drugim miejscu dał bym: Garnet/Dagger. Te samy powody co powyżej tyle że denerwuje mie w tym miejscu co się ciebie czasem nie słucha. Naprawdę denerwujące... ale później już jest ok. :grin:
Awatar użytkownika
Tesse
Kupo!
Kupo!

Post autor: Tesse »

ulubiona postać ?? HAHAHA...ZGADNIJCIE....pewnie,że TIFA, nie ma lepszych i wcale nie ma nudnej osobowości !! Jest świetna pod każdym względem:) mądra,ładna i nieźle wali, a limity.....mmm palce lizać :D poza tym bardzo uczuciowa
the friends that we have lost, or dreams that have faded... never forget them
Tifa

Post autor: Tifa »

Dzięki, dzięki, że mnie tak uwielbiacie! :D :D
Jeśli chodzi o laski, to Tifa zdecydowanie rlz ( ładna, inteligentna,silna xD )
Ale z facetów (nie licząc tego Irvina, którego lubiem, bo jest śliczny :P ) to jak dla mnie Squall (piękna blizna)...i Cloud.. i Tidus... nie, jednak Squall! (Sentyment do 8 poprostu!) :)
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

targaroth pisze:a ja jestem zakochany w Rinoi
To nie jesteś sam :D. Słodka jest, nie można zaprzeczyć, a jej wszelkie podchody do Squalla są po prostu rozbrajające. No i jest chyba najbardziej realistyczną postacią kobiecą w FF z charakteru. Do tego jeszcze Aeris, ech ^_^.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Tesse
Kupo!
Kupo!

Rinoa jest też fajna, ładna i ma suuuper psiaka :P , Aeris- baaardzo ją lubiłem, ale

Kod: Zaznacz cały

ten głupek Sepiroth usmiercił ją
- :sad: no i ten moment, gra zaczyna i kończy się tak samo. Twarzą Aeris w zielonym blasku. Mimo,że bardzo lubię obie panie to jednak dalej upieram się, że na 1 miejsce zdecydowanie zasługuje Tifa :) ale za jedno musi dostać baty...jak mogła tak kryć sie z uczuciem do Clouda...niech sie potem nie dziwi, że na końcu chciał spotkać się z Aeris w Promised Land. Jak myślicie Cloud kochał Tife? czy może Aeris? I jak skończyła się ich sytuacja uczuciowa? Szukam odp[owiedzi na to pytanie :grin:

[Edit] by S: A ja daję dobrą radę - oznaczaj spoilery, bo wbrew pozorom sporo nowych jeszcze nie wie o tym przełomowym momencie w FF VII
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Tesse, łącznie zmieniany 3 razy.
Bambocha

No musiał ją zabić frajer jeden.
Też ją lubiłem ale oczywiście wolałem tifę. Wfilmie tifa też ładniejsza. Chociaż jeśli chodzi o zastosowanieAERIS w walce tomiała p[ierwszy limit bardzo przydatny. Mianowicie uleczała co bardzo pomagało.

Acha no i według mnie (niestety) on kochał AERIS. Niewiem możemisięwydaje ale TIFA teżsięo niego starała... ale niestety on wolał ją. No trudno.
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Bambocha pisze:Chociaż jeśli chodzi o zastosowanieAERIS w walce tomiała p[ierwszy limit bardzo przydatny. Mianowicie uleczała co bardzo pomagało.
Wszystkie Limity Aeris były bardzo przydatne - nawet zabawnie walczyło się z niektórymi bossami używając Seal Of Evil, np: w Wutai bez materii w walce z Rapsem był nie do pobicia: Limicik, potworek stop i lejemy. Inne też nie ustępowały użytecznością, chociażby Fury Brand, czy Great Gospel - niestety nie można było się nim długo nacieszyć. Limity Tify też były bardzo dobre, ale brałem ją do składu dopiero po pierwszej płycie, wiadomo czemu :sad:. I wolę Aeris :wink:.
Fakt, Clouda bardziej do Aeris ciągnęło, może nie było to jakoś pokazane wyjątkowo mocno, ale było to troszkę widoczne. Ale potem Tifa miała pole do popisu, bo Cloudowi pozostał tylko żal i poczucie winy - rezultat widać pod koniec AC.
Ostatnio zmieniony czw 03 sie, 2006 16:55 przez Gveir, łącznie zmieniany 1 raz.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Tesse
Kupo!
Kupo!

No nie ! Ja tak właśnie zacząłem myśleć po tym jak Caith Sith powiedział:

Że Aeris i Cloud są dla siebie stworzenie, po czym dodał- biedna Tifa
Ale w AC jest strasznie nedznie na koncu i nie za bardzo kumam końcówki :) muszę jescze raz to prześledzic, czy to oznbacza, że Cloud nie został ani z Aeris ani z Tifą?
the friends that we have lost, or dreams that have faded... never forget them
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Od AC masz oddzielny temat i tam wywalaj swoje watpliwości -_-

EOT.
ziddan

Post autor: ziddan »

To mój pierwszy post na Forum. Witam wszystkich.
Ja nei mam ulubionej postaci. Jednocześnie mógłbym zagłosowac na wszystkie. Jednak głosuje na Zidane'a poniewaz to FF - 9 mnie najbardziej przyciągnęło:) Boski Final, tak jak każdy inny:) Każdy w którego aktualnie gram jest najlepszy hehe. Zidane ma bardzo fajny harakter. Nie jest taki zamkniety w sobie jak Squall. Pozatym ten Ogonek też jest super:PP
Gail

re

Post autor: Gail »

Z tych trzech charow w ankiecie to Cloud rlz :P
ale mimo wszystko wole Red'a-13 :P :evil:

Nemesis: I na powitanie dostajesz słownego warninga: ARGUMENTY obowiązują.
Ostatnio zmieniony pn 07 sie, 2006 23:32 przez Gail, łącznie zmieniany 1 raz.
uolcia

Post autor: uolcia »

Tifa, Red i Aeris :D
Awatar użytkownika
harry1232
Kupo!
Kupo!

Post autor: harry1232 »

Squall:) i Garnet
"Moja żeycie to ta krótka chwila, kiedy mogę grać i zatrzymać czas. To co czuje w niej to moja siła ona we mnie jest już od wielu lat (...) "
Sofa "Moje życie to..."
Bambocha

Nom. Tifa się starała... pozatym nieznam (nie widziałem) ostatnich dwóch limitów AERIS - z dwóch powodów: nie grałem nią dużo a jak już zacząłem to stało się.... to co się stało.

A co to ma do tematu? Limity to nie tutaj.
Ostatnio zmieniony pt 11 sie, 2006 09:58 przez Bambocha, łącznie zmieniany 1 raz.
teh_pwner

Post autor: teh_pwner »

Zaczynając od podstaw więc w FF VII - to główny wymiatacz jak dla mnie to był Cid Wybuchowy charakter :D. I przede wszsytkim prawdziwy geniusz gdyby nie On to można by było zapomnień o lataniu w świecie FF VII ( Chyba że na Weponie ;) ( Szkoda że w FF AC mało pokazywany ). FF VIII – Stanowczo Laguna prawdziwy facet :D trochę nie śmiały. Facet ma nawet jak dla mnie lepszą Historie niż Squall. FF IX – no cóż przykro mi to stwierdzić ale w FF IX żaden z bohaterów poza Beatrix nie przyciągnął mojej uwagi. Beatrix miałą swój klimat prawdziw wojonik plus ten limit już nam dobrze znany ;)
Ostatnio zmieniony pn 14 sie, 2006 10:33 przez teh_pwner, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”