Ja uwielbiam perkusistę z jednego z najlepszych zespołów świata, a nazywa się Danny Carey. Ktoś zna?? Facet ma ok 2 m wzrostu, ręce długaśne i pomyka po zestawach wielkich - 3razy większych od normalnych

Najlepszym wokalistą jest lider mojego ulubionego zespołu a mianowicie Pearl Jam a facet nazywa się Eddie Vedder. Gość tak charyzmatyczny i z takim głosem, że kiedy słyszę jakieś melancholijne ballady w Jego wykonaniu to wymiękam.. "Bóg Ziemi" Eddie Vedder :D
gitarzysta?? mam kilku
1-Mike McCready (Pearl Jam) perfekcjonista, genialny w solówkach i graniu na gitarze założonej za głową :D
2-John Frusciante (Red Hot Chilli Peppers)-ten znowu tak ładnie czasem kombinuje... Poza wspaniałą grą w RHCP to wydał dużo świetnych solowych albumów. Polecam
3-Joe Satriani-widziałem jego solowe występy i jak grał z innymi (np: Steve Vai-Tez mistrz)
to było coś niesamowitego.... nie wiedziałem że aż tyle jest kombinacji na gitarze.. tyle rodzai stylów grania...
basista-jest kilku-Jeff Ament (Pearl Jam

klawiszowiec- tu już bez nazwiska -gość który grał na płycie Made In Japan (Deep Purple) był super... w Radiohead tez jest niezły (kto zna nazwiska niech poda)
P.S. teraz nic wiecej nie przychodzi mi na myśl.. może później.. Piszcie o Waszych ulubionych