Rekordy w FF...

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

Post autor: karollo »

ja wszystko tylko hp w okolicach 50 tysiaków a tak wyciągnołem Z tej gry co tylko sie da
Awatar użytkownika
Leo88
Kupo!
Kupo!

Post autor: Leo88 »

karollo pisze:ja wszystko tylko hp w okolicach 50 tysiaków a tak wyciągnołem Z tej gry co tylko sie da
Czyli jestem od Ciebie lepszy o 25.000 HP :grin:
"A city dead for a thousand years. A city I had to see with my own eyes.(...)The last chapter in my story.
My thoughts, they kept floating up, and then slipping through my fingers.
Slipping away before I could pin them down with words..." Tidus - FFX
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Nie ma sensu ładować HP Nodes na maks., (to po kiego sam to zrobiłem z tymi +300 :wink:?), bo i tak każdego z poteżnych bossów da się rozwalić na 9999, co wiem bo sam zrobiłem. Za pierwszym razem sknociłem jedną rzecz, której nie mogłem późiej zabrać, ale wziąłem się od razu do grania po raz drugi i 165 godzin mam praktycznie wszystko - Nodes, statystyki 255, HP napchane na maks, Dark Aeony i Monster Arenę, Celestial Weapons itd., itd.
kwazi pisze:5-7h dziennie? Standard :)
Dokładnie :D.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

karollo pisze:w miesiac
:lol: znowu się przyczepie ale:
Ja pisze:420h to 17,5 dni grania non stop
(po 24h dziennie...) Co daje średnią: 14h na dobe przez miesiąc! Czyli: przy naprawde hardkorowym nacinaniu dzień w dzień po te 7 godzin - to 2 miesiące :D ... Sądze że jednak kolo 3 miechów Ci to zeszło :wink:

<rzep mode OFF>
Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

Post autor: karollo »

najlepiej już nie rozwodzmy sie nad tym ile mi to zaieło ważne jest to ze na grałem az tyle godzin :!: jakiś wyczyn z tego jest :wink:
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

No tak ja gram przez 3 lata i mam 260 godzin :lol:
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Eeee tam :P Ja gram w FF VII 1,5 roku i mam trochę ponad 30 godzin... Taka to wciągająca gra jest (jak i pozostałe części... :lol: )
"We carry death out of the village!"
targaroth

Post autor: targaroth »

ja FF VIII przechodziłem po ok. 90 godzinach zabawy i ulepszania swoich postaci..... a w ile grałem?? kilka miesiecy .. moze 3.....
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Mi się w VII licznik zablokował na 99:59 jakieś trzy lata temu :D. A gram wciąż na tym samym savie.
Dark_Tifa

Post autor: Dark_Tifa »

A ja poszłam na Ultimę (FFVIII) na 46 poziomie bez żadnych GF'ów, bo zapomniałam podłączyć i beż najlepszych broni i jakoś wygrałam ( po prawie 20 minutach walki, ale to już szczegół)
targaroth

Post autor: targaroth »

Dark_Tifa pisze:A ja poszłam na Ultimę (FFVIII) na 46 poziomie bez żadnych GF'ów, bo zapomniałam podłączyć i beż najlepszych broni i jakoś wygrałam ( po prawie 20 minutach walki, ale to już szczegół)
bo Ultima jest prosta jak barszcz wiec... ale na 46.. wynik nawet nawet
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Nie nawet, nawet - powiedziałbym że bardzo dobry raczej, po poziom niziutki jak na takiego potworka. Gratulacje :D.
Bambocha

Post autor: Bambocha »

Niziutki?? Wiem że nie jestem jakimś PRO (raczej NOOB) ale ja jej nie mogłem przejść na 49... DOpiero później później... A mój osiąg?? No niema takiego... to że na pewnym savie tylko raz przegrałem wyścig CHOCKOBO W golden sqare to nic... WIEM. A wygrałem i doszedłem do klasy A ;)
FFFFF

Post autor: FFFFF »

FF X-2:
-Przechodzę 5 raz i mi się nie nudzi :D
-Przeszedłem grę w krótkim czasie (nie pamiętam ile, ale nic nie robił tylko to, co było potrzebne do przejścia).
-Tremę przeszedłem za 5 razem jak 1-szy raz znim walczyłem(czyli 1 cat nip i tyle)
no, ale ogólnie to było 11 podejść, bo jak nie pokonałem Paragona za 1 zamachem czyli Trigger Happy 20 hitów to nie ma oczym gadać czyli reset.
A poza tym no to nic takiego tylko w X walczyłem z Ixionem oczywiście wygrałem żeby nie było 6 razy a 6 X 2 =12 walk bo nie chciał mi dać porządnej nagrody.To tyle :D
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

2 dni temu pokonalem Nemesisa, nie dosc , ze z biegu, to jeszcze zapomnialem zmienic broni dla Aurona -_-', rzacz jasna poszedl za pierwszym podejsciem, nie wiem wogole w czym problem , koles kontratakuje tylko OD , ogolnie pryszcz, teraz dalej kombinuje taktyke na Penance _^_.(nie bede bral z krypty bo te postacie ktore tan napisaliscie to ZUO ^^, wole swoj team)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”