Konsole...
Moderator: Moderatorzy
White Raven - troche szacunku do innych, "staruszku", bo następnym razem po prostu ci wlepie warna. To, że cie ostrzegam zamiast od razu warnować, to tylko moja dobra wola.
I obu panom radze spuścić z tonu albo nagrodze obu.
I obu panom radze spuścić z tonu albo nagrodze obu.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
- white raven
- Kupo!
- Kontakt:
ja nie skreslam sam chce ją kupić jeżeli mi majątek na dwie konsole pozwoliNemesis pisze:Nie skreślajcie Wii. Ja osobiscie ją kupię. Ciekawa, nowoczesna i tania.

jedyne w czym Nintendo króluje to hand-held'y. GB, GBC, GBA i DS kólują i niema na nie mocnego. jakbym miał do wyboru DS i PSP to wybral bym PSP ale tylko ze wzgledy na to ze mam pelne zaufanie do Sony, moglbym polaczyc PSP z PS2 i miec wiecej możliwości to dwa i trzy to DAXTER i MGSy :] ale DS też jest cholernie ciekawy, dotykowy wyświetlacz to genialne rozwiazanie i daje tyle możliwości, że szok (podobnie jak wii-mote) tylko trzeba je w ciekawy sposób zastosować. w DS najbardziej zaintrygowała mnie castelvania :] - moja ulubiona gra z GBA. pogral bym na DS ale z kad wziac kase na wszystko ;/
Maybe I'm a Lion...
(w tym poście nie będzie żadnych oskarżeń oraz czepialstwa - żebyście mnie o fanboyizm nie posądzili... PFFF!)white raven pisze:moglbym polaczyc PSP z PS2
I co takiego ciekawego byś zrobił? To ja już wolę Xboxa do komputera podpiąć, więcej możliwości (pewnie w PS3 też będzie coś takiego) Fakt - konsole robią się już jak komputery...
..................
[ Dodano: Nie 16 Lip, 2006 20:24 ]
CIEKAWOSTKA. Zwykły Eye-Toy.white raven pisze:Ciekawa, nowoczesna i tania
Gamertag: Szalony Szkot
- white raven
- Kupo!
- Kontakt:
do ADMINÓW: post nie ma na celu atakowania żadnego użytkownika tegoż forum, jest normalną odpowiedzią na wcześniejszy post.
nie ja napisałem to ciekawa tania i nowoczesna tylko zacytowalem wiec to zmien to po pierwsze, a dpo 2gie to Wii bedzie inne niż Eye-Toy, eye toy to kamerka a wii bedzie mialo pilota. widziales trailery?jak nie to polecam
P.S. do Thompson: czy od teraz bedziesz na każdy mój post stawiał stanowcze kontra i specjalnie wyszukiwał drobiazgów w odpowiedziach powodując sprzeczki/scesje? możesz odpowiedziec na pw, ja specjalnie nie npisalem na pw
nie ja napisałem to ciekawa tania i nowoczesna tylko zacytowalem wiec to zmien to po pierwsze, a dpo 2gie to Wii bedzie inne niż Eye-Toy, eye toy to kamerka a wii bedzie mialo pilota. widziales trailery?jak nie to polecam
czlowieku ja pisalem o HAND-HELD'ACH a nie o konsolach stacjonarnych - czytaj uważnieThompson pisze:I co takiego ciekawego byś zrobił? To ja już wolę Xboxa do komputera podpiąć, więcej możliwości (pewnie w PS3 też będzie coś takiego) Fakt - konsole robią się już jak komputery
P.S. do Thompson: czy od teraz bedziesz na każdy mój post stawiał stanowcze kontra i specjalnie wyszukiwał drobiazgów w odpowiedziach powodując sprzeczki/scesje? możesz odpowiedziec na pw, ja specjalnie nie npisalem na pw
Maybe I'm a Lion...
Wiem, że nie Ty tylko Nemesis. A zacytowałem tak z czystego lenistwa.white raven pisze:nie ja napisałem to ciekawa tania i nowoczesna
Nie doszukuj się u mnie ironii i sarkazmów bo... tam ich nie ma... (boję się tego, że oprócz za fanboyizm zostane oskarżony o obrażenie userów więc muszę to jakoś zaznaczyć) -_-"white raven pisze:do ADMINÓW: post nie ma na celu atakowania żadnego użytkownika tegoż forum, jest normalną odpowiedzią na wcześniejszy post.
Widziałem... fajna sprawa jeśli chodzi o tennisa itp. ale IMO ten sprzęt kupi dużo ludzi bo myślą, że to rewolucja. Potem rzucą w kąt. Dla mnie to jest kolejna pierdółka. Pomacham sobie wii-motem pare dni i co? Nuda... wolałbym chwycić standardowego pada i może nie pograłbym w coś innowacyjnego ale przynajmniej może pograłbym w jakąś głębszą gre.white raven pisze:widziales trailery?
Nie, nie robiłem tego i nie zamierzam.white raven pisze:P.S. do Thompson: czy od teraz bedziesz na każdy mój post stawiał stanowcze kontra i specjalnie wyszukiwał drobiazgów w odpowiedziach powodując sprzeczki/scesje?
Czytam uważnie i zadałem Ci pytanie ludziku. Chciałem się dowiedzieć co takiego ciekawego mógłbyś zrobić z PSP podłączonym do PS2 bo IMO za dużego pola do popisu tutaj nie ma. Chyba, że ja nie jestem na bieżąco. Chciałem się tylko dowiedzieć....white raven pisze:czlowieku ja pisalem o HAND-HELD'ACH a nie o konsolach stacjonarnych - czytaj uważnie

Teraz każdego mojego posta będzie traktować jak atak?

- white raven
- Kupo!
- Kontakt:
z tym psp do ps2 - daje nowe mapy, bonusowe levele w kilku grach i kilka innych dodatków zarówno do gier ps2 jak i psp, zawsze to coś. a w ps3 ma slużyć w wiekszej ilosci gier i do wielu innych celów (np jako lusterko wsteczne w wyscigówkach - taki jeden drobny przyklad)
jeden lubi to a 2gi co innegoThompson pisze:Widziałem... fajna sprawa jeśli chodzi o tennisa itp. ale IMO ten sprzęt kupi dużo ludzi bo myślą, że to rewolucja. Potem rzucą w kąt. Dla mnie to jest kolejna pierdółka. Pomacham sobie wii-motem pare dni i co? Nuda... wolałbym chwycić standardowego pada i może nie pograłbym w coś innowacyjnego ale przynajmniej może pograłbym w jakąś głębszą gre.
napisalem to zeby sie nikt do mnie nie uczepil a nie zeby ci na zlosc zrobicThompson pisze:Nie doszukuj się u mnie ironii i sarkazmów bo... tam ich nie ma... (boję się tego, że oprócz za fanboyizm zostane oskarżony o obrażenie userów więc muszę to jakoś zaznaczyć) -_-"
odpowiedz:Thompson pisze:Teraz każdego mojego posta będzie traktować jak atak?
Thompson pisze:Nie, nie robiłem tego i nie zamierzam.
Maybe I'm a Lion...
Zakładam, że bardziej interesują Was newsy o Sony niż o Microsoftcie ale tutaj jako ciekawostkę podam... ^_^
Mass Efect - gameplay jakoś mi cienko wygląda (niby rpg od bioware ale chyba będzie podobny do Deus Exa..
chociaż niewiadomo) ale ta grafika... definicja next-gena...
http://www.ultimagame.com/xbox360/mass_ ... 880_x.html
http://www.ultimagame.com/xbox360/mass_ ... 881_x.html
http://www.ultimagame.com/xbox360/mass_ ... 837_x.html
http://www.ultimagame.com/xbox360/mass_ ... 836_x.html
Niezłe modele.
Mass Efect - gameplay jakoś mi cienko wygląda (niby rpg od bioware ale chyba będzie podobny do Deus Exa..

http://www.ultimagame.com/xbox360/mass_ ... 880_x.html
http://www.ultimagame.com/xbox360/mass_ ... 881_x.html
http://www.ultimagame.com/xbox360/mass_ ... 837_x.html
http://www.ultimagame.com/xbox360/mass_ ... 836_x.html
Niezłe modele.
Vaan - no niby można, zresztą jest jeszcze inna wersja co bardziej jak pad wygląda. Jednak mimo wszystko uważam, że gry na tą konsolę będą strasznie pierdółkowate. 50 symulatorów randek, drugie tyle seksu w oprawie mangi, pokemony, Mario no i może Zelda i RE. Obym się mylił (na Wasze szczęście
)

- white raven
- Kupo!
- Kontakt:
ten Mass Efect fajnie wyglada ale tylko scenki, bo pierwszy screen z game-play'u to niezachwyca niestety
, gra może być ciekawa ale ja i tak w nią bym nie pograł nawet gdybym mial x360 - nienawidze futurystycznych shooterów bleee. wole MoH, CoD i Black :]
co do wii-mote, thompson widziales trailer do Red Steel? dla takich gier warto miec wii i machac pilotem przed tv

co do wii-mote, thompson widziales trailer do Red Steel? dla takich gier warto miec wii i machac pilotem przed tv

Maybe I'm a Lion...
Tak, widziałem.. zrobił na mnie wrażenie. Patent z zaznaczaniem przeciwników w aktywnej pauzie jest świetny ;Pwhite raven pisze:Red Steel
Wiadomo, to samo np. mamy w FFX. Może nie zachwyca ale jest solidnie. Poza tym jest ciemno i nie widać dużo Myślę, że to się da jeszcze poprawić - sprawdź sobie filmik z E3, gra niby jest rpg i troche shootera ma ale jakieś skille też są - i dają po oczach - są też jaśniejsze momenty i lepiej to wszystko IMO wyglądawhite raven pisze:ten Mass Efect fajnie wyglada ale tylko scenki, bo pierwszy screen z game-play'u to niezachwyca niestety

Screeny w sumie są z trailera więc wydaje mi się jednak, że to nie są scenki - żadnych przełączeń pomiędzy gameplayem a dialogiem nie widać i grafika postaci taka jak w gameplayu. W FFX były przejścia a tutaj wszystko odbywa się płynnie.
W sumie to też nie wiem jak można się więcej spodziewać od takiej gry. To jest taki styl. w Sci-fi jest surowo - i to bardzo więc myślę, że nie ma co mówić o tym, że podłoga jest brzydka.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Mam Eye-Toy'a i świetnie mi z nim. Dlatego też pociąga mnie Wii. Ha. Chybiłeś.Thompson pisze:CIEKAWOSTKA. Zwykły Eye-Toy.
White Raven i Thompson, uprzejmie was strzegam, ze dalej bedziecie w siebie rzucać, a Sephi wam zrobi krzywdę. To nie temat-wojna "która konsola lepsza". Narazie mamy na rynku X360, więc darujcie sobie jakiekolwiek porównywanie. szanujcie swoje wzajemne zdanie i ZAMKNIJCIE SIĘ. Czemu faceci nie moga po prostu zamknąc się honorowo, tylko pyskują? -_-'
A czy ja coś mówiłem, że Eye toy może się nie podobać? -_-" NIE Mi się nie podoba i tyle. Nie kręci mnie machanie ręką - ciężko to zrozumieć? -_-"Nemesis pisze:Ha. Chybiłeś.
Przynajmniej się coś dzieje... Była krótka sprzeczka więc czemu próbujesz złagodzić konflikt którego nie ma? pff..Nemesis pisze:swoje wzajemne zdanie i ZAMKNIJCIE SIĘ

- Go Go Yubari
- Ifrit
Thompson pisze:Była krótka sprzeczka więc czemu próbujesz złagodzić konflikt którego nie ma?
Ja tylko ostrzegam. Żeby potem nie było płaczu i fochów zbędnych.Sephiria pisze:I obu panom radze spuścić z tonu albo nagrodze obu.
[ Dodano: Pon 17 Lip, 2006 15:14 ]
PS: Ja mam swojego kandydata na trumienkę, wy jestescie Sephi