no więc trzeba brac pod uwagę tylko lvl na którym zdobędziesz Tonnbery'ego i zrobisz mu LVL Down.. I to może być ostateczny lvl i myśle że większy niż 25kilmindaro pisze:Można może z GF'em Tonberrym i jego LV Down próbować .Obniżamy potworom poziom, dzięki czemu chyba nawet 0 Exp dostajemy :], albo chociaż bardzo minimalne ilości.
Rekordy w FF...
Moderator: Moderatorzy
A jak by się skończyło, byłoby "Holy S..t!" :D.Kimahri pisze:I Holy war
Tak sądzę, że miałby ok 400000 - 500000 tysiaków. Ale wtredy trzeba by dopakować się w Junction do niebotycznych rozmiarów (tworznie czarów z przedmiotów - przy takiej ilości bym umarł).Kimahri pisze:Nawet na tym 25 lvl Omega miala by pokazna liczbe HP ale mysle ze da sie to zrobic
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
|| moje rekordy sa zamieszczone w podpisie
||
||
|| A i z takich mniejszych to zdobycie Lion Hearta na 1 cd (ff8)
|| oraz zabicie midgar zoloma (ze zdobyciem "Beta") przy 1 wizycie w tamtym miejscu (ff7)
||
\/
||
||
|| A i z takich mniejszych to zdobycie Lion Hearta na 1 cd (ff8)
|| oraz zabicie midgar zoloma (ze zdobyciem "Beta") przy 1 wizycie w tamtym miejscu (ff7)
||
\/
You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Proste, ale wymaga cierpliwości (czy to sposób wymagający wygrywania w kółko karty Elnoyle?).IzzY pisze:A i z takich mniejszych to zdobycie Lion Hearta na 1 cd (ff8)
Wystarczy się podpakować i ewentualnie dać komus Fire + Elemental do zbroi (osobie z Enemy Skillem) i już można charcowaćIzzY pisze:zabicie midgar zoloma (ze zdobyciem "Beta") przy 1 wizycie w tamtym miejscu (ff7)

Ładny czas, ale zawsze wolałem walczyć z nim bez KoTR - samymi atakami fizycznymi, Limitami po podpakowaniu się na 255 we wszystkim. Większa zabawa :D.emerald w. best time - 76 sekund
We are the outstretched fingers,
24h x 7 dni w tygodniu daje 168h graniakarollo pisze:mój rekord to 420 godzin w final fantasy X w tydzien

(chyba, że w tej grze czas nie liczy się tak jak w innych częściach... :D )
-_______________-'
Ostatnio przypomniałem sobie kilka "rekordów" z początków zabawy z FF wiec pozwole sobie na mały OT:
FF VII:
- 3x z rzędu porażka z I Bossem
- okolo pol godziny walki z Bossem w Jaskini Gi
- permanentne zgony w różnych sytuacjach
- postać z "Flash" nie była zabezpieczona przed Confusion
FF VIII:
- mała wtopa w Training Center po 1,5h gry bez save'a (polowałem na T-Rex'a a to on zapolował na mnie)
- zapomniałem Draw'ować Pandemone
- do dzisiaj zapominam zabrać pisemko z kanałów pod Deling City
- Death podpięte pod status broni + brak osłony przed Confusion (again _^_ )
</OT>
:D
ja poprostu nie gralem tylko naparzalem tą grę po 7-5 godz. dziennie oczywiscie z przerwami by mi sie konsolka nie spaliła
i w taki sposób wygrałem 420 godz(ale to chyba nie jest najwyszy rekord wczasie gry czy ktoś miał więcej
[ Dodano: Wto 18 Lip, 2006 08:40 ]
moze więcej niz 7-5 godz grałem ae teraz wczytałem save'a i widze 420 godz 2 min

[ Dodano: Wto 18 Lip, 2006 08:40 ]
moze więcej niz 7-5 godz grałem ae teraz wczytałem save'a i widze 420 godz 2 min

Heh cienki jesteś ja grając pierwszy raz w FFX przeszedłem całego i zdobyłem wszystko co się da i pokonałem każdego kogo się da, miałem celestiale do wszystkich, do każdego zbroje z ribbon, auto-haste, break H-P limit, max statystyki, łącznie z Luck, HP ok 75.000 u wszystkich, Sphere Grid zmodyfikowałem tak że usunęłem wszystkie nody oprócz ability, white magic itp. obliczyłem ile potrzeba nodów z str, def itp aby każda postać miała 255 i wstawiłem nody tylko +4 a reszte pustych nodów zamieniłem na HP +300. :D zajęło mi to 330 godzinkarollo pisze:mój rekord to 420 godzin w final fantasy X w tydzien ze zdobyciem wszystkiego co mozliwe włącznie z rozwaleniem summonów i penenca

"A city dead for a thousand years. A city I had to see with my own eyes.(...)The last chapter in my story.
My thoughts, they kept floating up, and then slipping through my fingers.
Slipping away before I could pin them down with words..." Tidus - FFX
My thoughts, they kept floating up, and then slipping through my fingers.
Slipping away before I could pin them down with words..." Tidus - FFX