Offtopiczalnia część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Nalapalem wirusow w PC.

Utworzyl mi sie jakis folder INSFAFINK ktorego ani ja ani moj antywirus usonac nie moge. Ktos wie moze o co chodzi. Ja kompletnie sie nie znam na takich rzeczach :570:
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Próbowałeś go usunąć w czystym DOSie? Ja i tak bym Ci radził od razu format c i przeinstalowanie systemu ;]
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

A Jaco jak to sie robi :570: ??
Nie moge zrobic formatu bo to PC brata ktory teraz jest na urlopie, i tak mnie zabije jak przyjedzie.
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Primo: musisz mieć dyskietke startową. Wkładasz jakąś (najlepiej czystą) dyskietke do napędu (masz XP, right?), wchodzisz na 'mój komputer' i dajesz formatuj. Tam gdzie masz 'Opcje formatowania' wybierasz 'Utwórz dysk startowy systemu MS-DOS'

Secundo: musisz wejść do biosu (w różnych kompach się to różnie odbywa... albo trzymasz delete, abo któryś z Fów) i musisz znaleźć kolejność bootowania. Jako pierwsze ustaw FDD, czy coś wspólnego z napędem dyskietek. Jak już to zrobisz to gdy dasz zapisz i uruchomisz kompa ponownie, z włożoną dyskietką, to powinno Ci wejść do DOSa. Przed tem radze się zaopatrzyć w Norton Commandera, który ułatwia chodzenie po katalogach w DOSie.

Jak będziesz to mniał to daj znać. Reszte Ci ew. przez gg wyjaśnie, będzie łatwiej :)

Czasami też jest tak, że katalog który usuniesz i tak się ponownie pojawi. Może pomogą jakieś inne antywirusy....
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Wieeeelkie dzieki Jaco za pomoc ale wystarczylo wejsc na Admina i usunac ten folder, potem zeskanowalem PC i zadnego wirusa nie ma :)
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Kimahri wypróbuj Ad-Aware

http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/

Może pomóc w takich przypadkach...
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Dzieki Ci Ciern, Ad tez nic nie wykrywa. Mam nadzieje , ze juz po wszystkim ale jakies zle przeczucia mam ^^
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

hmm..

Legendary video game composer Nobuo Uematsu is going to attend the fourth Symphonic Game Music Concert on August 23 this year. Nobuo Uematsu is known for his work on the Final Fantasy-series. Music from Final Fantasy VII-One-Winged Angel will be presented at the concert, as well as the world-premiere of Final Fantasy VI-Dancing Mad arranged for pipe organ, orchestra and choir.

Nobuo Uematsu will attend the concert and the autograph session afterwards.

a wszystko bedzie mialo miejsce w Lipsku (Leipzig) czyli jak ktos akurat moze bedzie w poblizu...XD

http://www.vgmconcerts.com/main.php?sec ... ng=english
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
targaroth

Post autor: targaroth »

Kil czy chodzi Ci o Lukasa i Star Wars?? że zaczął od IV a skonczył na III ??
targaroth

aaaa także wybacz.... zwracam honor :D
targaroth

a to potwór!!! Kil kill the google with the shiny sword !!
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Artur C. Clarke napisał - Odyseja Kosmiczna 2001, Odyseja Kosmiczna 2010, Odyseja Kosmiczna 2061 i Odyseja Kosmiczna 3001. Google pomogło - w postaci odnośnika do Wikipedii :P. Trzy pierwsze znałem i tak, czwartej nie. No, Bractwo Miecza, trza se pomagać w trudnych chwilach :D.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
targaroth

gorzej Gveir kiedy Girls biorą górę i Sword Trio sie rozpada... I like swords and girls the same :D
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

No widzisz, mówiłem ci zawsze - Girls są najlepsze :D. I bez obaw, zawsze lubiłem je bardziej niż swords ^_^.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
targaroth

mam dylemat... Girls or swords.... :? :( :sad:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”