P.S. Pytania co do Polskiej wersji (ja mam z USA) Czy na wersji dwuplytowej jest Last Order? I jezeli ktos ma/ bedzie mial niech napisze czy skopali polskie tlumaczenie (chodzi o nazwy wlasne)
Garnet, male sprostowanie - Reminiscence of FF VII jest akurat bonusem w obu wersjach
Nie ma Last Order ani w wersji podstawowej, ani w wersji dwupłytowej i nie ma różnicy czy to wersja z USA czy z ukrainy, czy z polski (no, z tą ukrainą to może przesadziłem

Nie mieli co skopywać, bo tego po prostu nie ma, jest tylko w japońskiej wersji, i to chyba limited (nie jestem pewien). Ponieważ ten dodatek jest typowo japoński, dystrybutor być może nie otrzymał do niego praw, lub po prostu ten niesamowicie fajny dodatek wycięli z powodu naszej wąskiej tolerancji europejskiej na dziwactwa japońskie. Ja w LO nic nie widziałem dziwnego, ale pamiętacie dobrze co robili z naszymi europejskimi wersjami fajnali (przystosowywali teksty do potrzeb europejczyków, utrudniali gierkę, etc.).
Jeśli ktoś wie, to niech mi powie czy już AC jest w wypożyczalniach, bo bym sobie wypożyczył (już oglądałem ale z dźwiękiem 5.1 i w jakości dvd [a nie xvid 1cd

EDIT:
Eee, sory, wynika to z tego że LO jest na wersji z USA? Jestem prawie pewien że na polskiej nie ma i nie będzie (jako osobny film też nie wyjdzie, niestety)
A cena jak na 1,5 roczny film jest żywcem z kosmosu, powinien kosztować 39,90 za edycję DVD a 19,90 za VCD. Przypominam, że te 39,90 to za wersję dwupłytową. Ewentualnie może być 49,90

No cóż, ale to Imperial, liczyłem, naprawdę mocno liczyłem, że film wyda Anime Gate. Byłaby o wiele niższa cena, no i wielka szansa na Last Order z zawalistym tłumaczeniem. A i lektora mogliby dodać, to byłby kompromis (3 audio na płytce + napisy mniam! wszyscy byliby ucieszeni).
A ponadto, Imperial naprawdę dodało sporo tych napisów do AC. Chyba wszystkie kraje europy i więcej. Brakuje jeszcze japońskich napisów, no ALE, cieszmy się że w ogóle jest, tylko że drogie...
A jeśli chodzi o tym "stanieniem" do 19,90 w koszyczku, to tak na pewno się stanie, ale dopiero po kilku latach, i to co wyląduje w koszyczku to "okrojona" 1 płytowa wersja filmu. Popatrzcie na krąg, teraz za 9,99zł