Tabaka i inne używki - ich wpływ na zdrowie

Tutaj można toczyć rozmowy o zdrowym trybie życia, dawać porady, ro zmawiać o modzie i stylu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

targaroth pisze:Mary Jane to nazwa marihuany
Czyli to sie pali?
targaroth

Post autor: targaroth »

tak. zawijasz w papier (bibułkę) i masz skręta (ale to jest za duża dawka:P) lub nabijasz w lufkę i tyle wystarcza
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

http://img488.imageshack.us/img488/3564/11cp1.jpg zaczynam sie bac o.O
<blad oczywiscie pomijam;P>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Vaan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Vaan »

Garnet pisze:http://img488.imageshack.us/img488/3564/11cp1.jpg zaczynam sie bac o.O
to chyba są zadania dla pięciolatków O_o w sumie to sie ktos naprodukował jak mógł poprostu napisć "liść" XD z drugiej strony sam bym się przy tym zastanowił :D
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Targaroth - to ja ów post usunęłam ze względu na treść, czyli link: apoteoza jointa to nie jest coś odpowiedniego dla 9-cio - 15-latków, a takich na forum też sporo mamy. Umieść ten link jeszcze raz, a ekspresowe pożegnanie z forum masz jak w banku.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
targaroth

Sephiria... nie bądźmy naiwni.. jeśli ktoś ma dostęp do krypty to i do stronek gdzie są i gorsze rzeczy niż Bob Marley śpiewający coś tam.. Przecież 9-latki nie rozumieją angielskiego... Ale okej rozumiem Cię. Ale przez to chciałem tylko powiedzieć że niejeden artysta z tego korzysta.. (zrymowałem)
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

targaroth pisze: Przecież 9-latki nie rozumieją angielskiego...
Oj, żebyś się nie zdziwił.
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

targaroth pisze:Ale przez to chciałem tylko powiedzieć że niejeden artysta z tego korzysta.. (zrymowałem)
No i ....? :roll: O czym to świadczy? Że ziółko i "ZiOmKi" som dobre?? -____-' pliz...
targaroth pisze:Sephiria... nie bądźmy naiwni..
...a jednak jesteś:
targaroth pisze:Dla mnie to jest błogosławieństwo tego świata ale wszystko bez umiaru zamienia się w GÓ*NO...
:wink:
targaroth

kwazi- ja nie z tych "ziomali" co lubią ziółko i podniecają się żeby wyjść na fajniejszych. Ja paliłem tylko z jednym kumplem i nigdy nikomu sie nie chwaliłem tym.... Może teraz tak to wyszło.... Ale ja nie palę żeby zaistnieć w czyichś oczach. Palę dla siebie i czerpie z tego przyjemności. Nigdy nie chce sięgnąć po nic wiecej, po żadną fete, kokaine czy here.. Nidgy w życiu!!! I nie jestem ziomalem z szerokimi spodniami nie lubie hiphopu i nie mówie ku**a co drugie słowo także ostrożnie z opiniami...

[ Dodano: Pią 07 Lip, 2006 09:50 ]
ZiOmKi nie są dobre
Kapitan Dymano

Post autor: Kapitan Dymano »

No wiecie, ja jaram marychę i stwierdzam, że po joincie bardzo ciężko się samochód prowadzi. Rzuca człowieka o drzwi jak marionetkę, tak się wyrywa człowiek, że może się wypieprzyć przez okno. A i tak jakoś tych 140km/h na liczniku nie czujesz.
targaroth

buhahahahaha...... po joincie to tak.. ale jesli palisz z lufki to masz lżejszy i o wiele przyjemniejszy niz po całym joincie
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Drogi kapitanie. Nie ma się czym chwalić. Nie wiem czy to wiesz, czy to zrozumiesz-mniejsza, ale stwarzasz zagrożenie na drodze i to wcale nie jest cool.
Kapitan Dymano

Post autor: Kapitan Dymano »

No i właśnie mówię żeby jarać podczas jazdy a nie przed :(
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Dynamo, trolli nam tu nie trzeba. Kolejny kretyński post nie na temat o jaraniu w jakimkolwiek innym dziale i będzie zakaz pisania. Znudziło mi się kasowanie tych śmieci.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdrowie, styl życia”