przez pare dni?! ja sie obrażam na całe życie...Jaco pisze:Czy często się na kogoś obrażacie i np. nie odzywacie przez pare dni?

czasem jest to banalnie łatwe, ale zwykle moja cierpliwośc jest baaaaardzo elastyczna :]VaanFromRO pisze:Q: Czy latwo wyprowadzic Cie z rownowagi?
nie za bardzo... ale czasem by mi się przydało trochę samotnościGveir pisze:Q: Często czujesz się samotny?

kasa raczej mi szybko znika, ale nie dlatego, że jestem rozrzutny... :] zarabiam marne grosze, więc nic dziwnego - ale radzę sobie :DPinhead pisze:Q:Jesteś oszczędny/a czy szybko przewalasz kase?
taaak zdarza się czasem... bywa, że zapominam gdzie pracuje, gdzie mieszkam i kim jestem... :]ciemna pisze:Q: Często czegoś zapominasz?
no tak zdarzało się czasem, zmieniało sie na plus a później na mega minus. życie byłoby nudne... :]kwazi pisze:Q: Czy miałeś/aś dzień, w którym "ktoś"/"coś" zmienił/o Twoje życie o 180°
zabujałeś się? :Dkwazi pisze:a całkiem niedawnoi to na zaj****ty PLUS
RYBY!! rządzą :]neo rpgomaniak pisze:Q: Twój znak zodiaku to
zlewam robaczki na ulicach, w budynkach, w mieszkaniu nie zabijam dopóki kroś nie krzyknie i nie powie: PAJĄK!!! ZABIJ!!Lenneth pisze:Pytanie: Idziesz ulicą, dostrzegasz pod stopami glistę, chrząszcza, robaczka, whatever. Pozwalasz żyć i dajesz większego kroka, czy natychmiast rozdeptujesz?
w jednej mam jakies 300 i nie jest to spamkilmindaro pisze:Q: Ile masz wszszystkich wiadomości na skrzynce?

mam ustawioną jako strone startową... ale zależy czasami w ogóle nie korzystam, a czasam częstoJaco pisze:Jak często w ciągni dnia korzystasz z googli?

Q: kiedy ostatnio i na czyim koncercie byłeś/aś?