Ja osobiście na monster Arenie walczyłem z One-Eyem czy jak mu tam, bo oprócz Dark Matter może zostawiać po sobie broń z chyba Triple-AP, która jest przydatna w grze, oraz jakby co to można sprzedać za dosyć niezłą sumkę. Później gdzy miałem już sporo podpakowane postacie, to walczyłem z Dark Yojimbo dziesiątki razy :D dostałem od niego Zbroje z Ribbon dla chyba 4 postaci. a po każdej walce dostawało się Dark Matter X2. Życzę powodzenia :Dkocji pisze:Mam takie pytanie: czy macie jakis sposob zeby czesciej dostawac dark matter na monster arenie? Ostatnio podczas 20 walk ze sleep sproutem nie dostalem ani razu dark matter. Ale ostatnio zauwazylem ze czesciej sie go dostaje jak walczy sie po kazdym razie z innym przeciwnikiem.
FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
"A city dead for a thousand years. A city I had to see with my own eyes.(...)The last chapter in my story.
My thoughts, they kept floating up, and then slipping through my fingers.
Slipping away before I could pin them down with words..." Tidus - FFX
My thoughts, they kept floating up, and then slipping through my fingers.
Slipping away before I could pin them down with words..." Tidus - FFX
Jak to jest z tymi *#$!!!fajowymi motylkami?Przeszlem obie trasy bezblednie!PO pierwszej dostalem skrzynke z Teleport Sphere natomiast gdy ukonczylem druga pojawia sie skrzynka ktora gdzies sobie spada Szukalem po calej Macalani ale nic z tego!Napisaliscie ze w Thunder Plains trzeba podchodzic do kamieni z Cactuarami i sie modlic [ja to robilem gdy bylem tam pierwszy raz]Teraz podchodze i naciskam kwadrat i nic sie nie dzieje Znalazlem Spirit Lance posiadam tagze Saturn Crest wiec o co tu chodzi?Pomozcie!!!
No niestety - bede musial znow walczyc ze sleep sproutem lub oneeye, a nie dostanie dark mattera przez ponad 20 walk na prawde wkurza. Za Yojimbo wezme sie dopiero po tym jak zbroje z ribbon zostawi mi Shiva - tez juz przez sporo walk mi nie chce jej zostawic ale na szczescie tak mam podpakowanych wakke i tidusa ze ginie po dwoch atakach overdrive co trwa z 1 minute - ale niestety zresetowanie gry i dojscie do niej od save sphery troche dluzej. A wam po ilu walkach jakis aeon zostawia zbroje z ribbon? A co do tych lokacji : no to nie istnieja takie lokacje jak submerge ruins i salwage ship? Jak tak to po co sa zaznaczone na mapce?
PS: Najlepszy sposob na kase to ten ze zbrojami - godzina pracy i konto bogatsze o ponad cztery miliony.
PS: Najlepszy sposob na kase to ten ze zbrojami - godzina pracy i konto bogatsze o ponad cztery miliony.
Miales racje - dark Magus Sisters zostawily mi 2 zbroje dla Wakki - 1 z ribbon i auto-haste (przyda sie teraz) a druga z ribbon i break hp limit - (przyda sie na penacea) z shiva walcze dlatego bo walka trwa nieco ponad minute - zostawiala mi juz zbroje z ribbon ale dla lulu lub yuny - a te juz maj swoje zbroje od ifrita i valefora.
- Go Go Yubari
- Ifrit