Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
Przypominam Kimahri - za pomocą skryptów SPAMOWALIŚCIE tak samo jak z groszkami, a dodatkowo zrobiliście sobie kabaret z azu, co spowodowało że postanowił odejśc. Już wtedy mówiłam wam, że to powinno dać wam do myślenia.Sephira- wracajac do mojego i killa Bana- IMO skrypty sa po to zeby ich uzywac.
Dokładnie, a to co robiliście w SB to nic innego jak Spam, co regulamin traktuje JEDNOZNACZNIE. I nie ma tutaj ŻADNYCH podstaw do negocjacji.kwazi pisze:Prawie robi wielką różnicę -__-'. I nie - IMO to nie bezsens... SB chcąc niechcąc każdy czyta - na Czat wchodzą nieliczni i tam spam nikomu nie przeszkadza w komunikowaniu się - w końcu i tak gadają o pierdołach/whatever :D . A SB zawalone "groszkiem" czyta się równie przyjemnie jak posty w stylu:
(pominę cytowanie przykładu kwaziego)
dla mnie zawalanie emotami SB i taki post to ta sama liga
Nie jesteś sam i w społeczności 300-tu ludzi MUSISZ liczyć się z tym, że znajdą się osoby, które to BĘDZIE razić. Właśnie PO TO powstał regulamin, by ująć interesy nie tylko większości ale też pewnych grup, takie jak na przykład ochrona przed spamem.Kimahri pisze:Mnie nie razi
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
w sb udziela sie koło dziesięciu...Sephiria pisze:Nie jesteś sam i w społeczności 300-tu ludzi

glamorous vamp
- Go Go Yubari
- Ifrit
Ty się nie śmiej. -_-' To naprawde bywa wkurzające.
[ Dodano: Pon 19 Cze, 2006 18:31 ]
Zwłaszcza:
* zakładanie tematów w złych działach i to po kilka na raz
* używanie wykrzykników, znaków zapytania lub emotek w ilościach większych niz to potrzebne
* niestosowanie się do zasad interpunkcji, ortografii (co ja staram się tepić już w zarodku)
* agresywne odpowiedzi na zwrócenie uwagi
* nieużywanie wyszukiwarek dla rzeczy najbardziej nawet trywialnych oraz zakładanie wątków przed sprawdzeniem czy już istnieją (ile to my razy w dziale HELP podajemy linka do zasobów Krypty, to już nie zliczę. A pytania sa naprawde debilne zazwyczaj)
[ Dodano: Pon 19 Cze, 2006 18:31 ]
Zwłaszcza:
* zakładanie tematów w złych działach i to po kilka na raz
* używanie wykrzykników, znaków zapytania lub emotek w ilościach większych niz to potrzebne
* niestosowanie się do zasad interpunkcji, ortografii (co ja staram się tepić już w zarodku)
* agresywne odpowiedzi na zwrócenie uwagi
* nieużywanie wyszukiwarek dla rzeczy najbardziej nawet trywialnych oraz zakładanie wątków przed sprawdzeniem czy już istnieją (ile to my razy w dziale HELP podajemy linka do zasobów Krypty, to już nie zliczę. A pytania sa naprawde debilne zazwyczaj)
Żeby dzieci neo sobie ich nie wstawiały, ot co.Sephir pisze:Dlaczego w sigach nie mozna dawać obrazków?
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
http://pya.cc/pyaimg/pimg.php?imgid=29546
błagam, niech mi ktos kupi takie cudo na ściane, byłabym wdzięczna ..
.
.
.
.
ROTFL
Pooooooorrrrrrrrrrrr _^_
błagam, niech mi ktos kupi takie cudo na ściane, byłabym wdzięczna ..
.
.
.
.
ROTFL

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
+. - > kropek z procesją
Chyba sobie wydrukuje obrazek, podoklejam na stary zegar, i podłaczę do odtwarzacza mp3 XDXDXD
Kimahri --> leekceważysz moc pora
Kimahri --> leekceważysz moc pora

&. - > kropek na rollercasterze
+. - > kropek z procesją
+. - > kropek z procesją