In Flames - Trigger
Soilwork - Rejection Role (In Flames i Soilwork pobawili się i wystapili w teledysku u kumpli z drugiego zespołu, najlepsze było jak się obrażali i po pyskach tłukli :D)
KoRn - Thoughtless (mocny, a zwłaszcza końcowe vomity)
Linkin Park - Breaking the Habit (niezłe anime)
Metallica - One
Prodigy - Breathe
System of a Down - Aerials
Cradle of Filth - Nymphetamine i From Cradle to Enslave (ten ostatni tylko dla koneserów )
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Michael Jackson- Thriller Ostatnio mi się ten klip przewinął w tv i miałam niezły ubaw ^^ Polecam odświeżyć, taki mhroczny i zuy (w dodatku czarny) Jackson
Właśnie znalazłem po latach poszukiwań: Sweet Noise feat. Edyta Górniak - Nie Ma (świetna koncepcja, świetna muzyka, jeden z lepszych polskich klipów ever).
Hej wszystkim! Umieszczam linka do świetnej piosenki SR-71 "Tomorrow" z filmikami z Final Fantasy VII Advent Children i Last Order Nie widziałam oryginalnego teledysku do "Tomorrow" ale ten teledysk mi sie strasznie podoba :D
Ja tylko chciałam podzieliś się swoim bólem bo zobaczeniu w telewizji teledysku do nowej piosenki ................................................Paris Hilton....................
.....bez komentarza Dzisiaj wystarczy tylko ładnie ( ????? O_o?????) wygladac, pokazać co trzeba i juz można zrobić światową karierę (:
Fin
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Wprowadziłbym prawne sankcje na puszcznie jej teledysku, ot co:). Ciekawe czy to by wystarczyło, bo jak by nie patrzył, to ona ma naprawdę wielu "oddanych fanów". Niestety.
Taaaaaaaaaaaaaak ........ten teledysk zdecydowanie posiada głębię...... taaaak ......
Hmm...a znając Paris to możemy sie spodziewać jeszcze bardziej widowiskowych teledysków O_O .....o ile bedzie dalej śpiewać < błaaaaaagaaaaaaaaam .....nieeeeeeee ;______; >
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Gveir pisze:From Cradle to Enslave (ten ostatni tylko dla koneserów )
czy ja wiem:]
Ivy pisze:Michael Jackson- Thriller Ostatnio mi się ten klip przewinął w tv i miałam niezły ubaw ^^ Polecam odświeżyć, taki mhroczny i zuy (w dodatku czarny) Jackson
to byly czasy;)
paris rox:]]
hm...co by tu zapodac...
jeden z moich ulubionych NIN-Perfect Drug