Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
A ja mam pięciu braci i jedną siostrę i wszyscy kochają final fantasy(ale nie wiem czy to dobrze bo ciągle chcą grać) najmlodsi to bliżniaki i przedwczoraj mieli komunię.... ahhh nareszcie kupie sobie FFX i FFX-2
"...bezpieczeństwo to złudzenie, fałszywe sanktuarium niewinnej wyobraźni."
Alan Cole "Era wilka"
Alan Cole "Era wilka"
- Markfrompoland
- Cactuar
Może ta osoba co do Ciebie pisze ma wyłączone otrzymywanie wiadomości od osób nieznajomych i nie dodała Cie do listy kontaktów?
[ Dodano: Czw 08 Cze, 2006 20:23 ]
Chociaz ostatnio czasem tak mam że niektórzy nie otrzymuja od emnie wiadomosci a czasami jest tak ze nie otrzymuja a potem wszystko naraz sie do nich wysyła
To chyba raczej cos z gg.
[ Dodano: Czw 08 Cze, 2006 20:23 ]
Chociaz ostatnio czasem tak mam że niektórzy nie otrzymuja od emnie wiadomosci a czasami jest tak ze nie otrzymuja a potem wszystko naraz sie do nich wysyła

Prosiłam byście zaprzestali jego używania po tym, jak obśmialiście Azu. Pisałam prywatnie z Azu poprzez maila i przez wasz wygłup postanowił opuścić forum. Gdy kilka dni temu was upomniałam i wyłaczyłam SB, to ostrzegałam że w przypadku dalszych nadużyć będą reperkusje. Dzisiaj z kilmindaro kusiliście los i sami nawet mówiliście, że pewnie poleci za to ban, ale mimo to dalej to robiliście, więc nie dziw się, że zostajecie ukarani. Sami jesteście sobie winni - klamka zapadła.
Zakładając, że ona w ogóle sie skończy.
Kimahri pisze:odczekam kare
Zakładając, że ona w ogóle sie skończy.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)