FF XIII, CC: Wywiad, scany etc...
Moderator: Moderatorzy
FF XIII, CC: Wywiad, scany etc...
I kolejne info odnośnie FF XIII...oraz innych części FF :].
Tym razem mamy 12 scanów z FF XIII, Versus (niestety prawie nic nowego) oraz wywiad.
W wywiadzie wzięli udział Shinji Hashimoto, Tetsuya Nomura, Motomu Toriyama, Yoshinori Kitase oraz Hajime Tabata.
I najbardziej interesujące smaczki z wywiadu...
- System walki w FF XIII ma być oparty na strategii i szybkości (walki z AC mają posłużyć za wzór)
- Potwierdzono, iż bohaterka z trailera jest główną postacią:) (ostatnio były co do tego wątpliwości...)
- Fabuła Versus ma być bardzo tragiczną (mHroczną ^^") historią - ból ma być tematem przewodnim...pojawić się też może „zaskakujący wątek miłosny” <ehmm..pan z panem?;P>
- Głównym kolorem Versus jest czarny, podczas gdy w FF XIII jest to kolor biały
- Akcja w Versus dzieje się w dziwnym świecie, podobnym do naszego, ale zawierającym elementy średniowieczne i futurystyczne
Wywiad jest dość długi, więc nie będę go całego tłumaczyć ^^"
Po więcej info zapraszam tutaj.
Scan 1
Scan 2 – nowy obrazek z Versus, po lewej
Scan 3
Scan 4
Scan 5
Scan 6
Scan 7
Scan 8
Scan 9
Scan 10
Scan 11
Scan 12
-----------------------------
W wywiadzie jest także wzmianka o Crisis Core.
Przypomnijmy główna rolę grają tutaj Zack, Cloud, Sephiroth oraz Aeris.
Jak można wyczytać w wywiadzie, postacie mają mieć podłożone głosy.
Pojawiły się także nowe scany z CC. Warto zobaczyć co potrafi PSP:)
Dengeki
Scan 1
Scan 2
Scan 3
Famitsu
Scan 1
Scan 2
Scan 3
Scan 4
Scan 5
Scan 6
Scan 7
-------------------------
I jeszcze na koniec…
Ogłoszono datę wydania FF III na DS. Premiera ma mieć miejsce 24 sierpnia w Japonii, w USA gra ma się ukazać we wrześniu.

Tym razem mamy 12 scanów z FF XIII, Versus (niestety prawie nic nowego) oraz wywiad.
W wywiadzie wzięli udział Shinji Hashimoto, Tetsuya Nomura, Motomu Toriyama, Yoshinori Kitase oraz Hajime Tabata.
I najbardziej interesujące smaczki z wywiadu...
- System walki w FF XIII ma być oparty na strategii i szybkości (walki z AC mają posłużyć za wzór)
- Potwierdzono, iż bohaterka z trailera jest główną postacią:) (ostatnio były co do tego wątpliwości...)
- Fabuła Versus ma być bardzo tragiczną (mHroczną ^^") historią - ból ma być tematem przewodnim...pojawić się też może „zaskakujący wątek miłosny” <ehmm..pan z panem?;P>
- Głównym kolorem Versus jest czarny, podczas gdy w FF XIII jest to kolor biały
- Akcja w Versus dzieje się w dziwnym świecie, podobnym do naszego, ale zawierającym elementy średniowieczne i futurystyczne
Wywiad jest dość długi, więc nie będę go całego tłumaczyć ^^"
Po więcej info zapraszam tutaj.
Scan 1
Scan 2 – nowy obrazek z Versus, po lewej
Scan 3
Scan 4
Scan 5
Scan 6
Scan 7
Scan 8
Scan 9
Scan 10
Scan 11
Scan 12
-----------------------------
W wywiadzie jest także wzmianka o Crisis Core.
Przypomnijmy główna rolę grają tutaj Zack, Cloud, Sephiroth oraz Aeris.
Jak można wyczytać w wywiadzie, postacie mają mieć podłożone głosy.
Pojawiły się także nowe scany z CC. Warto zobaczyć co potrafi PSP:)
Dengeki
Scan 1
Scan 2
Scan 3
Famitsu
Scan 1
Scan 2
Scan 3
Scan 4
Scan 5
Scan 6
Scan 7
-------------------------
I jeszcze na koniec…
Ogłoszono datę wydania FF III na DS. Premiera ma mieć miejsce 24 sierpnia w Japonii, w USA gra ma się ukazać we wrześniu.
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
						- 
				Grungeboy
- Go Go Yubari
- Ifrit 
Daruj sobie X-2 na wstępie. Chyba, ze masz za dużo kasy i czasu.niedlugo mam zamiar wkoncu sobie kupic ps2 zeby sobie pograc w X i X-2
PSP w ogóle warto sobie kupić i to nie tylko dla tej gry.Grungeboy pisze:nie no dla tej gry chyba kupie sobie PSP
Co do newsa. Wow! FFXIII nabiera kształtów. Coraz bardziej mam na to ochotę. No i wreszcie jakiś FF pod PSP. Łiii.
A ja wolę zakupić DS dla FFIII. Macie trailer, jeżeli jeszcze nie widzieliście (Garnet chyba nigdzie nie dawała ;] )Sogetsu pisze:jak dla mnie to CC to jak na razie jedyny powód, żeby mieć PSP.
http://www.gamebrink.com/nintendo-ds/14 ... deo-1.html
Wygląda bardzo fajnie. Szkoda, że poprzednie remake'i innych starszych finali tak nie wyglądały..
- 
				_Dejwid_
Grungeboy pisze:niedlugo mam zamiar wkoncu sobie kupic ps2 zeby sobie pograc w X i X-2
A ja radzilbym ci najpierw poczytac opinie o tej grze (jak jeszcze tego nie zrobiles), bo chyba lepiej widziec z czego sie rezygnujeGo Go Yubari pisze:Daruj sobie X-2 na wstępie. Chyba, ze masz za dużo kasy i czasu.

Ja mam podobnie...Sogetsu pisze:jak dla mnie to CC to jak na razie jedyny powód, żeby mieć PSP.
 I sądze, ze m.in dlatego kupilem ds'a
 I sądze, ze m.in dlatego kupilem ds'a  Dla mnie CC to jest taka X-2 tylko na PSP
 Dla mnie CC to jest taka X-2 tylko na PSP  
 Ja tez wole III, ale musze powiedziec, iz zawiodlem sie troche na trailerze (walki sa jakies dziwneSogetsu pisze: A ja wolę zakupić DS dla FFIII. Macie trailer, jeżeli jeszcze nie widzieliście (Garnet chyba nigdzie nie dawała ;] )
http://www.gamebrink.com/...II-video-1.html
Wygląda bardzo fajnie. Szkoda, że poprzednie remake'i innych starszych finali tak nie wyglądały..
 ). No i powolutku mam dosc tych remake'ow na DS'a
 ). No i powolutku mam dosc tych remake'ow na DS'a 
					Ostatnio zmieniony wt 06 cze, 2006 20:07 przez _Dejwid_, łącznie zmieniany 1 raz.

Dejwid - dla własnego i Grungeboya dobra lepiej odpuść sobie temat oceny FFX-2, bo już chyba wszyscy wiemy, czym to się skończy: podasz mu kilka sprzecznych opinii i w konsekwencji chłopak się pogubi. Tak więc, lepiej nic na ten temat nie mów.A ja radzilbym ci najpierw poczytac opinie o tej grze (jak jeszcze tego nie zrobiles), bo chyba lepiej widziec z czego sie rezygnuje
Hm... decyzja jest oczywiście twoja, ale powiem ci, że chyba trochę już za późno na zakup PS2. Do premiery next genu nie zostało już wiele, a jeżeli PS2 masz zamiar kupić tylko po to, by grać na niej w FFX i FFX-2, to obawiam się że po prostu niepotrzebnie wydasz pieniądze. Nie ma bowiem sensu kupować (bądź co bądź i to niestety jest fakt) starej konsoli tylko dla jednej czy dwóch gier. Na PS3 będzie kompatybilność wstecz, więc może lepiej po prostu kupić FFX oraz (czego nie polecam) FFX-2, a zaoszczędzone 5 stówek dołożyć od razu na PS3.Grungeboy pisze:niedlugo mam zamiar wkoncu sobie kupic ps2 zeby sobie pograc w X i X-2
Tylko żebyś się potem nie rozczarowała - jak na razie to co wiemy, to tylko strzepki informacji i dużo może się jeszcze zmienić.a ja powiem wprost, ze mam bardzo duze nadzieje odnosnie Versus...pierwszy raz od dluzszego czasu czekam tak na nowego FF:]
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
						Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
ano nie dawałam...sadzilam,ze jest male zanteresowanie ta gra, to infa nie dawalam;)Jaco pisze:(Garnet chyba nigdzie nie dawała ;]
to ja to samo radzilabym zrobic z ffx...dobrze sie zastanowic:] <ale jakby nie patrzec na ps2 sa i ine cekawe gry,wiec pieniadze nie beda wyrzucone w błoto...chyba,ze mamu tu fanatykow widzacych tylko ff...to co innego;P>_Dejwid_ pisze:A ja radzilbym ci najpierw poczytac opinie o tej grze (jak jeszcze tego nie zrobiles), bo chyba lepiej widziec z czego sie rezygnuje
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
						- 
				Deunan
- 
				_Dejwid_
Ech... Kolejna dziecinna zaczepka ( bylem az taki okrutny? Wygląda na to, że pozostawilem trwały ślad na psychiceSephiria pisze:Dejwid - dla własnego i Grungeboya dobra lepiej odpuść sobie temat oceny FFX-2, bo już chyba wszyscy wiemy, czym to się skończy: podasz mu kilka sprzecznych opinii i w konsekwencji chłopak się pogubi. Tak więc, lepiej nic na ten temat nie mów.
 )
 )Taaak pamietam
 A pozniej zaserwujesz mi: "stek bzdur i osobistych wycieczek, nie poparty zadnymi sensownymi argumentami"... Nie, dziekuje.
 A pozniej zaserwujesz mi: "stek bzdur i osobistych wycieczek, nie poparty zadnymi sensownymi argumentami"... Nie, dziekuje.  "Sprzecznych opinii i konsekwencji" - w pojedynkę bedzie mi trudno
  "Sprzecznych opinii i konsekwencji" - w pojedynkę bedzie mi trudno  (czego to ludzie nie wymyslą
  (czego to ludzie nie wymyslą  ). No offence
 ). No offence  
 A moze chłopak nie kupił wczesniej PS2, bo nie miał na tyle kasy? Poza tym nie kazdy ma 2,5 tysiaka na nową konsolę... A tak moze miec PSP i PS2 za mniejsze pieniadzeSephiria pisze: Nie ma bowiem sensu kupować (bądź co bądź i to niestety jest fakt) starej konsoli tylko dla jednej czy dwóch gier. Na PS3 będzie kompatybilność wstecz, więc może lepiej po prostu kupić FFX oraz (czego nie polecam) FFX-2, a zaoszczędzone 5 stówek dołożyć od razu na PS3.

Ja juz przywykłem do tego, ze DS'a traktuje sie z przymrużeniem okaSephiria pisze: sadzilam,ze jest male zanteresowanie ta gra, to infa nie dawalam;)
 do not underestimate the power of DS
 do not underestimate the power of DS 
- 
				Grungeboy
stara czy nie stara.. jeszcze wychodzi przeciez ffxiiSephiria pisze: Hm... decyzja jest oczywiście twoja, ale powiem ci, że chyba trochę już za późno na zakup PS2. Do premiery next genu nie zostało już wiele, a jeżeli PS2 masz zamiar kupić tylko po to, by grać na niej w FFX i FFX-2, to obawiam się że po prostu niepotrzebnie wydasz pieniądze. Nie ma bowiem sensu kupować (bądź co bądź i to niestety jest fakt) starej konsoli tylko dla jednej czy dwóch gier. Na PS3 będzie kompatybilność wstecz, więc może lepiej po prostu kupić FFX oraz (czego nie polecam) FFX-2, a zaoszczędzone 5 stówek dołożyć od razu na PS3.
 .. no a inne gry to przy okazji .. zreszta grafika nie ma dla mnie wiekszego znaczenia
.. no a inne gry to przy okazji .. zreszta grafika nie ma dla mnie wiekszego znaczenia