Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Haichi pisze:Kurcze .... zrobiłbym sobie nowego avatara , ale nie mam na kompie aktualnie photoshopa ... TT.
Nawet nie potrzeba Photoshopa anie Corela, wstarczy poczciwe ACDSee.

A na avie Vash the Stampede z anime Trigun.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Haichi
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Haichi »

Ale ja akurat używam photoshopa ^^" .... eeee nvm.

Dzięki Ivy, ale nie skorzystam bo już zleciłem wykonanie avka mojej kumpeli :). Thx anyway ^^.
azu

Post autor: azu »

U mnie na avku jest Albel 'The Wicked' Nox z Star Ocean 3 - wspaniała postać, a jeszcze lepsze texty.
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Wiem i gratuluję gustu. Albel rulez. :]
Ivy pisze:AAA Luci, ja jestem tolerancyjna..ja jestem tolerancyjna....ja jestem...tolerancyjna O_o
To dobrze, że jesteś tolerancyjna. ^^ Nie będą Ci przeszkadzały moje kolejne awatary z dwunastolatkiem gwałconym przez własnego brata, right? ^^

XDD
azu

Mi już przeszkadzają owe avatary, ale co ja moge napisać to co już napisałem i siedzieć cicho w zasadzie tyle... heh...

Jeśli chodzi o Albela to czy znasz może www na której są zamieszczone jego i innych battle quotes, kiedyś wszystko było na gamefaqs, lecz usuneli !? damn...
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

azu pisze:Mi już przeszkadzają owe avatary, ale co ja moge napisać to co już napisałem i siedzieć cicho w zasadzie tyle... heh...
Dajcie mi miesiąc, już ja tu wszystkich oswoję z kazirodztwem i pedofilią. :lol:
[A tak na serio, to wiecie, nie propaguję tych zboczeń w realu, gdyby ktoś (z policji) się pytał. XD]
azu pisze:Jeśli chodzi o Albela to czy znasz może www na której są zamieszczone jego i innych battle quotes, kiedyś wszystko było na gamefaqs, lecz usuneli !? damn...
Sprawdziłam i rzeczywiście usunęli, wtf? O.o
Tu masz cytaty z Albela: http://albelxnel.kuroi-hoshi.org/AlbelNox.html
i z Nel: http://albelxnel.kuroi-hoshi.org/NelZelpher.html
Reszty postaci też musisz szukać na jakichś fanowskich stronach. :/
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Lenneth pisze:Nie będą Ci przeszkadzały moje kolejne awatary z dwunastolatkiem gwałconym przez własnego brata, right? ^^
I think someone is going to have her forhead marked with a scarlett letter - D like Deviant :twisted: :evilbat:
Lenneth pisze:[A tak na serio, to wiecie, nie propaguję tych zboczeń w realu, gdyby ktoś (z policji) się pytał. XD]
Jasne jasne, a co kilka dni temu na GG słyszałam od ciebie? XD

Stara Atena mi się nie podobała, więc zmieniam na ostrzejszy i ładniejszy obrazek.
Obrazek
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Lenneth pisze:Nie będą Ci przeszkadzały moje kolejne awatary z dwunastolatkiem gwałconym przez własnego brata, right? ^^
Nie ma co przeszkadzać, nie takie żeczy się już u Japończyków widziało :D . Ewentualnie i takie, ale za to z większą ilością rodzeństwa... na raz.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Lenneth pisze:dwunastolatkiem gwałconym przez własnego brata
Powiedz mi, że to nie jest to co myśle.... że to nie jest spoiler z XS.... prawda? *wyciąga samonaprowadzającą rakietę i celuje w dom Luci :twisted: *
azu

Lenneth pisze:Sprawdziłam i rzeczywiście usunęli, wtf? O.o
Tu masz cytaty z Albela: http://albelxnel.kuroi-hoshi.org/AlbelNox.html
i z Nel: http://albelxnel.kuroi-hoshi.org/NelZelpher.html
Reszty postaci też musisz szukać na jakichś fanowskich stronach.
Dzięki.
Avatar zmieniłem, co nie znaczy, że widnieje na nim inna postać niż wspaniały Albel, zdecydowanie za mało stron o SO3 w internecie.
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Azu, nie ma sprawy. :) Btw, ja swoje awatary z Albelem zawsze wycinam z oficjalnej mangi. Większość fanartów się do tego nie nadaje. :/
Jaco pisze:Powiedz mi, że to nie jest to co myśle.... że to nie jest spoiler z XS.... prawda? *wyciąga samonaprowadzającą rakietę i celuje w dom Luci*
Uwierz mi, że nie piszę wszystkiego jak leci, tylko sporo upraszczam/omijam. :> To jest taka ciutek metafizyczna gra, więc z tym spojlerem to sam się dopiero przekonasz. XD

*dom Luci unosi się w powietrze jak Balamb Garden i unika rakiet* XD
Sephi pisze:I think someone is going to have her forhead marked with a scarlett letter - D like Deviant
Blame Xenosaga. :lol: W tej grze to jest niemal oficjalna para. XDD [Tak, Jaco, masz tu tak zwany spojler. XDD]
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

<zaraz wejdzie na profil Luci,bo moje nerwy sa na wyczerpaniu..>
:]
Haichi pisze:zrobiłbym sobie nowego avatara , ale nie mam na kompie aktualnie photoshopa ... TT.TT o ja biedny...
ja wszystkie avy robie w paincie :lol:
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Ja robie wszystko w Irfanie, :lol:
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Jak się tak nad tym zastanowić, też korzystam wyłącznie z Painta. :]

Anyway. Dręczenia Garnie ciąg dalszy... (whoa, doszłam już do piżam). :wink: :lol:
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

Lenn, czy ten gość z białymi włosami robi temu chłopaczkowi to co myślę, że mu robi? :o
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”