Dobra muzyka
Moderator: Moderatorzy
Postanowiłam zdobyć sobie płytkę Verby największe hity i jestem zadowolona z tego ) Chłopaki bardzo fajnie grają
Niby to hh, ale bardziej w stronę popu idzie
No i fajne teksty
Mam nadzieję, że ktoś o nich w ogóle wie 
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Przeciez ja za takie rzeczy sie nie obrazeTomajS pisze:Hmm..bez urazy,ale IMO muzyka jak dla mnie nie pasuje do wokalu,jakoś sie nie pokrywa z melodią wokalu
Hehehe a ja was nafaszeruje kolejna piosenka Feedera
Oto ich najnowsza pisoenka, Lost & Found, juz jest singiel z nia, oczywiscie nie w polsce
http://www.youtube.com/watch?v=azXiEI3C ... rch=feeder
Piosenka ogolnie bardzo dobra, teledysk zabardzo "migajacy"
Milego ogladania, sluchania itd
Zdarza mi się czasem Ayu posłuchać, ale jest to raczej oglądanie teledysków - Game i Fairyland rządzą :D. No i od święta zdarza mi się zapuścić X - Japan. Jesli chodzi o resztę to może Maki Goto.Haichi pisze:A słucha ktoś J-MUSIC ?? Ayu i spółka xD.
Tylko nie r'n'b, błagamHaichi pisze:Szczeólnie r'n'b i pop (dziwny jestem wiem xD).
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Dziwnego nie ma w tym nic, każdy ma własny gust i lubi co innego. A że akurat jak słyszę r'n'b, a zwłaszcza w męskim wykonaniu, to rozpoczynam emigrację na biegun, nie znaczy że dobre nie jest :D. Soul nie jes taki zły, jedynie po r'n'b dostaję apopleksji, jeśli mowa o takich gatunkach muzy.Eiko pisze:Ja tam tez lubię r'n'bI soul
I nie wiem co w tym takiego dziwnego
![]()
To Mariah Carey i Destiny's Child to r'n'b?? O_o ..dobra ja tam sie nie znam 
Jestem w trakcie stopniowego ( delektuję się *_______*) przesłuchiwania Stadium Arcadium RHCP ....Whaaaaa O______O...to po prostu miażdzy, dawno juz nie słyszałam czegos tak genialnego brzmieniowo *_______*. Wczesniej znałam niewiele twórczości RHCP ( takie tam populatne kawałki Under the Bridge, Otherside, Scar Tissue, By the Way, Californication ), ale chyba zainteresuję sie bliżej (:
Nie mogłam sie oderwac od Dani California, Stadium Arcadium, C'mon girl, Snow, Tell me baby, Slow Cheetah, Wet sand czy Hard to concentrate ....jestem pod ogromnym wrażeniem ich twórczości ... (:
Na szczególna uwagę zasługuje tutaj kawałek "Snow" którego słucham juz od tygodnia non-stop, nawet "Dzień dobry kocham cię" nie było tak pozytywne ...cos cudownego, jak słucham tej piosenki to wyobrażam sobie snieźek tak biały, ze aż mieni się wszytskimi kolorami ( chyba jeszce wszytsko ze mna dobrze O_o) ^___________^ < koniec interpretacji
>
Co do japońskiej muzyki - nie tykam wiecej niż openingi i endingi anime .... wyjatkiem było tylko Asian kung-fu generation ....sama byłam ciekawa co oni jeszce sa w stanie nagrać (: słucham od czasu do czasu, zeby poprawić sobie humor
< radosny japoński 'punk' rock :D >
No i było jeszce Orange Range, ale jestem w stanie posuchać właściwie tylko jednej piosenki nie kwalifikujacej sie do opów i endów anime
....nic wiecej, jak juz pisałam, nie tykam _^_
Jestem w trakcie stopniowego ( delektuję się *_______*) przesłuchiwania Stadium Arcadium RHCP ....Whaaaaa O______O...to po prostu miażdzy, dawno juz nie słyszałam czegos tak genialnego brzmieniowo *_______*. Wczesniej znałam niewiele twórczości RHCP ( takie tam populatne kawałki Under the Bridge, Otherside, Scar Tissue, By the Way, Californication ), ale chyba zainteresuję sie bliżej (:
Nie mogłam sie oderwac od Dani California, Stadium Arcadium, C'mon girl, Snow, Tell me baby, Slow Cheetah, Wet sand czy Hard to concentrate ....jestem pod ogromnym wrażeniem ich twórczości ... (:
Na szczególna uwagę zasługuje tutaj kawałek "Snow" którego słucham juz od tygodnia non-stop, nawet "Dzień dobry kocham cię" nie było tak pozytywne ...cos cudownego, jak słucham tej piosenki to wyobrażam sobie snieźek tak biały, ze aż mieni się wszytskimi kolorami ( chyba jeszce wszytsko ze mna dobrze O_o) ^___________^ < koniec interpretacji
Co do japońskiej muzyki - nie tykam wiecej niż openingi i endingi anime .... wyjatkiem było tylko Asian kung-fu generation ....sama byłam ciekawa co oni jeszce sa w stanie nagrać (: słucham od czasu do czasu, zeby poprawić sobie humor
No i było jeszce Orange Range, ale jestem w stanie posuchać właściwie tylko jednej piosenki nie kwalifikujacej sie do opów i endów anime
....nic wiecej, jak juz pisałam, nie tykam _^_
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Ona to w sumie sama nie wiem czy to soul czy r'n'b, ale Destiny Child jestem pewnaIreth pisze:Mariah Carey
A na temat tych japońskich to się nie wypowiadam ^^ Bo jedyne co znam to te z FF
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
-
azu
Haichi pisze:A słucha ktoś J-MUSIC ?? Ayu i spółka xD.
ostanio odkryłem też bardzo fajną piosenkę Mio Watanabe - Owaranai Ai. kawałek był wykorzystany kiedyś w reklamie Breath of Fire II na SNESa.
Dodać zapomniał, że każdy robi groźną minę, pręży muskuły i mu górę od stringów.... sorki, od bokserek widać :D. No i te ksywki...Pinhead pisze:W R'n'B zawsze masz pięciu czarnych typów bez koszulek
Zawsze śpiewają o tym jak fajna jest jakaś laska...
Zawsze są tacy delikatni i słodziakowaci w każdej piosence.
Potem dorzucają jakiś bicik...
Pablo Francisco
Ma facet racje.
A tak abstrachujac od r'n'b i Jmusic, to słucha ktoś In Flames, Soilwork, Arch Enemy czy innych porykiwaczy? W sumie takich każdej proweniencji :D.
Niezła, nie powiem, niezła. A słuchałeś Genshoku Gal Hadeniikube od Maki Goto? W tym można się zakochać... Choć lekko szurnięteSogetsu pisze:Obecnie od dłuższego czasu jestem zakochany w Yukie Nakama i chyba mi tak zostanie![]()