..ech..szkoda tylko,ze w weekend nie bede miala czasu isc,ale za to zaraz w poniedzialek...

btw.nawet w tv reklamuja o.O <z jednej strony fajnie...z drugiej.....>
Moderator: Moderatorzy
To było bardzo zabawne, uśmiałam się jak nigdyGagarin pisze:troche porzucam spoilerami dla Ivy...
Własnie zobaczyłam tę reklamę po raz pierwszy i muszę przyznać,że dziwne uczucie O_o Puszczana zaraz po reklamie Vizira z Chajzerem kiepsko się prezentujeGarnet pisze:btw.nawet w tv reklamuja o.O <z jednej strony fajnie...z drugiej.....>
Kimahri pisze:No ja tez czekalem, ale w moim kinie nie beda grali SH
czytajac te wypowiedzi i majac do Cinema City 15 min piechota,czuje sie jak w drugiej japoniiIvy pisze:U mnie nie grają, więc czas na wycieczkę krajoznawczą
Kod: Zaznacz cały
panowie z kanarkiem-superXD starzy tez nie rozczarowuja-dzieci ze szkoly…a w scenie z pielegniarkami zdarzylo mi się podskoczycXD
Nio i piramidoglowy-szczena mi opadla przy jego pierwszej scenie i zaraz nastepnej;) f*ck, superowo:) ..szkoda,ze jego rola zostala ..splycona w stosunku do gry…ale nie można mieć wszystkiego…
brakuje np. takiego eddiego..a co zrobili z dahlia…ale plus za maly epizod lisy:) )
A ja jak w Burkina fasoGarnet pisze:czytajac te wypowiedzi i majac do Cinema City 15 min piechota,czuje sie jak w drugiej japonii![]()
![]()
zwłaszcza po pierwszej wizycie w Silent Hill, to mnie ucieszyło, już myślałem, że klimat będzie ten sam, ale niestety
pielęgniary rule :D
piramidogłowy był świetny, zwłaszcza podczas spotkania z Anna :>
zamiast straszyć - śmieszyła... Zrobili z niej strach na wróble, przesadzili z charakterystyką
tylko szkoda, że później już ich nie było
że pokazali, jak alternatywna rzeczywistość następuje, było to nienaturalne i totalnie zbędne
ja tam nie wiem,ja odczulam w pewnym stopniu ten klimat:) i te znajdywanie wskazowek:)Gagarin pisze:bo jak mam spodziewać się klimatu panującego w czasie grania w SH podczas oglądania filmu
przeciez to sa w wiekszosci zawodowi tancerze, wiec niby jak sa sztuczne...owszem sa oblepeni latexem^^Gagarin pisze:Potwory właśnie nie wyszły im realistycznie, było widać, że są sztuczne, (chociaż nie wszystkie)
Kod:
w sumie to tylko oficer Gucci mial sie tylko pojawic (jako smaczek dla fanow) ale pozniej tworcy doszli do wniosku,ze w filmie graja same kobietyThe Sorrow pisze:po wręcz marginale role Seana Beana, Kima Coates`a i innych
czułem klimat gry na samym początku jak wylądowały w SHGarnet pisze:ja tam nie wiem,ja odczulam w pewnym stopniu ten klimat:) i te znajdywanie wskazowek:)
scena jak idzie Rose i szuka tej małej, syreny i sceneria - dokładnie jak w grze. Smaczek dobry, szkoda tylko, że tak mało
najbardziej to było widoczne w scenieGarnet pisze:przeciez to sa w wiekszosci zawodowi tancerze, wiec niby jak sa sztuczne...owszem sa oblepeni latexem^^
z pielęgniarami, te ich dziwaczne ruchy - klimatyczne :D
w sumie ciesze się, że ta postać sie pojawiłaGarnet pisze:w sumie to tylko oficer Gucci mial sie tylko pojawic (jako smaczek dla fanow)
mogł zastąpić męża Rose - on jak dla mnie był zbędny
dosyć dużo wtop jest tu opisanych - szczerze mówiąc żadnej nie zauważyłem podczas projekcji :D i chyba dobrze...http://silent.hill.filmwe...ities,id=139742 mozna poczytac:)