FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
ksips

Post autor: ksips »

Nie umiem pokonać głowy Sina. Atakuje go aeonami z overdivem i mu sie laduje pasek i koniec. Probowalem takze normalnie atakowac i ten sam skutek. Jak atakowac by nie wzrastal pasek?
ksips

Auron co ktores uderzenie zadaje 9999 wiec chyba nie da sie bardziej go podpakowac bez sfery ktorej nie mam:) A jak ty go pokonales i ile HP mieli twoi wojownicy :)?

[ Dodano: Wto 23 Maj, 2006 20:31 ]
Mam jeszcze jedno pytanie: Gdzie w Remain temple mozna scigac sie chocobo? Jest tam tylko babka, z ktora walcze aeonami i za nia sa zamkniete drzwi :)
Ostatnio zmieniony wt 23 maja, 2006 19:45 przez ksips, łącznie zmieniany 1 raz.
ksips

A jakie to ataki? Dzieki za odpowiedz ze swiatynia :)
ksips

A jak sie zamienia Cloudy Mirror na Celestial Mirror? I jak zdobyc tornado i doublecast? Nie mam dla Wakki dodatkow, bo nie umiem grac dobrze w blitzball :)
ksips

Dzięki! 8)
Awatar użytkownika
Kopek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Kopek »

ksips pisze:Nie umiem pokonać głowy Sina. Atakuje go aeonami z overdivem i mu sie laduje pasek i koniec. Probowalem takze normalnie atakowac i ten sam skutek. Jak atakowac by nie wzrastal pasek?

dżizes krajst, człowieku czytaj uważnie opisy, jak mu sie naładuje troszke pasek over to zbij trigerem
ksips

Już wygrałem wyścig chocobo i mam pytanie. :) W tej świątyni w ruins temple czy jakoś tak co jest ta babka, z którą się walczy to za nią są zamknięte drzwi. Jak je otworzyć? Da się wogóle tego dokonać?
Awatar użytkownika
Kopek
Kupo!
Kupo!

zaczolem grac w blitzball od ligi, teraz zorientowalem sie ze trzeba zaczac od turnieju potem liga i znowu turniej.

czy mam teraz zrobic reset team data? czy jak zresetuje to strace nabite levele graczy?
ksips

A jak przejde 1 mecz w tournament to moge pozniej wyjsc i zapisac, a potem kontynuować?
Awatar użytkownika
Kopek
Kupo!
Kupo!

kurdeczegos nie kapuje zeby zdobyc overdraivy wakki i sigila to moge grac w obojetnie jakiej kolejnosci ligi i turniej?? czy musze sie trzymac schematu turniej potem liga, turniej i znowu liga?
Awatar użytkownika
Kopek
Kupo!
Kupo!

no wyświetlam menu blizza i ciagle pokazuje mi te same nagrody w ktorych nie ma overdrivow ani sigila

tzn ze nie musze sie trzymac szablonu turniej, liga, truniej, liga...???
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Kopek pisze:o wyświetlam menu blizza i ciagle pokazuje mi te same nagrody w ktorych nie ma overdrivow ani sigila
Jeżeli pokazuje Ci te same nagrody cały czas, to oznacza,że zapisałeś grę po ich wylosowaniu- jeżeli wchodziłbyś do menu blitza i losował za każdym razem, to nagrody by się różniły. Musisz więc przejść tę kolejkę i następnym razem uważniej zapisywać grę ;)
Kopek pisze:tzn ze nie musze sie trzymac szablonu turniej, liga, truniej, liga...???
Musisz, bo inaczej bardzo utrudnisz sobie zycie.
ksips

Dostałem Nirvane. To jest specjalna broń Yuny? Co oznacza NO AP w niej?
Awatar użytkownika
Kopek
Kupo!
Kupo!

jak nie bede zapisywal gry miedzy meczami to beda nagrody losowe? bo ja po kazdym meczu robilem save
ksips

A jak sie dostac do Cavern of the Stolen Fayth

[ Dodano: Sro 24 Maj, 2006 14:13 ]
Jak walczyc z Area Conquest i Species Conques? Mam full potworków z Calm lands :) I jak je pokonać najlepiej? I jak przejść wyścig chocobo w zerowym czasie? Wiem, że trzeba balony, ale znacie jakieś sposoby?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”