Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Garnet pisze:na punkcie czego masz ostatnio bzika
Chyba nie muszę odpowiadać, że Junior? :lol:
kilmindaro pisze:Walisz czasem łbem o ścianę/biurko/klawiaturę/podłogę/kolce rozłożone na podłodze?
Tak, często. Ale nie mam 'łba', tylko 'główkę'. :]
TomajS pisze:Piercing ( przekłuwanie ) brwi,nosa,jezyka i co tam sie jeszcze da.Co o tym myślisz,masz? lubisz? podziwisz? a może chcesz coś takiego zrobić.
Raczej mi się nie podoba, m.in. dlatego że automatycznie mam skojarzenia z pewnym typem ludzi, za którymi nie przepadam. Kolczyki i inne 'wkłójki' wyglądają dobrze, o ile właściciel nie przesadza z ilością. Jeden kolczyk koło brwi czy w nosie jeszcze gra, ale cała facjata w ćwiekach już nie. To tego dochodzą względy wygody/bezpieczeństwa - czego jak czego, ale języka czy pępka w życiu nie dałabym sobie przekłuć. (A na tych, co to zrobili, patrzę podejrzliwie.)

Pytanie: Jaki nastrój u Ciebie przeważa: 'lalala, kocham świat i jestem na haju' czy totalna depresja? :]
Ostatnio zmieniony sob 20 maja, 2006 17:52 przez Lenneth, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Garnet pisze:na punkcie czego masz ostatnio bzika :]
Hauru *____*
neo rpgomaniak pisze:Q: Jakieś zabawne historyjki w czasie grania w ff7?
A dlaczego FFVII? -__-
Gram ostatnio u matki w FFX. Ta sie patrzy i patrzy jak przyzywam Shive i Shiva wali OD. Patrzy się dalej na Maguski (bossa na Monster Arenie biłam). Pokonałam bossa, patrze na matkę i pytam "No i o to tu chodzi". Ona na to "hmmm aha...ale o co własciwie chodzi?" XD
Brawa dla mojej mamy ^^'
Lenneth pisze:Pytanie: Jaki nastrój u Ciebie przeważa: 'lalala, kocham świat i jestem na haju' czy totalna depresja? :]
Jej kwiatek :D Jej zaj**** tego pi********** kierowce co nie widzi gdzie jedzie ><

Q: Klniesz:
a) k**** bo ja pie***** ku*** lubię ku*** se poprzeklinać ku*** no!
b) oh nie. przeklinanie jest złe!
c) czasem ku*** trzeba, ale staram się nie przeginać

<c>
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

kilmindaro pisze:Walisz czasem łbem o ścianę/biurko/klawiaturę/podłogę/kolce rozłożone na podłodze?
Tylko o drzwi :lol:
TomajS pisze:Piercing ( przekłuwanie ) brwi,nosa,jezyka i co tam sie jeszcze da.Co o tym myślisz,masz? lubisz? podziwisz? a może chcesz coś takiego zrobić.
Podzielam zdanie mojej pani od geografii : "świecące wągry" :P
Garnet pisze:na punkcie czego masz ostatnio bzika
Ostatnio miałam na Ievan Polkę :lol:
Lenneth pisze: Pytanie: Jaki nastrój u Ciebie przeważa: 'lalala, kocham świat i jestem na haju' czy totalna depresja? :]
Wahania. W tej chwili - I feel slightly happy :D Czasami jestem faktycznie jak naćpana (i wypisuję dziwne rzeczy na Krypcie :lol: ) a zdarza mi się także mhroczhny, suicydalny nastrój. A najczęściej jestem w stanie równowagi ( mam entalpię swobodną równą zero :lol: ). Albo śpiąca.
Go Go Yubari pisze:Q: Klniesz:
Klnę. Ale łagodnie, i nie co dwa słowa.

Q: Jakie zwierzątko ostatnio Cię odwiedziło? (olbrzymi, zielony pluskwiak dzisiaj rano :lol: )
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

Isia pisze:Q: Jakie zwierzątko ostatnio Cię odwiedziło? (olbrzymi, zielony pluskwiak dzisiaj rano )
Mój kudłaty kolega ^u^'
Pytanie: Jaki nastrój u Ciebie przeważa: 'lalala, kocham świat i jestem na haju' czy totalna depresja? :]
Mieszanka.

Q: Kogo obstawiasz na eurowizję. Przypominam, że Ich Troje nie przeszło :twisted: :P
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

Lenneth pisze:Pytanie: Jaki nastrój u Ciebie przeważa: 'lalala, kocham świat i jestem na haju' czy totalna depresja? :]
normalnie cos pomiedzy,ale w szkole albo czasem na gadu (poprostu jak gadam z kims fajnym itepe) to czasem jak na haju xD :lol:
..c) xD
Isia pisze:Q: Jakie zwierzątko ostatnio Cię odwiedziło? (olbrzymi, zielony pluskwiak dzisiaj rano )
gołąb na balkonie
neo rpgomaniak pisze:Q: Kogo obstawiasz na eurowizję. Przypominam, że Ich Troje nie przeszło
nie ogladam tego syfu :>
kilmindaro pisze:Q: Czy masz odchyły? (jesteś psychol/miłośnik "kfiatkóf" czy innych ziółek/kaloryferofil/echogłowy/Wampir z Sosnowca/Rzeźnik z Płocka/(nie daj Boże) całkowicie normalny?? o.O)
ja?odchyly?ja?normalna? buahahahaha. ani to,ani to xD (tia,to chyba mozliwe :lol: )

Q:wolisz ogladac TV,czy siedziec przed kompem?

(ja to drugie ^^)
Awatar użytkownika
wewa
Kupo!
Kupo!

Post autor: wewa »

Coco pisze:Q:wolisz ogladac TV,czy siedziec przed kompem?
o jej... jak juz na serio nic mi sie juz nie chce i napada mnie totalny len to nawet mi sie dupy nie chce ruszyc by siasc przed komputerem. Jak juz sie pofatyguje to spedzm tu duzoooo czasu.
ygh.... moj szczur, a raczej koszatniczka, a tak naprawde 2 koszatniczki :grin:
ehhh... naprawde czasem mam przemozna ochote przeklnac ale jezyk mi sie placze i proboje wszystko na raz z siebie wywalic i mychodzi wielkie gowno :roll:
jak juz jestesmy tutaj...
Q-wasze ulubione przeklenstwo, to...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

neo rpgomaniak pisze:Q: Kogo obstawiasz na eurowizję. Przypominam, że Ich Troje nie przeszło
Lubię piosenkę irlandczyków. (bo widziałam tylko 3 piosenki, ale whatever XD)
Q:wolisz ogladac TV,czy siedziec przed kompem?
Spać :P

Q: Ulubiona bajka nie dla dzieci? (Happy Tree Friends rlz!)
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

neo pisze:Kogo obstawiasz na eurowizję.
Nie widziałam ani jednej piosenki. :roll:
kilmindaro pisze:Czy masz odchyły?
Lubię kazirodztwo i kolor różowy, ale czy to są odchyły? :lol:
Go Go pisze:Klniesz:
Tylko jak widzę tę ******** gębę Kaczyńskiego i w porze *********** sesji letniej/zimowej. Nie wliczam w to oczywiście angielskich i niemieckich przekleństw, używanych u mnie na wydziale prawie codziennie. To nie ten sam ładunek emocjonalny. ;)
Ogólnie to nie przepadam za wulgaryzmami.
Coco pisze:wolisz ogladac TV,czy siedziec przed kompem?
Nie oglądam TV, w domu prawie zawszę siedzę przy biurku, czyli automatycznie przed kompem. Go figure. :roll:
wewa pisze:wasze ulubione przeklenstwo, to...
Sorry, bardzo niecenzuralnie będzie. Ja pierkurwadolę... - ale tego używam tylko w myślach, nigdy na głos. I tylko na widok jednego wykładowcy i jego kolosów... XD
Go Go pisze:Ulubiona bajka nie dla dzieci? (Happy Tree Friends rlz!)
Futurama! No i oczywiście Southpark, ostatnio znowu mnie naszło na Uncle Fucka, słycham codziennie po -naście razy. :lol:
Happy Tree Friends nienawidzę. >_<

Pytanie: Gdybyś mógł/mogła przeprowadzić od ręki jedną inwestycję w swoim mieście/wsi, co by to było?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Lenneth pisze:Pytanie: Gdybyś mógł/mogła przeprowadzić od ręki jedną inwestycję w swoim mieście/wsi, co by to było?
Rozbudowanie sieci metra na całą stolicę *_____*

Q: Twój ulubiony sport ekstremalny?
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

kilmindaro pisze:Q: Czy masz odchyły? (jesteś psychol/miłośnik "kfiatkóf" czy innych ziółek/kaloryferofil/echogłowy/Wampir z Sosnowca/Rzeźnik z Płocka/(nie daj Boże) całkowicie normalny?? o.O)
Mam wszystkie opisać? Śpiewanie w miejscach publicznych. Pisanie bezsensownych miniatur. Niepisanie wypracowań z polskiego (żeby się moja pani profesor nie dowiedziała, żeby się nie dowiedziała :oops: ). Nieścinanie włosów (czekam na chwilę wyjątkowo mocnej deprechy, żeby pokazać światu, że jest gupi :lol: ). "Babciu, wystarczy mi ciuchów". Posiadanie kompletnego "de Bello Galico" zdrukowanego z internetu (kiedy ja to przeczytam, oh dear). Webkomiks. I inne takie. Wszystkiego pewnie nie wypiszę, ale wszystko, co oryginalne, jest lepsze :D.
Coco pisze:Q:wolisz ogladac TV,czy siedziec przed kompem?
Kompik
Lenneth pisze:Pytanie: Gdybyś mógł/mogła przeprowadzić od ręki jedną inwestycję w swoim mieście/wsi, co by to było?
Żeby skończyli ten gupi Błędnik
Go Go Yubari pisze:Q: Twój ulubiony sport ekstremalny?
Śpiewanie pod przysznicem :lol: Sporty są ZUE :D

Q: Ulubiony, pluszowy zwierzaczek?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

kilmindaro pisze:Q: Masz taką piosenkę/utwór muzyczny/arcydzieło w dźwięku, które możesz słuchać/słuchasz bez przerwy? (np. taki OWA
Melodies of Life, Tifa Theme, Aeris Theme, OWA, Kuja Leaving Burmecia, Red XII Theme, Forever Racheal, Tiny Binco, mapa świata z ff7, Kefka Theme (???xD), Your not Alone, Hips don't Lie. Naprawdę na każdej wycieczce i zwiedznaiu krajobrazów lecą mi te muzyczki.
Q-wasze ulubione przeklenstwo, to...
Kurcze. Jesteście dziś moi kochani baaardzo niegrzeczni :twisted:
Q: Twój ulubiony sport ekstremalny?
Opieka bez wypłaty nad pobudliwymi dziećmi.

Jaki rodzajm uzyki preferujesz?
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

kwazi pisze:Q: Idziesz sobie spokojnie chodnikiem (w maju) - a tu sanki... Co robisz? (Pytanie jak najbardzie poważne - coś takiego przytrafiło mi się wczoraj XD)
Na chodniku to nic ^^ Niedawno miałam lepsze zdarzenia z sankami, bo leżały w ogródku porzed moim blokiem, a późiej zawisły na drzewie <lol>
Sogetsu pisze: co sądzisz o tych wszystkich mhrrocznych ludziach, którzy malują sobie na czarno co tylko się da, noszą tylko czarne ciuchy, są smutni, są szatanistami, ateistami, aniołami z jednym (czarnym) skrzydłem, czarnymi krukami, czy też innymi (czarnymi) badziewiami?
I od razu myślami wędruję do Billusia z Tokio Gniotów :lol: A na jego widok mi się chce śmiać :P:P To wygląda fuuuj :P
Q:wolisz jezdzic rowerem,czy lazic na piechote?
Mimo wszystko pichotą ^^ Może to dlatego, że piechotą to wychodzisz i idziesz, a rower zanim się wyciągnie to mija trochę :P A jak idę na dwór to i tak przeważnie nie robię nic, do czego by mi był potrzebny rower i tylko by zawadzał :D A jeszcze by mi ktoś wziął i co :P
Pytanie: Jak tu trafiłeś/aś
Zaglądałam na Kryptę, ale chyba raz nie umiałam znaleźć czegoś no to postanowiłam tutaj zapytać jak sie nie mylę, a potem jakoś tak mi się tu spodobało ^^
na punkcie czego masz ostatnio bzika :]
Odchudzania :D
Raczej to pierwsze :) Nie lubię się smucić :D
Q: Klniesz:
Staram się nie
Jaki rodzajm uzyki preferujesz?
Żaden... Wszystko lubię :)

Q: Czy wkurza Cię jak osoby w wieku około 13 lat palą i piją?? Mnie okropnie :/
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Eiko pisze:Q: Czy wkurza Cię jak osoby w wieku około 13 lat palą i piją?? Mnie okropnie
W ogóle wkurzają mnie wszyscy co piją i palą bez różnicy wiekowej problem jest tem sam. Wszyscy chcą być popularni i myślą, ze wódka i papieros im pomoże. Ja zawsze potrafię odmówić, a jakoś mam multumum kumpli.

Q: Czy twoim zdaniem moderatorzy/administratorzy tego forum przekraczają granicę swoich praw?? :twisted: Pytanie podpucha.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Coco pisze:Q:wolisz jezdzic rowerem,czy lazic na piechote?
Rolki oO i rower...
kilmindaro pisze:Q: Zdaża Ci się, na przykład, zapomnieć, który mamy rok? Bo mnie wczoraj, i musiałem pytać po ludzich ^^"
Rok? Bez przesady, ale codziennie mam problem z dniem miesiąca.
Moren pisze:Pytanie: Jak tu trafiłeś/aś
Krypta interesowała mnie tylko ze względu na pomoce. Przechodziłam X-2 i chciałam wiedzieć co robic pod koniec. W końcu wkurzyłam się, ze Krak nie kończy opisu i sama go skonczyłam ;) Sephi pamiętasz te pierwsze rozmowy? :lol: Tak więc: winę za mnie ponosi Krak :twisted:
Lenneth pisze:Pytanie: Jak tam wygląda kwestia zieleni w Twoim domu/mieszkaniu/kartonie?
Mam bambusa oO
neo rpgomaniak pisze:Jaki rodzajm uzyki preferujesz?
rock, klasyka, soundtracki...
neo rpgomaniak pisze:Q: Czy twoim zdaniem moderatorzy/administratorzy tego forum przekraczają granicę swoich praw??
neo rpgomaniak pisze:Pytanie podpucha.
Nie. Kazdy stara się robić to co do niego należy jak najlepiej. Czasem komus się powinie noga, ale my tez jesteśmy ludźmi.

Q: Wkurzają cię fanboye?
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

no kofam kfiatki, nawet mam je na pidzamce :roll:
a beton czy lubie...lol XD no lubie sie otaczac i betonem XD

q-obecnie dał(a)byś prawie wszystko za....?
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”