Jaco pisze:
Czy w podeszłym wieku wolelibyście być utrzymywani i mieszkać z córką/synem i jej/jego rodziną, czy w domu spokojnej starości?
w podeszłym wieku to ja sobie ogolę głoweę i zapuszcze takie sumiaste wąsy i szpiczastą brodę jak mają staruszkowie dalekowschodni i będę właśnie takim wesołym staruszkiem. a najchętniej mieszkałbym w jakiejś chacie w górach lub w lesie, chodził na ryby, polowania...
Lenneth pisze:Pytanie: Czy uważasz, że terytorium Polski powinno być większe? :]
tak :]
http://www.wielkarzeczpospolita.net/
Pytanie: Co sądzisz o paradach, marszach równości?
denerwuje mnie to całe obnoszenie się ze swoimi zboczeniami. poza tym co mnie to obchodzi, że ktoś jest pedałem/lesbijką i co robi w łóżku.
neo rpgomaniak pisze:Q: Ulubiony film.
Seksmisja
Robin Hood - Men in Tights

Czy chciał(a)byś, aby koniec świata (a przynajmniej Ziemię by szlag trafił :] ) nastąpił za czasów kiedy żyjesz?
z pewnością byłoby to interesujące widowisko, ale raczej nie chciałbym tego doświadczyć.
kilmindaro pisze:Q: Czy jestes zadowolny/a z komputra, z którego aktualnie kozystasz?
tak, chociaż jakiś laptok z lepszymi parametrami by się przydał.
Isia pisze:Sogetsu napisał/a:
hehe, byłem niedawno na Hrabi i też miałem tą terapię
I co, czujesz się piękny?

nie, bo mu pieniędzy poskąpiłem
Isia pisze:Q: Najbardziej wkurzający Cię dźwięk?
widelcem po wszelkiego rodzaju garnkach, talerzach... brr
wewa pisze:Q- twe ulubione drzewo?
Yggdrasil
Go Go Yubari pisze:Q: Ulubiony gatunek sera?
wszelkiego rodzaju sery wędzone, ementaler, salami, camembert.
Sephiria pisze:Zakładając, że w drodze jest twój potomek. jakie imię nadałbyś/nadałabyś córce, a jakie synowi?
to zależałoby od tego, w jaką grę bym ostatnio zagrał

. podobają mi się też niektóre imiona biblijne (np. Natanael, Salomon) i staropolskie (oprócz Bożydara

)
Eiko pisze:Q: Lubisz się bawić liściami w jesień??
jak byłem mały lubiłem zbierać liście. jeden taki flakonik z zaschniętymi liśćmi klonu potem stał przez wiele lat na szafie.
Lenneth pisze:Sogetsu napisał/a:
czy boisz się kłucia (zastrzyki, szczepionki, pobieranie krwi, itp)?
Nie, uwielbiam. Serio, fascynuje mnie to na tyle, że nie czuję bolu. [Żeby było śmieszniej, mam to skrzywienie z powodu FF7 i Profesora Hojo. Don't ask.]
o_O też tak bym chciał
Lenneth pisze:Pytanie: Czy miałe/aś/ masz w szkole taki przedmiot, z którego nigdy sam/a nie napisałe/aś klasówki?
mniej więcej od czwartej klasy technikum elektronicznego (wielkiej pomyłki mojego życia) jechałem na ściągach na przedmiotach technicznych. zresztą, mało kto tego nie robił.
Sephiria pisze:Q: Opowiedz jak trafił w twoje ręce twój zwierzak. Ci co nie mają niech się wypowiedzą, jaki by ich interesował.
nie mam zwierzaka, ale chciałbym mieć czarnego kota, Rademenesa

albo takiego rudego Michaela
kilmindaro pisze:Q: Gonisz za modą? Jedni cos mają i ty musisz to mieć czy masz to głęboko Gdzieś?
nie i mam to głęboko gdzieś.
Garnet pisze:tatuaz-masz/nie masz? lubisz/nie lubisz? Twoje zdanie na temat tej sztuki:]
uważam, że ciało człowieka samo w sobie jest piękne (kieruję się pewnymi standardami, oczywiście) i nie potrzebuje żadnych dodatkowych ozdób w stylu tatuaż. jeżeli już ktoś ma i wygląda to naprawdę ładnie, to w porządku ale generalnie jestem przeciw.
Eiko pisze:Q: Co byś wolał/wolała: mieć wielu przyjaciół czy chłopaka/dziewczynę?
wielu przyjaciół
Ivy pisze:Q: Pierwsza Twoja fascynacja muzyką: ile miałeś/miałaś lat, jaki zespół, wokalista i czemu Fasolki <joke>?

nie pamiętam dokładnie... w 1990 to była Lambada popularna, potem Biełyje Rozy (piosenki Szatunowa do dziś mi się podobają) podobało mi się to co akurat było popularne. moją pierwszą większą fascynacją muzyczną był Michael Jackson (druga, czy też trzecia klasa podstawówki), którego zresztą lubię słuchać do dziś.
kwazi pisze:Q: Jaki był/jest najfajniejszy prezent urodzinowy, jaki dostałaś/eś w życiu ?
wszystkie były fajne
Garnet pisze:byles/as juz kiedys w szpitalu jako pacjent? jesli tak to z jakiego powodu?
w wieku 5 lat miałem operację. leżałem w szpitalu tylko parę dni, ale wydawało mi się, że to było parę tygodni.
Pinhead pisze:Q: Pierwszy FF w którego grałeś/aś?
FFVII. mania zaczęła się od recenzji w Neo.
kwazi pisze:Q: Idziesz sobie spokojnie chodnikiem (w maju) - a tu sanki... Co robisz?

idę sobie spokojnie chodnikiem dalej. a co, nie wolno nikomu w maju trzymać sobie sanek na chodniku?
Lenneth pisze:Pyatnie: (i teraz quiz stanie

) Poglądy którego filozofa są najbardziej zbliżone do Twoich? Uzasadnij.
króla Salomona. całkowicie się zgadzam z tym, co pisał o mądrości. po detale zapraszam do Księgi Przypowieści Salomona.

co sądzisz o tych wszystkich mhrrocznych ludziach, którzy malują sobie na czarno co tylko się da, noszą tylko czarne ciuchy, są smutni, są szatanistami, ateistami, aniołami z jednym (czarnym) skrzydłem, czarnymi krukami, czy też innymi (czarnymi) badziewiami?