Leonardo Dicaprio... BRZYDALLLL (może zajarzycieGo Go Yubari pisze:Q: Znienawidzona postać filmowa?

Q: Ulubiona postać filmowa

Moderator: Moderatorzy
nie.Q: Czy kiedykolwiek czynnie udzielałaś/eś się w jakiejś organizacji (harcerstwo/samorząd szkolny/lokalny/kółko różańcowe/wolontariat itd.)
Tego że płaczem i innymi swoimi podstępnymi czynnościami potrafią zrobić z faceta kompletnego pantoflarza.Q: Czego zazdrościsz płci przeciwnej?
Bóg.Q: Człowiek jest od małpy, czy stworzył go Bóg. Jak myślicie?
ostatnio po pracy wychodze dość często.Q: Jak często trujesz się świeżym powietrzem na dworze? Czy może nie opuszczasz swego bunkra z dostępem do neta?
nie pamiętam. Miewam wiele koszmarów.Q: Twój najstraszniejszy sen.
taką która odzwierciedla mój humor i nastawienie do życia w danym momencie.Q:jaką pogodę najbardziej lubisz? (mam nadzieje ze nie bylo ^^")
czasem takLubisz patrzeć w gwiazdy?
nie da się. Musisz nią być by zrozumieć.Q: jak zrozumiec kobiety?? (mi juz rece opadaja)
wygląd...Zwykle oceniam ludzi po wyglądzie np. sposobie ubierania. Staram sie z tym walczyć i na razie idzie mi dobrze.Q: A więc kontynuując temat: jakich stereotypów nie znosisz najbardziej?
włóczykij.Q: Ulubiona postać z Muminków.
no wiesz...Q: Ulubiony krem do rąk? <omg>
Noszę, ale zastanawiam się nad zapuszczeniem (lekkim) włosów i przefarbowaniu w celach eksperymentuBeeBBo pisze:Q: Jeśli jesteś facetem: Nosisz żel na włosach?
Q: jak zrozumiec kobiety?? (mi juz rece opadaja)
Zebym to jeszcze pamietal ten okres swojego zycia... Alo ogolnie jak bylem maly to pragnelem zawsze taka zabawke Transformer's, ktora by miala pilota, ze jak tylko sie wcisnie guzik to sie transformuje i wogole :DQ: Czego najbardziej pragnąłeś/pragnęłaś, gdy miałeś/aś lat 5?
Oj... ja to wogole uwielbiam spogladac w niebo - czasem jak sie zapatrze to chyba dopiero rozjechanie mnie samochodem odwroci moja uwage - za to moi znajomi odrazu mysla, ze mam jakis problem czy cos bo siedze cicho - ludzie jakos nie potrafia zrozumiec, ze naprawde przyjemnie jest posiedziec w ciszy i tylko rozmyslac o chmurachLubisz patrzeć w gwiazdy?
Nie, rozwiązuje jak już do zabicia czasu. Wszelkie psychotesty to dla mnie głupie i naiwne kupki pytań.Gokulo pisze:Q: Czy bierzesz wyniki roznych testow osobowosci na powaznie?
Komputera ^_^'Czego najbardziej pragnąłeś/pragnęłaś, gdy miałeś/aś lat 5?
A: Wogole mnie nie ciagnie do tytoniuQ: Palisz? (co? kogo?)
swego czasu to było moje ulubione zajęcie - wychodziłem sobie na balkon w nocy, patrzyłem na gwiazdy, rozkoszowałem się podmuchami wiatru i myślałem sobie, że to wszystko tu jest od zawsze - tyle widziało i tyle może opowiedzieć.Jaco pisze:Lubisz patrzeć w gwiazdy?
to zależy od tego jakie ma się z nimi relacje (plus, oczywiście od ich charakteru). kobieta jako przyjaciel jest wspaniała, jednak jeśli mówimy o bardziej pospolitym związku damsko-męskim to zaczynają sie schody. czhyba, że to prawdziwa miłość, taka jaką można spotkać w JRPGskip to lou pisze:Q: jak zrozumiec kobiety??
mylenie kościoła katolickiego z chrześcijaństwemIvy pisze:Q: A więc kontynuując temat: jakich stereotypów nie znosisz najbardziej?
siakiś rumiankowy (chyba, nie chce mi się sprawdzać), którego (i jedynego) czasem używamneo rpgomaniak pisze:Q: Ulubiony krem do rąk?
już nie, na tyle urosły, że nie trzeba ich niczym podtrzymywaćBeeBBo pisze:Q: Jeśli jesteś facetem: Nosisz żel na włosach?
pozytywnie, ufam Bogu, olewam co trzeba. btw, jak smakują ludzkie jelita?neo rpgomaniak pisze:Q: Podchodzisz do życia z humorem czy chowasz się w ciemnym kącie jedząc "ludzkie jelita"
nopeGokulo pisze:Q: Czy bierzesz wyniki roznych testow osobowosci na powaznie?
wręcz przeciwnie! uwielbiam ten teledysk!!! wśród tego całeho amerykańsko-hip-hopowego shitu jast to jedna z niewielu pozytywnych perełek. kurcze podoba mi się klimat tego clipu i piosenki. aż sobie zaraz obejżę:)neo rpgomaniak pisze:Q: Czy nie wkurza cię dzieciak z teledysków Boba Sinclara tego od Love Generation?
w piecuGo Go Yubari pisze:Q: Palisz? (co? kogo?)
z poezji (jeśli już) to czytam to co trzeba na zajęcia z literatuty + Emily Dickinson czasami, więć nie mam zdaniaQ: Co sądzisz o, czasami kontrowersyjnej, poezji współczesnej? Nie uważasz, że młodzi autorzy są czasem zbyt "bezpruderyjni"? (i nie mam tu na mysli blogowej tworczosci naszych angsty kolegow, tylko o takich "komercyjnych" poetow)
Najbardziej lubię u mężczyzny długie włosy, a więc żel odpada :] Ale nie mam nic przeciwko ładnie ułożonej krótkiej fryzurce, o ile żel nie wygląda jak mokra włoszka, albo nie zlepia włosów w jedną skorupę. Kompletnie niedopuszczalne są natomiast wszelkie jeżyki i ząbki a'la Danzel >_< Panom mogę polecić piankę do włosów, jeśli już koniecznie chcą zadbać o układanie włosówBeeBBo pisze:Q: Jeśli jesteś facetem: Nosisz żel na włosach?
Jeśli jesteś kobietą: Podobają Ci sie włosy na żel u chłopaka?
Rzuciłam dawno temu i łatwo poszło- po 6 latach palenia z dnia na dzień nabrałam obrzydzenia do papierosów i do palaczy O_o Od czasu do czasu zdarza mi się zapalić dla towarzystwa, ale później marzę już tylko o umyciu zębówGo Go Yubari pisze:Q: Palisz? (co? kogo?)
Powinnam się uczyć do obrony pracy, ale nie chce mi się.Sogetsu pisze:co powinieneś/aś teraz robić a zamiast tego siedzisz na krypcie? :D
pisac sciagi z łacinySogetsu pisze:co powinieneś/aś teraz robić a zamiast tego siedzisz na krypcie?
u mnie podobnie...pewna osoba (hi Sephi:]) opisywala mi dokladnie ich sklad chemiczny...ale co tam:] znajomi lubia sie 'wysmiewac' z tych moich zupek,pochwalajc tym samym moje zdolnosci kulinarne:]Ivy pisze:Ja jestem uzalezniona od zupek chińskich >_<
Rozbudowywać miasto i powiększac armię, aby zniszczyć przeciwników #_#Sogetsu pisze:co powinieneś/aś teraz robić a zamiast tego siedzisz na krypcie? :D
Ivy pisze:Q: Czy masz w zwyczaju zajadanie się niezdrowym żarciem?
No czasem. Tez unikam, ale... no od czasu do czasuIvy pisze:Ja jestem uzalezniona od zupek chińskich >_<
Tv TRWAM, całą. A jak program to...hmmm "Klan" :DGarnet pisze:jaki program bys zdjela/zdjal z anteny,jakbys mial/a mozliwosc
Chwilka, z tego cytatu wynika, że to ja, a to nieprawda. Lepiej się przyznaj z kim jesteś poza forum w konszachtachGarnet pisze:u mnie podobnie...pewna osoba (hi Sephi:]) opisywala mi dokladnie ich sklad chemiczny
I Go Go się nieźle usmieje, bo mój nałóg to ten sam, co niegdyś jej - pizza (na szczęście nie jem za często - trenuję silną wole i są efekty ^^)Go Go Yubari pisze:Ja jestem uzalezniona od zupek chińskich >_<
nie chyba, epizody, ale czy to ważne -_-'BeeBBo pisze:Q: Czy kiedykolwiek czynnie udzielałaś/eś się w jakiejś organizacji (harcerstwo/samorząd szkolny/lokalny/kółko różańcowe/wolontariat itd.)
wzięciaBeeBBo pisze:Czego zazdrościsz płci przeciwnej?
Na początku był BiG Ben... znaczy sie Big BangBeeBBo pisze: Q: Człowiek jest od małpy, czy stworzył go Bóg. Jak myślicie?
gdy tylko sie da, niestety matury czynią me życie nudnym, ale po wtorku wszystko sie zmieni =^_^=BeeBBo pisze:Q: Jak często trujesz się świeżym powietrzem na dworze? Czy może nie opuszczasz swego bunkra z dostępem do neta?
Kiedy moi najbliźsi przyjaciele wbijali we mnie gwoździe.BeeBBo pisze:Q: Twój najstraszniejszy sen.
mgła, mrzawka, wszystko co usunie niecny pyłek kwiatowy i doprowadzi mnie do nostalgicznego ew. przesyconego grozą nastrojuBeeBBo pisze:Q:jaką pogodę najbardziej lubisz? (mam nadzieje ze nie bylo ^^")
moja pasja przez dłuuuugi okres... obecnie moim marzeniem jest luneta, teleskop, ale marzenie przygniecione nawałem obowiązków i konsolą, która pożera sporo kasyBeeBBo pisze:Lubisz patrzeć w gwiazdy?
Apossible.BeeBBo pisze:Q: jak zrozumiec kobiety?? (mi juz rece opadaja)
trudno mi powiedzieć, pewnie wygląd, ale kogo by to nie drażniło, pewnie tylko modeli/modelekBeeBBo pisze:Q: A więc kontynuując temat: jakich stereotypów nie znosisz najbardziej?
Buka. To ona mnie zaraziła po części manią horrorów.BeeBBo pisze:Q: Ulubiona postać z Muminków.
Glicerynowy, cytrynowy. Była i nivea i wazelina, lol, ogólnie to smaruję strasznie często ręce, czasem aż do przesady xDBeeBBo pisze:Q: Ulubiony krem do rąk? <omg>
nosiłem, ale krótko bo bałem się na ulicy wyjść bo "co pomyślą inni" , to było kiedyś, teraz to kto wie...BeeBBo pisze: Q: Jeśli jesteś facetem: Nosisz żel na włosach?
Etap "jelit" jak to określiłeś przebyłem w okresie dosc nieciekawym, bo w młodości. No a teraz jestem optymistą. Co nie oznacza że nie załamuję rąk nad osiągami maturalnymi ;/neo rpgomaniak pisze: Q: Podchodzisz do życia z humorem czy chowasz się w ciemnym kącie jedząc "ludzkie jelita"
nie wiem, moze pegazusa, lolGo Go Yubari pisze: Q: Czego najbardziej pragnąłeś/pragnęłaś, gdy miałeś/aś lat 5?
nie bo praktycznie z nich nie korzystamGokulo pisze: Q: Czy bierzesz wyniki roznych testow osobowosci na powaznie?
nie bo nie wiem o co chosi jakby coneo rpgomaniak pisze: Q: Czy nie wkurza cię dzieciak z teledysków Boba Sinclara tego od Love Generation?
nic nie palę, bo nie wiem co tracęGo Go Yubari pisze:Q: Palisz? (co? kogo?
Awangarda?! Bzduuura, sztuka tworzona dla artysty, a nie dla odbiorcy. Kompletna porażka współczesnej twórczości poetyckiej. Są wyjątki.Gokulo pisze:Co sądzisz o, czasami kontrowersyjnej, poezji współczesnej? Nie uważasz, że młodzi autorzy są czasem zbyt "bezpruderyjni"? (i nie mam tu na mysli blogowej tworczosci naszych angsty kolegow, tylko o takich "komercyjnych" poetow)
spać bo przede mną matura z matmy -_-'Sogetsu pisze: co powinieneś/aś teraz robić a zamiast tego siedzisz na krypcie?
mam, ale nie e tego jakos pragnę, jak mama zrobi szparagi, brukselkę i brokuły to zjem z takim samym apetytem jak szynkę czy cuś... tylko szpinak w formie przegotowanej mnie mierziIvy pisze: Q: Czy masz w zwyczaju zajadanie się niezdrowym żarciem?
Stację TVN za-wiesz-kogo.Garnet pisze: jaki program najchetniej zdjelabys/zdjalbys z anteny,jakbys mial/a mozliwosc
żadnej, bo tylko znam polską tak szczerze mówiącGo Go Yubari pisze: Q: Jaką kuchnie preferujesz?
połówka małej i jestem najedzony, każda smakuje tak samo xD no i cóż, tylko znam jedno miejsce gdzie pizza ma dobre ciasto itp. itd...Sephiria pisze:pizza
Uwierzę gdy dobrze poznam i sprawdzę na ile mogę im ufać. Mam parę osób na których polegam i którym mogę powiedzieć wiele. Z resztą, mój ostatni wybryk z alkoholem sprawił że jeden z nich dowiedział się wszystkiegoCzy wierzysz w innych ludzi, czy też może podchodzisz do nich nieufnie i ze sporym sceptycyzmem?