Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Post autor: neo rpgomaniak »

Go Go Yubari pisze:Q: Znienawidzona postać filmowa?
Leonardo Dicaprio... BRZYDALLLL (może zajarzycie ;) )

Q: Ulubiona postać filmowa :twisted:
Psychotest osobowościowy bez pytań
:P Kto to zrobił?!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

neo rpgomaniak pisze:Go Go Yubari napisał/a:
Q: Znienawidzona postać filmowa?

Leonardo Dicaprio... BRZYDALLLL (może zajarzycie ;) )
Erm. Postac filmowa, a aktor, to nie to samo -_-'
neo rpgomaniak pisze:Q: Ulubiona postać filmowa
Amelia, Jack Sparrow, Aragorn, Scully.

Q: Ulubiony krem do rąk? <omg>
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Q: Czy kiedykolwiek czynnie udzielałaś/eś się w jakiejś organizacji (harcerstwo/samorząd szkolny/lokalny/kółko różańcowe/wolontariat itd.)
nie.
Q: Czego zazdrościsz płci przeciwnej?
Tego że płaczem i innymi swoimi podstępnymi czynnościami potrafią zrobić z faceta kompletnego pantoflarza. :evil: A najśmieszniejsze jest to, że każdy facet powtarza, że kobieta nigdy nie będzie nim rządzić :lol: 8)
Q: Człowiek jest od małpy, czy stworzył go Bóg. Jak myślicie?
Bóg.
Q: Jak często trujesz się świeżym powietrzem na dworze? Czy może nie opuszczasz swego bunkra z dostępem do neta?
ostatnio po pracy wychodze dość często.
Q: Twój najstraszniejszy sen.
nie pamiętam. Miewam wiele koszmarów.
Q:jaką pogodę najbardziej lubisz? (mam nadzieje ze nie bylo ^^")
taką która odzwierciedla mój humor i nastawienie do życia w danym momencie.
-> Lubisz patrzeć w gwiazdy?
czasem tak
Q: jak zrozumiec kobiety?? (mi juz rece opadaja)
nie da się. Musisz nią być by zrozumieć.
Q: A więc kontynuując temat: jakich stereotypów nie znosisz najbardziej?
wygląd...Zwykle oceniam ludzi po wyglądzie np. sposobie ubierania. Staram sie z tym walczyć i na razie idzie mi dobrze. :)
Q: Ulubiona postać z Muminków.
włóczykij.
Q: Ulubiony krem do rąk? <omg>
no wiesz... :lol:

Q: Jeśli jesteś facetem: Nosisz żel na włosach?
Jeśli jesteś kobietą: Podobają Ci sie włosy na żel u chłopaka?
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

BeeBBo pisze:Q: Jeśli jesteś facetem: Nosisz żel na włosach?
Noszę, ale zastanawiam się nad zapuszczeniem (lekkim) włosów i przefarbowaniu w celach eksperymentu :twisted: Sam już nie wiem czy zapuszczać czy żelować ^_^'

Q: Podchodzisz do życia z humorem czy chowasz się w ciemnym kącie jedząc "ludzkie jelita"
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

neo rpgomaniak pisze:Q: Podchodzisz do życia z humorem czy chowasz się w ciemnym kącie jedząc "ludzkie jelita"
Daruję sobie wymyslanie odpowiedzi. Ogólnie: kiedy trzeba/można to z humorem, ale nie zawsze się da.

Q: Czego najbardziej pragnąłeś/pragnęłaś, gdy miałeś/aś lat 5?
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

Q: jak zrozumiec kobiety?? (mi juz rece opadaja)

Zakochac sie - facet czesto zaczyna zachowywac sie jak kobieta, chociaz i tak nie zawsze moze to potem zrozumiec :roll:
Q: Czego najbardziej pragnąłeś/pragnęłaś, gdy miałeś/aś lat 5?
Zebym to jeszcze pamietal ten okres swojego zycia... Alo ogolnie jak bylem maly to pragnelem zawsze taka zabawke Transformer's, ktora by miala pilota, ze jak tylko sie wcisnie guzik to sie transformuje i wogole :D

Lubisz patrzeć w gwiazdy?
Oj... ja to wogole uwielbiam spogladac w niebo - czasem jak sie zapatrze to chyba dopiero rozjechanie mnie samochodem odwroci moja uwage - za to moi znajomi odrazu mysla, ze mam jakis problem czy cos bo siedze cicho - ludzie jakos nie potrafia zrozumiec, ze naprawde przyjemnie jest posiedziec w ciszy i tylko rozmyslac o chmurach :) Albo wogole o niczym nie myslec... zyc i oddychac.

Q: Czy bierzesz wyniki roznych testow osobowosci na powaznie?

Mnie osobiscie ten Enneagram niezle zaskoczyl, zwykle takie rzeczy olewam, ale to ma cos w sobie :o Ale rozwalaja mnie niektore testy... "You are Cloud: ambitious and tough" :roll:
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Awatar użytkownika
neo rpgomaniak
Kupo!
Kupo!

Gokulo pisze:Q: Czy bierzesz wyniki roznych testow osobowosci na powaznie?
Nie, rozwiązuje jak już do zabicia czasu. Wszelkie psychotesty to dla mnie głupie i naiwne kupki pytań.
Czego najbardziej pragnąłeś/pragnęłaś, gdy miałeś/aś lat 5?
Komputera ^_^'

Q: Czy nie wkurza cię dzieciak z teledysków Boba Sinclara tego od Love Generation?

Bo mnie te jego przesłodzenie zaczyna wkurzać :evil:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

neo rpgomaniak pisze:Q: Czy nie wkurza cię dzieciak z teledysków Boba Sinclara tego od Love Generation?
Nie mam pojęcia o kim mówisz. I nie zadawać następnym razem podobnych pytań, bo potem zaczną sie podobne mnożyć, a to nic nie wnosi.

Q: Palisz? (co? kogo? :twisted: )
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

Q: Palisz? (co? kogo? :twisted: )
A: Wogole mnie nie ciagnie do tytoniu :571: a tym bardziej do innych swinstw do palenia. Wystarczy mi, ze musze znosic i tak juz zadymiony dom - nie bede sie zastanawial czyja to wina jak umre na jakiegos raka pluc czy cos - palacze szkodza tak samo sobie jak i osobo wokol siebie :/

Q: Co sądzisz o, czasami kontrowersyjnej, poezji współczesnej? Nie uważasz, że młodzi autorzy są czasem zbyt "bezpruderyjni"? (i nie mam tu na mysli blogowej tworczosci naszych angsty kolegow, tylko o takich "komercyjnych" poetow)
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

Jaco pisze:-> Lubisz patrzeć w gwiazdy?
swego czasu to było moje ulubione zajęcie - wychodziłem sobie na balkon w nocy, patrzyłem na gwiazdy, rozkoszowałem się podmuchami wiatru i myślałem sobie, że to wszystko tu jest od zawsze - tyle widziało i tyle może opowiedzieć.
skip to lou pisze:Q: jak zrozumiec kobiety??
to zależy od tego jakie ma się z nimi relacje (plus, oczywiście od ich charakteru). kobieta jako przyjaciel jest wspaniała, jednak jeśli mówimy o bardziej pospolitym związku damsko-męskim to zaczynają sie schody. czhyba, że to prawdziwa miłość, taka jaką można spotkać w JRPG :razz:
Ivy pisze:Q: A więc kontynuując temat: jakich stereotypów nie znosisz najbardziej?
mylenie kościoła katolickiego z chrześcijaństwem
neo rpgomaniak pisze:Q: Ulubiony krem do rąk?
siakiś rumiankowy (chyba, nie chce mi się sprawdzać), którego (i jedynego) czasem używam
już nie, na tyle urosły, że nie trzeba ich niczym podtrzymywać
neo rpgomaniak pisze:Q: Podchodzisz do życia z humorem czy chowasz się w ciemnym kącie jedząc "ludzkie jelita"
pozytywnie, ufam Bogu, olewam co trzeba. btw, jak smakują ludzkie jelita?
Gokulo pisze:Q: Czy bierzesz wyniki roznych testow osobowosci na powaznie?
nope
neo rpgomaniak pisze:Q: Czy nie wkurza cię dzieciak z teledysków Boba Sinclara tego od Love Generation?
wręcz przeciwnie! uwielbiam ten teledysk!!! wśród tego całeho amerykańsko-hip-hopowego shitu jast to jedna z niewielu pozytywnych perełek. kurcze podoba mi się klimat tego clipu i piosenki. aż sobie zaraz obejżę:)
Go Go Yubari pisze:Q: Palisz? (co? kogo? :twisted: )
w piecu
Q: Co sądzisz o, czasami kontrowersyjnej, poezji współczesnej? Nie uważasz, że młodzi autorzy są czasem zbyt "bezpruderyjni"? (i nie mam tu na mysli blogowej tworczosci naszych angsty kolegow, tylko o takich "komercyjnych" poetow)
z poezji (jeśli już) to czytam to co trzeba na zajęcia z literatuty + Emily Dickinson czasami, więć nie mam zdania

co powinieneś/aś teraz robić a zamiast tego siedzisz na krypcie? :D
Ostatnio zmieniony śr 10 maja, 2006 21:47 przez Sogetsu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Jeśli jesteś kobietą: Podobają Ci sie włosy na żel u chłopaka?
Najbardziej lubię u mężczyzny długie włosy, a więc żel odpada :] Ale nie mam nic przeciwko ładnie ułożonej krótkiej fryzurce, o ile żel nie wygląda jak mokra włoszka, albo nie zlepia włosów w jedną skorupę. Kompletnie niedopuszczalne są natomiast wszelkie jeżyki i ząbki a'la Danzel >_< Panom mogę polecić piankę do włosów, jeśli już koniecznie chcą zadbać o układanie włosów ;)
Go Go Yubari pisze:Q: Palisz? (co? kogo? :twisted: )
Rzuciłam dawno temu i łatwo poszło- po 6 latach palenia z dnia na dzień nabrałam obrzydzenia do papierosów i do palaczy O_o Od czasu do czasu zdarza mi się zapalić dla towarzystwa, ale później marzę już tylko o umyciu zębów :lol:
Sogetsu pisze:co powinieneś/aś teraz robić a zamiast tego siedzisz na krypcie? :D
Powinnam się uczyć do obrony pracy, ale nie chce mi się.

Q: Czy masz w zwyczaju zajadanie się niezdrowym żarciem?

Ja jestem uzalezniona od zupek chińskich >_< Ostatnio staram się nie kupować,bo jeszcze mi życie i zdrowie miłe, ale jakbym mogła, to jadłabym codziennie :lol:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Sogetsu pisze:co powinieneś/aś teraz robić a zamiast tego siedzisz na krypcie?
pisac sciagi z łaciny
Ivy pisze:Ja jestem uzalezniona od zupek chińskich >_<
u mnie podobnie...pewna osoba (hi Sephi:]) opisywala mi dokladnie ich sklad chemiczny...ale co tam:] znajomi lubia sie 'wysmiewac' z tych moich zupek,pochwalajc tym samym moje zdolnosci kulinarne:]
poza tym...hm...lubie od czasu do czasu chipsy (ale to nie tak zeby codziennie)...tlustych rzeczy nie jadam raczej..hmm...

jaki program najchetniej zdjelabys/zdjalbys z anteny,jakbys mial/a mozliwosc
Ostatnio zmieniony śr 10 maja, 2006 22:02 przez Garnet, łącznie zmieniany 2 razy.
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Sogetsu pisze:co powinieneś/aś teraz robić a zamiast tego siedzisz na krypcie? :D
Rozbudowywać miasto i powiększac armię, aby zniszczyć przeciwników #_#
Ivy pisze:Q: Czy masz w zwyczaju zajadanie się niezdrowym żarciem?
Ivy pisze:Ja jestem uzalezniona od zupek chińskich >_<
No czasem. Tez unikam, ale... no od czasu do czasu ;) Ogólnie ostatnio jem głównie zdrowo.

Q: Jaką kuchnie preferujesz?

(azjatycka *_____*)

[ Dodano: Sro 10 Maj, 2006 23:01 ]
Garnet pisze:jaki program bys zdjela/zdjal z anteny,jakbys mial/a mozliwosc
Tv TRWAM, całą. A jak program to...hmmm "Klan" :D
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Garnet pisze:u mnie podobnie...pewna osoba (hi Sephi:]) opisywala mi dokladnie ich sklad chemiczny
Chwilka, z tego cytatu wynika, że to ja, a to nieprawda. Lepiej się przyznaj z kim jesteś poza forum w konszachtach :lol:
Go Go Yubari pisze:Ja jestem uzalezniona od zupek chińskich >_<
I Go Go się nieźle usmieje, bo mój nałóg to ten sam, co niegdyś jej - pizza (na szczęście nie jem za często - trenuję silną wole i są efekty ^^)

Czy wierzysz w innych ludzi, czy też może podchodzisz do nich nieufnie i ze sporym sceptycyzmem?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

BeeBBo pisze:Q: Czy kiedykolwiek czynnie udzielałaś/eś się w jakiejś organizacji (harcerstwo/samorząd szkolny/lokalny/kółko różańcowe/wolontariat itd.)
nie chyba, epizody, ale czy to ważne -_-'
BeeBBo pisze:Czego zazdrościsz płci przeciwnej?
wzięcia :lol:
BeeBBo pisze: Q: Człowiek jest od małpy, czy stworzył go Bóg. Jak myślicie?
Na początku był BiG Ben... znaczy sie Big Bang :lol:
BeeBBo pisze:Q: Jak często trujesz się świeżym powietrzem na dworze? Czy może nie opuszczasz swego bunkra z dostępem do neta?
gdy tylko sie da, niestety matury czynią me życie nudnym, ale po wtorku wszystko sie zmieni =^_^=
BeeBBo pisze:Q: Twój najstraszniejszy sen.
Kiedy moi najbliźsi przyjaciele wbijali we mnie gwoździe.
BeeBBo pisze:Q:jaką pogodę najbardziej lubisz? (mam nadzieje ze nie bylo ^^")
mgła, mrzawka, wszystko co usunie niecny pyłek kwiatowy i doprowadzi mnie do nostalgicznego ew. przesyconego grozą nastroju
BeeBBo pisze:-> Lubisz patrzeć w gwiazdy?
moja pasja przez dłuuuugi okres... obecnie moim marzeniem jest luneta, teleskop, ale marzenie przygniecione nawałem obowiązków i konsolą, która pożera sporo kasy
BeeBBo pisze:Q: jak zrozumiec kobiety?? (mi juz rece opadaja)
Apossible.
BeeBBo pisze:Q: A więc kontynuując temat: jakich stereotypów nie znosisz najbardziej?
trudno mi powiedzieć, pewnie wygląd, ale kogo by to nie drażniło, pewnie tylko modeli/modelek XD
BeeBBo pisze:Q: Ulubiona postać z Muminków.
Buka. To ona mnie zaraziła po części manią horrorów.
BeeBBo pisze:Q: Ulubiony krem do rąk? <omg>
Glicerynowy, cytrynowy. Była i nivea i wazelina, lol, ogólnie to smaruję strasznie często ręce, czasem aż do przesady xD
BeeBBo pisze: Q: Jeśli jesteś facetem: Nosisz żel na włosach?
nosiłem, ale krótko bo bałem się na ulicy wyjść bo "co pomyślą inni" , to było kiedyś, teraz to kto wie...
neo rpgomaniak pisze: Q: Podchodzisz do życia z humorem czy chowasz się w ciemnym kącie jedząc "ludzkie jelita"
Etap "jelit" jak to określiłeś przebyłem w okresie dosc nieciekawym, bo w młodości. No a teraz jestem optymistą. Co nie oznacza że nie załamuję rąk nad osiągami maturalnymi ;/
Go Go Yubari pisze: Q: Czego najbardziej pragnąłeś/pragnęłaś, gdy miałeś/aś lat 5?
nie wiem, moze pegazusa, lol :lol:
Gokulo pisze: Q: Czy bierzesz wyniki roznych testow osobowosci na powaznie?
nie bo praktycznie z nich nie korzystam :lol:
neo rpgomaniak pisze: Q: Czy nie wkurza cię dzieciak z teledysków Boba Sinclara tego od Love Generation?
nie bo nie wiem o co chosi jakby co :lol:
Go Go Yubari pisze:Q: Palisz? (co? kogo?
nic nie palę, bo nie wiem co tracę :lol:
Gokulo pisze:Co sądzisz o, czasami kontrowersyjnej, poezji współczesnej? Nie uważasz, że młodzi autorzy są czasem zbyt "bezpruderyjni"? (i nie mam tu na mysli blogowej tworczosci naszych angsty kolegow, tylko o takich "komercyjnych" poetow)
Awangarda?! Bzduuura, sztuka tworzona dla artysty, a nie dla odbiorcy. Kompletna porażka współczesnej twórczości poetyckiej. Są wyjątki.
Sogetsu pisze: co powinieneś/aś teraz robić a zamiast tego siedzisz na krypcie?
spać bo przede mną matura z matmy -_-'
Ivy pisze: Q: Czy masz w zwyczaju zajadanie się niezdrowym żarciem?
mam, ale nie e tego jakos pragnę, jak mama zrobi szparagi, brukselkę i brokuły to zjem z takim samym apetytem jak szynkę czy cuś... tylko szpinak w formie przegotowanej mnie mierzi
Garnet pisze: jaki program najchetniej zdjelabys/zdjalbys z anteny,jakbys mial/a mozliwosc
Stację TVN za-wiesz-kogo. :wink:
Go Go Yubari pisze: Q: Jaką kuchnie preferujesz?
żadnej, bo tylko znam polską tak szczerze mówiąc
Sephiria pisze:pizza
połówka małej i jestem najedzony, każda smakuje tak samo xD no i cóż, tylko znam jedno miejsce gdzie pizza ma dobre ciasto itp. itd...
Czy wierzysz w innych ludzi, czy też może podchodzisz do nich nieufnie i ze sporym sceptycyzmem?
Uwierzę gdy dobrze poznam i sprawdzę na ile mogę im ufać. Mam parę osób na których polegam i którym mogę powiedzieć wiele. Z resztą, mój ostatni wybryk z alkoholem sprawił że jeden z nich dowiedział się wszystkiego :lol:

Q: Czy dobrze grasz w bilard? :lol:
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”