BeeBBo pisze:Q: Jest piątek/sobota wieczór po męczącym tygodniu. Wiesz że na drugi dzień musisz bardzo wcześnie wstać (06.00 rano) powiedzmy że do pracy/szkoły/itp. a tymczasem wpadają do Ciebie znajomi i proponują imprezę/popijawę, która nie wiadomo o której się skończy. Co robisz?
no bawię się... :] w końcu wyśpi się człek po śmierci

kwazi pisze:Q: Jaka była najdłuższa "forma pisana" (opowiadanie /esej/praca zaliczeniowa/fanfik itd.) jaką stworzyłaś/eś? Jak pamiętasz - podaj o czym to było :]
magisterka, 90 ston o motywie Quixotowskim w XVIII wiecznej powieści
Jaco pisze:Gorąca kąpiel (ooooo taaaaaaak), czy zimny prysznic? A moze coś pośrodku? :]
zależy, czasami gorąca kąpiel jest super, ale często zdarza się , że biore zimny prysznic - zeby sie obudzic albo po porannym bieganiu
neo rpgomaniak pisze:Q: MAsz siostrę/brata?
brata :] taaak jest nas więcej

kwazi pisze:Q: Jesteś na rodzinnej imprezie i wszyscy pytają się Ciebie "kiedy w końcu się ożenisz/wyjdziesz za mąż ?". Doprowadza Cie to do szału - co robisz?
ja mowie: mój chłopak wyjechał właśnie do Moskwy... jest gangsterem

a tak na serio to raczej skupiaja się na moim bracie niż na mnie - więc luz

Sogetsu pisze:czy boisz się kłucia (zastrzyki, szczepionki, pobieranie krwi, itp)?
ja nawet to lubię... :] zwłaszcza pobieranie krwi i szczepionki
Garnet pisze:czy jestes za wprowadzeniem mundurkow do polskich szkół?:]
pewnie, zwłaszcza dla dziewczyn te krótkie spódniczki :D
Sephiria pisze:Q: czy masz już plany na najbliższy wolny czas, jaki będziesz mieć i co zamierzasz zrobić?
właśnie się zastanawiam... iśc do kina na jakiś szajs, skoczyc na piwo z kumplami czy zostac w domu i poprawiac sprawdziany...
Sogetsu pisze:prowadzisz, regularny tryb życia?
jasne , zawsze chodze spac o 22 i wstaje o 6

Jaco pisze:Twój ulubiony smak i rodzaj lodów?
wiśniowe...o taaak, obojętnie jaki rodzaj
Go Go Yubari pisze:Q: Kino solo czy w party?
party, jak do kina to przynajmniej z 1 osoba gratis

lubie gadac podczas filmu, a samemu jakbym gadał, to by trochę dziwnie to wyglądało
Go Go Yubari pisze:Q: Masz stałe łącze?
bywa różnie, ale przeważnie stałe łacze
Isia pisze:Q: Najbardziej interesujący przedmiot w Twoim pokoju?
katana :]
BeeBBo pisze:Q: O której położyłeś/aś się wczoraj (lub dzisiaj) spać?
wcześnie, bo po 3

cholerne baterie
kilmindaro pisze:Q: Co masz na biurku?
to nie moje biurko, ale jest tu: jakieś perfumY, szczotka do włosów, paczka po chipsach (pusta), płyty jakies, nożyczki, telefon, szklanka i jakas lampka z jakaś maskotka
Jaco pisze:Twój ulubiony/a bohater/ka z gier?
Liquid z Metal Gear Solid
Q: Męska cecha, której nie lubisz?

Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.