Filmy i progr w TV które warto obejrzeć w najbliższym czasie

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

w poniedziałki na TVN o 22,30 leci Agencja
ludzie zglosili sie do agencji detektywistycznej odpowiadajac na ogłoszenie w gazecie..i tak oto staja sie detektywami :D a wszystko jesrt krecone ukrytymi kamerami;) wszystkie osoby wystapeujace sa aktorami,jedynie sam uczestnik nie wie,ze to wszystko farsa :)
w ten poniedziałek jakiś dziadek szukal zaginionego klejnotu..myślalam,że nie wytrzymie ze śmiechu :D (te jego przebranie^^"i łapanie kota,który owy klejnot mial na obrożyXD)
polecam na nudny wieczór;P
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Delacroix pisze:Dzień Niepodległości Polsat 20:50
OMFG.... ten film widziałem już jakieś10 razy!!! 3 razy z własnej woli, a pozostałe 7 razy na lekcjach angielskiego w gimnazjum (wersja bez polskiego lektora), bo tępa nauczycielka nie miała innego filmu i chyba myślała, że lubimy to oglądać czy coś :P Któtko mówiąc - znienawidziłem ten film :/
Gothic Boy

Post autor: Gothic Boy »

Ostatnio obejrzałem dwa horrory "The Grudge - Klątwa" i "Dark Water", oba filmy bardzo mi się podobały, "The Grudge" można już kupić w sklepach, a "Dark Water" mam z gazety, tylko nie pamiętam z jakiej...Hmm, wróciwszy do filmów, moim zdaniem klątwa jest straszniejsza od "Dark Water", fabuły nie będę zdradzał, obejrzycie, zobaczycie... :D hehe Na klątwe można polować na HBO i HBO2, już była, ale napewno będą jeszcze powtarzać.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Gothic Boy pisze:Ostatnio obejrzałem dwa horrory "The Grudge - Klątwa" i "Dark Water", oba filmy bardzo mi się podobały, "The Grudge" można już kupić w sklepach, a "Dark Water" mam z gazety, tylko nie pamiętam z jakiej...Hmm, wróciwszy do filmów, moim zdaniem klątwa jest straszniejsza od "Dark Water", fabuły nie będę zdradzał, obejrzycie, zobaczycie... :D hehe Na klątwe można polować na HBO i HBO2, już była, ale napewno będą jeszcze powtarzać.
takie posty nastepnym razem wrzucaj do Horrorow-tutaj dajemy raczej info z dokładnymi danymi kiedy co leci

dzisiaj o 20 na Polsacie reportaż Sataniści :lol: ciekawe czy znowu bedzie o podejrzanych osobnkach ubierajacych sie na czarno i sluchajacych black methalu,przy tym uzlaeznionych od alkoholu i papierosow :lol: i oczywiscie obowiazkowe czarne msze :twisted:
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Dziś (w sumie jutro) o 00:30 na Hyperze pierwszy odcinek *famfary* Serial Experiment Lain :!: Polecam lubiącym poschizowane anime i nie tylko :]
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Jaco pisze:Dziś (w sumie jutro) o 00:30 na Hyperze pierwszy odcinek *famfary* Serial Experiment Lain :!: Polecam lubiącym poschizowane anime i nie tylko :]
Temu to dawno było już, gdy Canal + to puszczało anime. Owe które zawdzięczamy panu od Haibane Renmei, które genialnym także jest IMO. Klimat, muzyka, fabuła, kreska z powodów tych obejrzec warto owe anime jest. <Yoda mode off>
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

To ja od siebie dodam, że nie warto, ale widać wszystko jest kwestią gustu. :] Jaco i Go Go się zachwycają, mnie to anime potężnie wynudziło, a wytrwałam gdzieś do dwunastego odcinka. Ani klimat ciekawy, ani kreska ładna. Główna bohaterka była mimo wszystko bezpłciowa. Strata czasu.

Heh. ^^
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

dzis o 0.00 na Ale Kino 'Poniedziałek' fajna japonska komediaXD
http://www.alekino.pl/cgi-bin/alekino/f ... zia%25B3ek

wtorek,11 kwietnia,tez 0.00 i tez na Ale Kino ;) 'Ostatnie zycie we wszechswiecie' z T. Asano *_*
http://www.alekino.pl/cgi-bin/alekino/f ... 25B6wiecie

edit

jednak znalazł sie przynajmniej jeden film warty obejrzenia na świeta
!!! niedziela 23,15 Polsat.........DRAKULA :twisted: :twisted: mwahaha :D :D
oczywiscie w rez.Coppoli z G.Oldmanem :) Gorąco Polecam!!! :)
najlepsza ekranizacja Draca Stokera
<wielke brawa dla polsatu,wrescie jakas stacja tv pusci ten film:]>
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Gliniarza w przedszkolu wytypowałaś bezbłędnie (nota bene też na Polsacie :lol:)
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

gliniarz (...) to klasyka jak kevin sam w domu

anyway http://film.onet.pl/0,0,1301053,wiadomosci.html :]
Jak co roku, w okresie Wielkanocy, telewidzowie będą mogli przebierać w filmach fabularnych, dokumentach oraz specjalnych wydaniach programów. Wśród wielu propozycji znalazł się m.in. kolejny odcinek "Tańca z gwiazdami" i film "Nigdy w życiu".
:lol:
Kuja

Post autor: Kuja »

http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/0,63305.html?str=1 polecam moze to nie telewizja, ale nie ma nic o radiu, wiec wcisnąłem tutaj. Dla ciekawych rzeczy dziwnych. Ale polecam
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Ja dzisiaj polecam mecz Polska-Litwa :) W skladzie nie bedzie naszego mistrza G. Rasialdo ,przez co lepiej bedzie sie ogladalo, z Litwa o ile wiem nigdy nie przegralismy, wiec moze byc interesujaco. Mecz zaczyna sie o 20.00 studia 0 19.35
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

o 23 dzisiaj na TVP1 'Siedem' moze jakas sierota jeszcze nie widziala :] a Ci,ktorzy widzieli tez pewno mile jeszcze raz sobie obejrza :]

poza tym....!!!ACHTUNG!!!

Sobota, TVN, północ ;) DONNIE DARKO!
Poniedziałek, Polsat, 21, Piraci z Karaibów!

to mnie nasza tv niezle zaskoczyła :shock: :shock:
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Kimahri pisze:z Litwa o ile wiem nigdy nie przegralismy, wiec moze byc interesujaco.
Zdaje się, że chyba.... przegraliśmy _^_
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Sobota, TVN, północ ;) DONNIE DARKO! żart?? bosko!!!!! ludzie, oglądać!!!!

[ Dodano: Sro 03 Maj, 2006 00:24 ]
ps. miał byc cytat ;]
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”