FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
mam nietypowy problem otoz chce po raz kolejny zaczac w ff7 ale mam pytanko na temat randki w gold saucer otoz co sie stanie gdy doprowadze do sytuacji gdy minimum 2 osoby beda mialy tyle samo ponktow randkowych(wiem jak doprowadzic do remisu po 83 pkt miedzy aeris i tifa)ale co wtety ktora przyjdzie a moze bedzie losowo i odbede randke z dwiema(oczywiscie raz z jedna load i potem z droga)bardzo bym prosil o szybka odpowiedz poniewaz chce juz grac a nie moge bo mam tego rodzaju problem
VINCENT , ff vii
witam, nie wiem czy jestem w dobrym dziale i czy przez przypadek moje pytanie nie bedzie cytatem do poprzedniego ale prosze o wyrozumialosc jako osoby zalogowanej przed sekunda. wiem ze ten temat pewnie byl juz nie raz ale mam wielki problem z przylaczeniem vincenta do druzyny. w opisie przejscia jest ze trzeba odejsc i niby wtedy on ma zaczepic reszte. problem w tym ze gdy zaczynam rozmowe nie moge jej zakonczyc w trakcie i odejsc. gram w wersji na pc. nie ma opcji ze wylaczam text i sobie ide. jak juz zaczynam gadac to koncze dopiero jak vincent ponownie kladzie sie do trumny - probowalam zmieniac dialogi i tez nic. wielkie dzieki za jakies podpowiedzi.[shadow=red][/shadow]
Dobrze, zróbmy to prościej - wyślij mi swojego save'a na Sephiria@poczta.onet.pl, a ci przejde ten feralny moment.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
dobra po prostu sprobuje jutro jeszcze raz bo chwilowo musze konczyc poniewaz inaczej do pracy nie wstane. jakkolwiek wielkie dzieki za podpowiedzi i jakikolwiek odzew. mam nadzieje ze uda mi sie pojawiac tu czesciej bo choc krypte odwiedzam od dawna to forum po raz pierwszy. pozdrawiam i mowie dobranoc na dzis
to proste jak zaczniesz znim gadac za pierwszym razem wybierz drugi odpowiedz i za drugim razem takze druga odpowiedz i dopiero udaj sie do sephirotha poczym jak bedziesz wracal to vincent wybiegnie i wtedy bedziesz mogl go przylaczyc
ja mam natomiast troche inny problem (chodzi o chocobo) poniewaz:
niemoge wychodowac sobie mountain badz river chocobo
mam wounderfuul z okolic great glacier i great z okolic rocket town pierwszy ma klase S drugi klase A mam takze carob nut zaczynamy zaloty i lipa wychodzi mi zawsze (czyli juz jakies 100 razy)
zwykly zolty chocobo
ma ktos pomysl jakis?? badz wie co robie zle?? jestem chetny do wspolpracy
ja mam natomiast troche inny problem (chodzi o chocobo) poniewaz:
niemoge wychodowac sobie mountain badz river chocobo
mam wounderfuul z okolic great glacier i great z okolic rocket town pierwszy ma klase S drugi klase A mam takze carob nut zaczynamy zaloty i lipa wychodzi mi zawsze (czyli juz jakies 100 razy)

ma ktos pomysl jakis?? badz wie co robie zle?? jestem chetny do wspolpracy

dobra nie jest zle vincent w druzynie. za to zadam chyba kolejne z idiotycznych pytan, jak dojsc do rocket town? bo nad nibelheim gory a pozniej...hmm obeszlam wszystko ale przy corel nie ma przejscia a nad corel tez nie. zrobilam kilometrowke przez cosmo, gongage i gs area i prawde mowiac chyba sie zgubilam wiec wrocilam do nibelheim i wpadlam na to ze was zapytam - po 1,5h lazikowaniu. przynajmniej pare poziomow przeszlam tak sie tułając:-)