Jaco pisze:Czy czujesz jakieś przywiazanie do jednej marki ciuchów, artykułów spożywczych, czy sprzętu i tylko tego producenta produkty kupujesz (bądź też nigdy nie kupisz)?
Co drugi ciuch w mojej szafie pochodzi z Marks & Spencer, chyba zawężam swoje horyzonty. O.o Sprzęt elektroniczny wyłącznie Sony, jogurty tylko Danone, słowniki Longmana, kwiaty doniczkowe do domu od Tomaszewskiego (hurtownia pod Warszawą)... bardzo przywiązuję się do marek, które lubię.
A, i jeszcze jedno: nigdy nie robiłam, i wiem, że nigdy nie zrobię zakupów w Biedronce.
Cierń pisze:Lubisz wygrzewać się na słońcu, pływać??
Duh! Też pytanie... ^________^
Boni pisze:Kogo ci jest bardziej żal podczas twojej śmierci: ciebie, bo odchodzisz z tego świata, czy innych bo będą za tobą tęsknić?
Innych. Już dawno bym się pocięła podczas jednej z liczych depresji, gdyby nie myśl o rodzinie, przyjaciołach, etc.
Neo pisze:Jesteś gniewalski/a?
Czasami... szczególnie wtedy, kiedy wiem, że nie mam racji. _^_ A jeśli mam rację, to pierwsze przeprosiny wystarczą, żeby mnie udobruchać.
medivh pisze:jak bys wydal(a) 1 Milion?
Pomijając jakąś część tej sumy na pomoc potrzebującym (czytaj: ubogim, wielodzietnym rodzinom), to strzeliłabym sobie: mieszkanie z umeblowaniem, konto oszczędnościowe, podróż do Japonii i trzy walizki doujinów. :D
Pytanie: Czy śni Ci się czasem, że kogoś zabijasz? Jeśli tak, to napisz coś więcej.