FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
"mecze" sie narazie 2h grania:)
shiva wlasnie nie potrzebnie uzywalem jakisch przedmiotow ktore uczyly ja zdolnosci i sie zapelnily wszystkie wolne sloty i nie pojawila sie juz mozliwosc nauczenia elem-j
mam jeszcze cerberusa zaraz zobacze czy jego sie da wyszkolic w to
a przy okazji byla wczesniej rozmowa o pojawianie sie umiejetnosci po uzyciu amnesia greens.... u mnie u diablosa jak usunalem ktoras ktora dodalem przedmiotem, pojawilo sie hp+80%, a u quizacotla:) card mode po usunieciu hp+40%, wiec moze u shivy tez wroci eleme- df J tylko juz probowalem rozne usuwac (oczywiscie zapisujac wczesniej gre) i nic nie dalo
[ Dodano: Nie 16 Kwi, 2006 13:44 ]
aha no i przypominam ze posiadam tylko
quizecaotla,shive,irifit,diablosa,cerberusa,brothers i teraz zdobylem tonbery (o gilgameshu nie wspominam;>)
[ Dodano: Nie 16 Kwi, 2006 16:40 ]
ok mam wreszcie alexandra i reszte ekipy:) zostalo mi dwoch slugow i finalowe walki, pytanie mam odnosie pomieszczenia ktore w opisie jest oznaczone jako "piwnica" gdzie trzeba uzyc klucza zeby jakas wode spuscic:D? gdzie to pomieszczenie jest?
shiva wlasnie nie potrzebnie uzywalem jakisch przedmiotow ktore uczyly ja zdolnosci i sie zapelnily wszystkie wolne sloty i nie pojawila sie juz mozliwosc nauczenia elem-j
mam jeszcze cerberusa zaraz zobacze czy jego sie da wyszkolic w to
a przy okazji byla wczesniej rozmowa o pojawianie sie umiejetnosci po uzyciu amnesia greens.... u mnie u diablosa jak usunalem ktoras ktora dodalem przedmiotem, pojawilo sie hp+80%, a u quizacotla:) card mode po usunieciu hp+40%, wiec moze u shivy tez wroci eleme- df J tylko juz probowalem rozne usuwac (oczywiscie zapisujac wczesniej gre) i nic nie dalo
[ Dodano: Nie 16 Kwi, 2006 13:44 ]
aha no i przypominam ze posiadam tylko
quizecaotla,shive,irifit,diablosa,cerberusa,brothers i teraz zdobylem tonbery (o gilgameshu nie wspominam;>)
[ Dodano: Nie 16 Kwi, 2006 16:40 ]
ok mam wreszcie alexandra i reszte ekipy:) zostalo mi dwoch slugow i finalowe walki, pytanie mam odnosie pomieszczenia ktore w opisie jest oznaczone jako "piwnica" gdzie trzeba uzyc klucza zeby jakas wode spuscic:D? gdzie to pomieszczenie jest?
Mapa panie kolego -_-'
http://www.k-ff.com/Final8/Grafika/ultimecia.GIF
A klucza trzeba uzyć w lochach za galerią, gdzie są drzwi do więzienia z Red Giantem i zbrojowni z Gargantuą.
http://www.k-ff.com/Final8/Grafika/ultimecia.GIF
A klucza trzeba uzyć w lochach za galerią, gdzie są drzwi do więzienia z Red Giantem i zbrojowni z Gargantuą.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
A co masz napisane w opisie?
Wiesz, od starego barana jak ty wymagam pewnej samodzielności -_-'.Wróć do miejsca, gdzie spotkałeś/aś Sphinxarę i przejdź przez drzwi. Wejdź na kandelabr - ten spadnie uszkadzając klapę w podłodze. Otwórz ją i zejdź na dół.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
co daje rosetta stone? jak odlokowac to przejscie za altankami kolo fontanny?
a edena zdobylem w taki sposob ze pobieglem na szybko do slugi ultimecji ktora go mial, zaczela sie walka uzylem draw , i ucieklem, podszkolilem go, i w ten sposob pokonalem reszte slug no i mam wreszcie bronie wszystkie:)
a edena zdobylem w taki sposob ze pobieglem na szybko do slugi ultimecji ktora go mial, zaczela sie walka uzylem draw , i ucieklem, podszkolilem go, i w ten sposob pokonalem reszte slug no i mam wreszcie bronie wszystkie:)