Hejka all. Sorki za pytanie ktore zaraz zadam ale dopiero co zaczalem grac w ff8 a odpowiedz na nie nie moglem nigdzie znalesc. Czy w tej grze nie dostaje sie exp za bossow?? Bo ja nie dostaje i nie mam pojecia dlaczego?
witam, kolejne pytanko dla zorientowanych w mojej sytuacji (szcegoly w poprzednich dwoch postach:)
mam juz GF tonbery, teraz chcialem odblokowac doomtrain i zaraz bede staral sie zdobyc 6 marlboro tentacle i 6 steel pipes, no ale nie mam alexandra wiec jak zrobic 6 remedy+?
zaraz po szkole tonberyego zeby miec CALL SHOP no ale bez remedy + nie odblokuje doomtrain nie bedzie junk shop`u i nie bedzie lepszych broni rpzez to;/?
mam solomon ring, nie mam tylko mozliwosci remedy+ zdobyc, a srednio chce mi sie walczyc podstawowymi broniami z bosami w zamku ultimecji zeby dojsc do alexandra:D
ok a do przejscia lekkiego w miare potrzebne mi beda wszystkie postacie na dobrym poziomie czy moge sie skupic na trzech i napierac na ten zamek ultimecji?
vx pisze:ok a do przejscia lekkiego w miare potrzebne mi beda wszystkie postacie na dobrym poziomie czy moge sie skupic na trzech i napierac na ten zamek ultimecji?
Jak pierwszy raz grałem trenowałem tylko 3 postacie i nie było wiekszych problemow z przejsciem. Takze jak bedziesz mial 3 postacie na bardzo wysokim poziomie i je rozmyślnie wmieszasz w te składy to powinienes dac rade.
vx pisze:i da sie zdobyc remedy+ innym sposobem niz alexandrem?
jezeli grasz na PC,to jeszcez chocobo world jest...ale ciezko na nie trafic
vx pisze:ok a do przejscia lekkiego w miare potrzebne mi beda wszystkie postacie na dobrym poziomie czy moge sie skupic na trzech i napierac na ten zamek ultimecji?
na 3 wystarcza...ja mialam 3 na 99 a reszte na ok.30 ^^""tam gdzie trzeba zmieniac dawalam tej slabej enc-none i tyle
ej to moi maja narazie squall i quistis po 54 zel 36, rinoa 40 a pozostale dwie kolo 20tki:D co prawda jade caly czas na island closest to... z degeneratorem ale to i tak nudne zajecie
no i nie mam skad wziasc trzeciego EL-defend-J , jeden daje irifit drugi Quizcostam:) a reszta gf`ow ktore posiadam nie ma nawet do wyszkolenia, a on rush drugiego slugi zabiera juz teraz 8000hp a wczesniej 5000:) wiec tak zle i tak nie dobrze, postacie juz maja po 60tym poziomie wiec dobije do setki i bede sie martwil