FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
demoskinos2005

Magic urn

Post autor: demoskinos2005 »

Mam pytanie odnośnie dośc dziwnego potwora. Jestem w Cavern Of Stollen Feyth poraz drógi gdyz jest to przed ostatnie miejsce gdzie niezebrałem jescze po 10 potworów do monster areny. I poszukując tombery ciągle natrafiam na cos co sie nazywa MAGIC URN po kilkukrotnym spotkaniu z tym potworem zacząłem dostrzegać iz przyznaje on nagrody za dobrze wydane polecenia ale niemoge znaleść systemu wedle jakiego on działa. Prosze o objaśnienie procedury postępowania z tym typem. Z góry dziękuję! :?: :?:
demoskinos2005

dzienki bardzo przynajmniej niebęde się gryzł przy kolejnych soptkaniach z tym potworem jak rozgryść jego technike. Ale niezmienia to faktu że mnie denerwuje iż co 2 walka jest z nim.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Jedyne co może przynieśc ta walka,to zdobycie Overdrive Mode "Coward",ale to i tak trzeba sie nieźle na uciekać by to zdobyć :roll:
frunek

Post autor: frunek »

czesc to znowu ja. Mam nowy problem z Kimahrim a glownie z motylkami w Macalenia. Wiem ze jest otym w krypcie ale robie co moge i nic KREW MNIE ZALEWA :oops: 1.Czy jest nato jakis wyprubowany sposob zawsze brakuje mi czasu. 2.Czy jak zlapie czerwonego to mam biec dalej a moze od nowa. 3.Czy po udanym przejsciu 1 trasy a wpadce na 2 musze pierwsza tez zaliczac na nowo. 4.Moze to glupio zabrzmi ale gdzie sa te skarby moze ja juz nawet to przeszlem a niewiem :?. Prosze o pomoc ;)
frunek

Wielkie dzieki teraz przynajmniej wiem co robic. Ja z tras poprostu wychodzilem i bieglem na druga a dopiero potem szukalem. Ale aut az glupio :oops:
demoskinos2005

niech mi ktoś pomoże jeśli może i napisze jakie są potwoty na monster arenie w części OMEGA DUNGEON bo mnie krew jasna zalewa niemoge znaleść jednego potwora a przeszedłem już cały labirynt w zdłuż i wszeż i dalej mi jednego brakuje a reszty mam po 10 pomocy!!! prosze o jak najszybszą odpowiedź
frunek

Zaurus,Floating Death,Black Element,Halma,Puroboros,Spirit,Machea,Master Coeurl , Master Tonbery,Varuna. moglem sie pomylic co do poprawnosci w pisowni.Powodzenia :lol:
demoskinos2005

dzienki za pomoc brakowało mi tego master couerl . jeszcze gdybym wiedział jak on wygląda napewno by mi łatwiej poszło. jeszcze raz dziękuję
frunek

taki tygrysek jak ten z kubusia puchatka :lol:

[ Dodano: Wto 11 Kwi, 2006 13:59 ]
Jak nazywaja sie stwory z grupy Beast
frunek

Wielkie Dzieki. Nie pytam bo nie wszystko musi przychodzic latwo no nie.Nic mi sie nie stanie jak troszke polatam kondycja lepsza i na zdrowie im to wyjdzie. Raz jeszcze dzieki ;)
AlgreN

Post autor: AlgreN »

Witam, jak mam zbierać skrzynki w Inside Sin jak one są nad jakimś wodospadem i nie mogę sie tam dostać?
AlgreN

Dzięki rzeczywiście tak trzeba było zrobić zajść z drugiej strony.
demoskinos2005

shockobo race

mam pytanie odnośnie wyścigów schockobo(sory jak nazwe przekręciłem) w tym pałacu w calm lands niepamietam jak on sie nazywa. chodzi oto iż gdy się zjeżdza na chockobo w dół tymi krętymi uliczkami zapala sie takie kolorowe światełka oco z nimi biega.

ps:właśnie zdobyłem magus sisters i dokonczyłem broń dla yuny ale super uczucie ide dokonczyc łapać potwoty na monster arene, to juz tylko 2 lokacje
demoskinos2005

chocobo

acha dzięki
AlgreN

Jak zdobyć Wing of Discovery?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”