Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Lenneth pisze:Wystarczy, że nie przeszkadza Ci wspólne komentowanie
No i tutaj jest problem. Dlatego chadzam sama >>'
Lenneth pisze:Pytanie: Masz jakieś ulubione powiedzonka, które wtrącasz do rozmowy co dwie minuty? Whatever. ;) XD
lol ; serio serio ; omg

Q: Ulubione warzywo?
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Go Go Yubari pisze:Q: Twój ideał nauczyciela? (i bez "martwy" lub "głuchy, niemy i ślepy" proszę XD)
Właściwie to samo, co u Luci, z naciskiem na kompetencję i poczucie humoru.
Lenneth pisze:Masz jakieś ulubione powiedzonka, które wtrącasz do rozmowy co dwie minuty? Whatever. ;) XD
Zmieniają się. Ostatnio.... "whatever" :) i "ano", a bywały "tjaaa..." "pewno" i liczne podobne.
Q: Ulubione warzywo?
Papryka zielona i żółta.
Pytanie poprzednie pozostaje otwarte.
Q: Jakie lubisz słodycze?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Lenneth pisze:Wystarczy, że nie przeszkadza Ci wspólne komentowanie
Go Go pisze:No i tutaj jest problem. Dlatego chadzam sama >>'
Then you're no fun. :roll: >_<
[Moje towarzystwo kinowe właśnie dlatego jest wąskie, że większość ludzi podchodzi do tego jak Ty. -_- Nie rozumiem ich. -_-]
Go Go pisze:Q: Ulubione warzywo?
Cebula. Czosnek. Ogórek (zwłaszcza kwaszony). Rzodkiewka. Generalnie kocham je wysztkie!!
Isia pisze:Q: Jakie lubisz słodycze?
Zwykła, mleczna czekolada, najlepiej Wedla. Torcik wedlowski i ptasie mleczko. 3Bit. Prince Polo. I to w zasadzie tyle, bo jestem bardzo wybredna, jeśli chodzi o słodkości.

Pytanie: W jakim byłe/aś wieku, kiedy po raz pierwszy wyjechałe/aś na kolonie, o ile w ogóle jeździłe/aś? [OMG, przypomniałam sobie swoje wyjazdy i tak nostalgicznie mi się zrobiło... T_T]
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Isia pisze:Q: emmm... tego... "You'r better off without me, mein Herr" czy "kręcąc fartuszkiem, piekąc rak po raku" ? (ja wiem, że to trochę zawikłane pytanie - w każdym razie adresowane do bardziej domyślnych pań)
Daleko mi do fartuszka, piec nie umiem i nie nadaję się na wzorową gospodynię domową, ale do femme fatale też mi daleko. Na pewno nigdy nie stanę się babą w papilotach, która mężusiowi otwiera piwo i ceruje skarpetki :lol: Ale nie mam serca z kamienia, nie potrafię być wredna dla tych, co mi nie podpadli ( potrafie być jednak sadystką dla tych, którym uda się podpaść XD :twisted: ), a więc skakanie z kwiatka na kwiatek dla własnej przyjemności też nie wchodzi w grę. Powinna być trzecia opcja do wyboru :D (btw- Uwielbiam muzykę z "Kabaretu"XD)
Go Go Yubari pisze:Q: Twój ideał nauczyciela? (i bez "martwy" lub "głuchy, niemy i ślepy" proszę XD)
Taki, który potrafi przyznać się do błędu i nie traktuje ucznia jako sposobu na wyładowanie swoich frustracji :D. Nie chodzi mi tutaj o to,że nauczyciel ma być aniołem, bo uczeń też potrafi zachować się chamsko i arogancko . Ale sytuacja :"nieomylny Pan Profesor kontra marny pył" jest chora i szkodliwa dla obu stron.
Lenneth pisze:W jakim byłe/aś wieku, kiedy po raz pierwszy wyjechałe/aś na kolonie, o ile w ogóle jeździłe/aś? [OMG, przypomniałam sobie swoje wyjazdy i tak nostalgicznie mi się zrobiło... T_T]
Miałam 12 lat i wytrzymałam poza domem ponad tydzień XD

Q: Twoja pierwsza platoniczna miłość (do postaci z tv, kina, radia etc) to...?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Isia pisze:Q: Jakie lubisz słodycze?
Lody! Różne, byle nie marchewkowe, ani z buraków, ani szpinakowe etc. (a widziałam takie >>') Biała czekolada, gorzka czekolada i czekolada z pistacjami. Ptasie mleczko Milki. Bita śmietana i różne inne grzeszne rzeczy.

Co do warzyw: ogórek kiszony, pomidor, kapusta kiszona, papryka ogólnie, ogórek surowy.
Lenneth pisze:Pytanie: W jakim byłe/aś wieku, kiedy po raz pierwszy wyjechałe/aś na kolonie, o ile w ogóle jeździłe/aś? [OMG, przypomniałam sobie swoje wyjazdy i tak nostalgicznie mi się zrobiło... T_T]
Zaczęłam jak miałam z lat chyba 7 i byłam z 13 razy. No more ><
Ivy pisze:Q: Twoja pierwsza platoniczna miłość (do postaci z tv, kina, radia etc) to...?
Diego XD A tak na serio to nie pamiętam >>'
Podobał mi się Ibisz w "Czar Par" (ktos to w ogóle pamięta? XD). Potem miałam słabość do Muldera, do dziś nie wiem czemu _^_' Nie pamiętam no, dużo tego było -_-'

Q: Do jakiej subkultury zdecydowanie nie chciałbyś/-łabyś należeć? (dresy sux i ich różowe panienki ><)
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Wracając na moment do kolonii, to nigdy nie zapomnę swojego 'pierwszego razu': miałam osiem lat, rodzice wypchnęli mnie z domu na miesiąc, a upały były takie, że opiekunka siłą wywlekała nas z budynku na plażę. O.o Ech, tamte czasy były takie szczęśliwe. ^^
Ivy pisze:Q: Twoja pierwsza platoniczna miłość (do postaci z tv, kina, radia etc) to...?
Zastanowiłam się nad tym pytaniem i doszłam do dziwnych wniosków.
Miałam chłopaka w drugiej klasie podstawówki, jeszcze zanim zaczęłam interesować się filmem, TV i muzyką. :lol: Ale! W sumie przez całe wczesne dzieciństwo i wiek dojrzewania nie szalałam za postaciami z ekranu... dopiero teraz na starość mnie naszło. O.o To pewnie dlatego, że do czternastego roku życia nie robiłam NIC poza czytaniem książek. I dlatego nie kochałam się w Ibiszu, tylko w Kmicicu, Robin Hoodzie, Małym Lordzie, Kapitanie Bloodzie... a np. idole muzyczni byli mi kompletnie obcy. [Czy ja jestem jakaś inna? O.o]
Czyli mój pierwszy 'hiroł' to chyba Evan McGregor, a pokochałam go w wieku lat piętnastu... O_O
Go Go pisze:"Czar Par" (ktos to w ogóle pamięta? XD)
No ba! Oglądałam każdą edycję, aż wybuchła ta awantuura o kasę i zdjęli program. XD
Go Go pisze:Q: Do jakiej subkultury zdecydowanie nie chciałbyś/-łabyś należeć?
Blokersi - Boże uchowaj. Od ziomali odrzuca mnie na kilometr. Do skinów czuję podobną wrogość.
Go Go pisze:(dresy sux i ich różowe panienki ><)
O jejku, chyba mnie obrażasz. ^^

XDD

Pytanie: Czy ożeniłbyś się z/ wyszłabyś za mąż za człowieka starszego o pięćdziesiąt lat, wyłącznie dla pieniędzy?
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Lenneth pisze:pewnie dlatego, że do czternastego roku życia nie robiłam NIC poza czytaniem książek. I dlatego nie kochałam się w Ibiszu, tylko w Kmicicu, Robin Hoodzie, Małym Lordzie, Kapitanie Bloodzie... a np. idole muzyczni byli mi kompletnie obcy. Czy ja jestem jakaś inna?
Lusia, ja też! Aragorn ... :579: Miałam tak, miałam, o matko! g:D> Choć Kmicic jakoś mi nie podchodził, wolałam Wołodyjowskiego :wink:
Lenneth pisze:Pytanie: Czy ożeniłbyś się z/ wyszłabyś za mąż za człowieka starszego o pięćdziesiąt lat, wyłącznie dla pieniędzy?
Nie. Never.
Q: Twój ulubiony musical
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Isia pisze:Q: Twój ulubiony musical
Nie widziałem ich za wiele, ale najbardziej mi się podobał "Skrzypek na dachu".

-> Czy w dzieciństwie zmuszano Was do jedzenia czegoś, czego bardzo nie lubiliście?

(ja musiałem jeść gotowane parówki.....ble...... ;) )
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Lenneth pisze:Pytanie: Czy ożeniłbyś się z/ wyszłabyś za mąż za człowieka starszego o pięćdziesiąt lat, wyłącznie dla pieniędzy?
Nie.
Isia pisze:Aragorn ...
No, ale ja o książkach nie mówiłam >> Aragorn to podstawa. Największa miłośc ksiązkowa jakiej doznałam XD I Snape XD OMG Jak czytamn o Snapie i pomyslę o Rickmanie to ouhhohohoho XD
Isia pisze:Q: Twój ulubiony musical
HAIR. HAIR i HAIR oraz HAIR *.*
Jaco pisze:Czy w dzieciństwie zmuszano Was do jedzenia czegoś, czego bardzo nie lubiliście?
Szpinak. O dziwo teraz nie wyobrażam sobie bez niego życia. ;)

Q: Najwcześniejsze wspomnienie?
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Go Go Yubari pisze:Q: Najwcześniejsze wspomnienie?
Niebieska bluzka w kropki i czerwone ogrodniczki- mój strój pierwszego dnia w przedszkolu :D Miałam 3-4 lata. Kojarzę sobie jeszcze jakieś obrazy, zdarzenia, ale ten pierwszy dzień w przedszkolu chyba najbardziej :P

Q: Budzisz się sam w całkowitych ciemnościach, w środku nawiedzonego domu, który zsyła na zbłąkanych ich najgorsze koszmary. W ręku masz handguna i 10 naboi, radio sygnalizuje, że zbliża się przeciwnik.. co się pojawi ? :lol: Czyli : jakiej maszkary przestraszył(a)byś sie najbardziej ?XD (tak, przed chwilą grałam w Silent Hilla ;) )
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Q: Budzisz się sam w całkowitych ciemnościach, w środku nawiedzonego domu, który zsyła na zbłąkanych ich najgorsze koszmary. W ręku masz handguna i 10 naboi, radio sygnalizuje, że zbliża się przeciwnik.. co się pojawi ? :lol: Czyli : jakiej maszkary przestraszył(a)byś sie najbardziej ?XD (tak, przed chwilą grałam w Silent Hilla ;) )
dziecka z noże... zawsze czekam az to sie przytrafi naprawdę :D taki mały Artur z nożem i tekstem: ' nie puścił mnie pan do nastepnej klasy' a ja mu kulkę w łeb - suuuper :D

Q: Twój ulubiony przedmiot w szkole, na studiach... ? były lub obecny :) i dlaczego?
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Gagarin pisze:Q: Twój ulubiony przedmiot w szkole, na studiach... ? były lub obecny :) i dlaczego?
Religie Współczesnego Świata i Stosunki Międzynarodowe... :] Przydatne do codziennego życia w przeciwieństwie do reszty badziewia, którego się ucze :D Baaardzo rozszerza horyzonty :) Pozatym świetni wykładowcy... :>

Q: Ulubiony trunek... Rodzaj i marka ^^'
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

kwazi pisze:Q: Ulubiony trunek... Rodzaj i marka ^^'
Whiskey - Jack Daniels mniaaaaaam no i piwo... patriotycznie Lech Pils :)

Q: ulubiony ptak?
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Markfrompoland
Cactuar
Cactuar

Post autor: Markfrompoland »

Gagarin pisze:Q: ulubiony ptak?
Chocobo... :roll: Innych nie znam.

Q: Jak długo siedzisz dziennie na forum i dlaczego? Czy naprawdę nie masz nic lepszego do roboty?
Ain't no sunshine when I'm gone.
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Q: ulubiony ptak?
Kazuar - bo kopie najmocniej na świecie ^___________^
Markfrompoland pisze: Q: Jak długo siedzisz dziennie na forum i dlaczego? Czy naprawdę nie masz nic lepszego do roboty?
Zależy... średnio 3 godziny dziennie. Czy nie mam nic lepszego do roboty? Obecnie - Tak, nie mam nic lepszego do roboty :D

Q: Czy widziałeś/aś kiedyś prawdziwego puszczyka? :>
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”