Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Markfrompoland
Cactuar
Cactuar

Post autor: Markfrompoland »

Uhuhu... Moje pytanie chyba tak niesmaczne, że zignorowane przez panią Ivy...
Ain't no sunshine when I'm gone.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Q: Dobra eee jak jestesmy w sferze food to moze... Ulubiony smak chipsow?
Solone ^^ Albo o smaku zielonej cebulki :D
Q: Twój ulubiony polski serial?
Na Wspólnej... No i Pierwsza Miłość może być ^^ A i jeszcze Fala Zbrodni, ale ostatnio dawno nie oglądałam...

Q: Ulubiony kolor włosów
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Ivy pisze:Q: Twój ulubiony polski serial?
:lol: Wszyscy wiedzą.
Eiko pisze:Q: Ulubiony kolor włosów
Mój 'własny' [własny od ponad sześciu lat, odkąd farbuję ;)], czyli rozmaite odcienie czerwieni. Choć tak naprawdę zawsze zazdrościłam naturalnym blondynkom.

Pytanie: W jakim teleturnieju najchętniej wziąłbyś/wzięłabyś udział, o ile w ogóle?
Awatar użytkownika
Gokulo
Cactuar
Cactuar

Post autor: Gokulo »

Q: Ulubiony kolor włosów
To w sumie zalezy od osoby imo na jakiej te wlosy sa i jakie to wlosy dokladnie :D
Ale w sumie to bardzo mi sie podoba kolor... taki rudawy ale mocno podchodzacy pod czerwony, zeby nie powiedziec poprostu czerwony :D

Pytanie: W jakim teleturnieju najchętniej wziąłbyś/wzięłabyś udział, o ile w ogóle?
Bron boze, jestem przeciw temu wszystkiemu.

Q: Czy byles/as kiedys u wrozki? Jak wrazenia?
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Awatar użytkownika
Markfrompoland
Cactuar
Cactuar

I chyba nie tylko... Odpowiedź na edita:
Pytanie nasunęło mi się, bo jak byłem ostatnio u lekarza z powodu mojej nieprzyjemnej przypadłości, to on cały czas, uparcie wypytywał tylko o tą jedną rzecz i o inne z nią związane. Ale w sumie, sorki, miało być zabawne...
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Gokulo pisze:chyba, ze dzien wczesniej byla impreza to wypijam o wiele wiecej.
Uwaga na zęby - soki wypłukują wapń i włazi próchnica _^_
Gokulo pisze: Nie wiem co jest ze mna nie tak, ale pierwszy raz jak spojrzalem na to pytanie, to widzialem serial a nie ser O.o Jakis koneser serow ze mnie nie jest :/ Znawca tez nie, ser z pizzy jest dobry
Milcze, a z niepleśniowych to tylko i wyłacznie mozarella i serki baiłe + twaróg.
Gokulo pisze:Q: Dobra eee jak jestesmy w sferze food to moze... Ulubiony smak chipsow?
Zarówno piekielnie ostra papryka (Chio kiedyś robiło z trzema rodzajami papryki na raz) jak i ser z cebulą :> Solone są dla... ^^

U wróżki nie byłam.

jak rozładowujesz stres po cięzkim dniu (tylko proszę o coś bardziej oryginalnego niż: "gram na konsoli/kompie" ^^)?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Sephiria pisze:jak rozładowujesz stres po cięzkim dniu (tylko proszę o coś bardziej oryginalnego niż: "gram na konsoli/kompie" ^^)?
W zimie po prostu spałem ;) Odkąd się ociepliło i stopniały śniegi - regularnie biegam ^___^'. Fajnie jest się zmachać tak, że ledwo można wrócić do domu - potem gorąca kąpiel i od razu chce się żyć :D Pozatym dzisiaj ojciec kumpla kupił wiatrówkę - szykuje się mała strzelnica w piwnicy ;)

Q: Czego boisz sie najbardziej... :> (o ile nie było...)
Awatar użytkownika
Markfrompoland
Cactuar
Cactuar

kwazi pisze:Q: Czego boisz sie najbardziej... :> (o ile nie było...)
Szczerze... Pani admin Go Go :D , lecz jest to taki strach z szacunku. W sferze rzeczywistości [bo chyba Go Go nie przyjdzie do mnie do domu i mi nie zrobi CZEGOŚ, albo COŚ gorszego (pamiętam co napisała po zobaczeniu mojego zdjęcia w Foto Funie)] się boję moich ocen z polskiego...

Ach, no i pytanie: Jak myślisz, czy GGY wstawi mi za tą odpowiedź warna?
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Markfrompoland pisze:Jak myślisz, czy GGY wstawi mi za tą odpowiedź warna?
Nie :D Dlaczego miałaby dać Ci warna? Przestań Ją demonizować...

Q: Czy jest coś, o co w życiu nie zapytałbyś/zapytałabyś się rodziców? <rada, problem itd...>
Awatar użytkownika
Markfrompoland
Cactuar
Cactuar

Oj, jest! Czy by mi kupili FF-a takiego co go jeszcze nie mam albo jakąś inną grę. Pytania nie daję - chce dać szansę innym.
Awatar użytkownika
Markfrompoland
Cactuar
Cactuar

No jest to czyn niegodziwy, a niegodziwy! Sam Coco opis ukradłem. ^^ Ale jest taki fajny, że bym normalnie nie wytrzymał gdybym tego nie zrobił. Ludziom, którzy mi kradną podpisy, a takich jeszcze nie spotkałem... Nic bym nie robił. Pogodził bym się z tym.

Ivy:
Jeszcze jeden Twój post bez zadawania pytania i Ci łeb ukręcę :evil:

MFP:
OK :)
Ostatnio zmieniony czw 30 mar, 2006 09:25 przez Markfrompoland, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

kilmindaro pisze:Co byś zrobił/zrobiła osobie kradnącej twoje opisy na GG gdybyś miał/miała okazję? (I dlaczego aż tak brutalnie ;) )
Moje opisy na gg nie są aż tak cenne,żebym miała się nimi przejmować.
Pytania nie daję - chce dać szansę innym
Jak nie masz pytania, to się tu nie dopisuj O_o.

Q: Niezawodny sposób na doła ..?
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

kilmindaro pisze:Q: Co byś zrobił/zrobiła osobie kradnącej twoje opisy na GG gdybyś miał/miała okazję? (I dlaczego aż tak brutalnie)
Er, whatever. Zwisa mi to i powiewa, GG włączam raz na rok, opis zmieniam raz na ćwierćwiecze.
Ivy pisze:Q: Niezawodny sposób na doła ..?
Zajęcie się czymś przyjemnym, od rozmowy z kolegami poczynając, na ciekawym programie w TV kończąc. Coś dobrego do jedzenia też pomaga. Plus odpowiednia dawka snu.
kwazi pisze:Q: Czy jest coś, o co w życiu nie zapytałbyś/zapytałabyś się rodziców? <rada, problem itd...>
Generalnie nie dzielę się z rodzicami swoimi problemami (za dużo zachodu, potem tylko non-stop zadają niewygodne pytania), ale gdybym miała taką potrzebę, chyba mogłabym się poradzić w każdej sprawie. No, prawie każdej. Na pewno nie mogłabym liczyć na ich pomoc, gdybym miała problem z ...dziewczyną. XD Na moje żarty, że jestem lesbijką, matka reaguje alergicznie. [Ale razem z przyjaciółką już od paru lat lubimy drażnić naszych rodziców naszymi rzekomymi preferencjami. Tak z czystej złośliwości.]

A tak przy okazji złośliwości: jak często zdarza Ci się celowo wsadzać komuś szpilę? I czy są to tylko niewinne, przyjacielskie żarty, czy może autentyczna złośliwość wobec kogoś, kogo nie darzysz sympatią?
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Wyskoczenie z kumplami na piwko i bilard :D
Meczyk + 3 piwka + orzeszki/paluszki :D :D
Wysiłek fizyczny...
Lenneth pisze:A tak przy okazji złośliwości: jak często zdarza Ci się celowo wsadzać komuś szpilę? I czy są to tylko niewinne, przyjacielskie żarty, czy może autentyczna złośliwość wobec kogoś, kogo nie darzysz sympatią?
Jeśli kogoś nie lubię to raczej z nim nie gadam i ignoruje go. Docinki względem kumpli zdarzają się dość często, ale mają one tylko czysto koleżeński charakter ;) Wiem kiedy mam przestać ^__^'

Q: Czy uprawiasz czynnie jakiś sport? Jeśli nie, to czy chociaż starasz się dbać o szeroko pojętą "formę" - jeśli tak to w jaki sposób?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ivy pisze:Q: Twój ulubiony polski serial?
Klan! Rysio rlz! Maj luf.

A tak na serio to "13 posterunek" lubiłam ^^
Eiko pisze:Q: Ulubiony kolor włosów
Bordo ^^
Lenneth pisze:Pytanie: W jakim teleturnieju najchętniej wziąłbyś/wzięłabyś udział, o ile w ogóle?
"Najsłabsze ogniwo" żeby się z Kazią pogryźć ^^
"1 z 10" bo uwielbiam i Tadeusza Sznuka bardzo lubię.
kwazi pisze:Q: Czego boisz sie najbardziej...
Lasu noca na jakimś odludziu. Horrorów japońskich oglądanych w całkowitych ciemnościach i w samotności w środku nocy :roll:
Markfrompoland pisze:Jak myślisz, czy GGY wstawi mi za tą odpowiedź warna?

E, nie. ale możesz się bać, ze na lvl 1 napadnie Cie boss lvl. 52 :lol:
kwazi pisze:Q: Czy jest coś, o co w życiu nie zapytałbyś/zapytałabyś się rodziców?
TYLKO DLA DOROSŁYCH ;)

Kod: Zaznacz cały

"Tato, a w jakiej pozycji faceci najbardziej lubią? Bo widzisz zamierzam się seksić przez cały łikend i nie chcę aby było monotonnie"
:lol: XD
kilmindaro pisze:Q: Co byś zrobił/zrobiła osobie kradnącej twoje opisy na GG gdybyś miał/miała okazję?
Sa na świecie większe zmartwienia niż kradziez opisów gg -_-'
Kilka odcinków Sailor Moon Live Action. Skutecznie leczy doła i łapie się przy tym niezłego schiza IMO XD
kwazi pisze:Q: Czy uprawiasz czynnie jakiś sport? Jeśli nie, to czy chociaż starasz się dbać o szeroko pojętą "formę" - jeśli tak to w jaki sposób?
Jak znajduje czas to na siłownię, a latem rower ^^ Dodatkowo jak bedę miała czas, aby oddychać chociaż, to na basen się zapisuję ^^

Q: Czy GoGo ostatnio za mało daje warningów i może warto by to nadrobić?

(Będę dawać za brak pytań lol)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”