FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
devil21

Post autor: devil21 »

a byscie mogli napisac gdzie mozna znalesc one eye wszystkie i jak sie nazywaja:D:D
devil21

wow a podajcie jakies ciekawe kordyy do air shipa
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

devil21 pisze:wow a podajcie jakies ciekawe kordyy do air shipa
jak sie nie nauczysz,korzystać z opisów na stronie lub opcji "szukaj"
to długo tu miejsca nie zagrzejesz :!:

po drugie,należy poprosić a nie wręcz rozkazywać.

To takie rady na przysłośc,a teraz weź sie za przeglądanie zawartosci opisu,dobrze ci radze.
devil21

ej sory ale mi sie wydaje ze w bestariuszu nie pisze jaki to typ potwora;/
devil21

sory ale ja bym chcial odblokowac dla aurona celestial weapon a tak to przez rok nie odblokuje;/plz pomuzcie z gory thx
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Zadbaj o ortografię. To taka mała rada na przyszłość, a jak i gdzie zdobyć Celestal Weapon Aurona masz napisane tutaj: http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=20
jakie potwory sa w jakiej grupie masz tutaj: http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=29

Teraz połącz oba składniki, a wyjdzie Ci poprawny wynik.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

OneWingedAngel pisze:Ale niepisze dokładnie jakie potwory się składają na odblokowanie. Pomyśl.
Skoro nie ma napisane to:
a) trzeba dopisac, a to nie moja działka.
b) trzeba zapewne złapać ze wszystkich.
c) łapanie i tak sie przydaje więc... ;)

No, a teraz następne pytanie prosimy.
devil21

teraz chodzi mi o birdy:D:D

[ Dodano: Sro 01 Mar, 2006 18:59 ]
bo 99 megaphenixow by sie przydalo
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

devil21 pisze:bo 99 megaphenixow by sie przydalo
megaphenix do sie tez zdobyc uzywajac komendy bribe(placisz 16k gil) na takim ptaku Alcyone w bikanel
devil21

ok thx:)wielkie thx:)

[ Dodano: Sro 01 Mar, 2006 19:15 ]
a i jheszcze jedno zeby miec te briebe to co trzeba zrobic:Pa i gdzie trzeba air shipem poleciec:P

[ Dodano: Sro 01 Mar, 2006 19:57 ]
a i lion heart tisiusa to w tej wersji nie zadobry item co??nie tak jak w usemce squal rox:D:D
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Go Go Yubari pisze:trzeba dopisac, a to nie moja działka.

To moja działka,uzupełnie to na dniach.

P.S.Miło cie widziec Go-Go :)

[ Dodano: Czw 02 Mar, 2006 ]
devil21 pisze:a i jheszcze jedno zeby miec te briebe to co trzeba zrobic:Pa i gdzie trzeba air shipem poleciec:P
co ty wogóle piszesz :?: trzeba sie domyslac chwilami :shock: :roll:

bribe to zdolnośc do nauczenia.Poszukaj na Spher Grindzie a znajdziesz,lezy na drodze Rikku.
I na przyszłośc,troche więcej własnej inwencji,poszukać,pomyślec a nóż sie cos odkryje.
FF XII W trakcie katowania
devil21

jest teraz sprawa gdzie mozna zlapac wszystkie birdy bym byla bardzo wdzieczny jak byscie powiedzieli z gory thx a i plis dodajcie do bestariusza jaki to typ poteora
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

devil21 pisze:jest teraz sprawa gdzie mozna zlapac wszystkie birdy bym byla bardzo wdzieczny jak byscie powiedzieli z gory thx a i plis dodajcie do bestariusza jaki to typ poteora
Do czasu, az nie uszanujesz oczu uzytkowników nie otrzymasz odpowiedzi. Brak interpunkcji może nie jest dla Ciebie zbyt istotny, ale dla osób zainteresowanych owszem.

Ponad to - masz mnóstwo rzeczy na Krypcie, wydaje mi się, że z lenistwa pytasz. I moze to zabrzmi mało sympatycznie, ale Krypta nie jest jedyna strona o FFX. Czasem trzeba wykazać trochę inicjatywy i poszukać odpowiedzi samemu.
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

jest teraz sprawa gdzie mozna zlapac wszystkie birdy bym byla bardzo wdzieczny jak byscie powiedzieli z gory thx a i plis dodajcie do bestariusza jaki to typ poteora
ja sam przeszedlem cala monster arene bez pomocy poradnikow. a nie dosc ze masz "taka pomoc" to jeszcze jej wykozystac nie potrafisz. przeciez na stronie jest wszystko wyjasnione. a jak nie rozumiesz to zlap wszystkie potwory z kazdego miejsca.
muller

Post autor: muller »

mam problem z omega ruins czy żeby walczyc z malym omegą trzeba otworzyć skrzynki bo zapaliłem glify i nic.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”