Ulubiona postać w FF 7-9
Moderator: Moderatorzy
OK, ostrzegę Cię, zanim zrobi to ktoś inny: . argumentacja byłaby mile widziana, bo samo "lubię tego, a tamten jest głupi" niczego do dyskusji nie wnosi :] Bo jeszcze oberwie Ci się za spamciumcia pisze:ja tam najbardziej lubie zella i seifera z ff8

A czym, według Ciebie, przejawia się ich debilizm? Turks grają w FF7 role komiczne, ale jakoś nie zauważyłam u nich przejawów skretynienia :D Kwestia gustu bo:Turek pisze:No Reno i Rude to takie dwa debile szukające kłopotów
..a dla mnie to facet z fryzurą a'la chocobo, ubrany w pidźamę :D Żeby była jasność- lubię Clouda, odpowiada mi jego charakter,a jego wygląd mnie nie razi- po prostu się przyzwyczaiłam.(ten z Avent Children to już inna historia- brawa dla designerów *__*) Wprawdzie wolę Squalla i jego gburowatość, ale Cloud z tymi swoimi huśtawkami emocjonalnymi też jest ciekawą postacią.Turek pisze:Ogólny wygłąd jest bombowy (21-letni młodzieniec z zajeb.... blond fryzurką odziany w fajne ciuchy )
Ja bym się tam w tym "ogromnym mieczu" doszukiwała innych podtekstówTurek pisze:no i ten ogromny miecz który podkreśla jego niesamowitą siłę.

najlepsza postac? teraz i na zwasze zidane a dlaczego poprostu bo to fajny gosc final fantasy rules
Kod: Zaznacz cały
i nie kazdy by tak dobrze przyja ze jest tylko klonem (z fajnym harakterem) ale tylko klonem
jeśli chodzi o mnie to:
-Cloud Strife
-Yuffie Kisaragi
-Nanaki (aka Red XIII)
-wszyscy npc, którzy nigdy nie wzracają uwagi, że ktoś im wlazł do chaty i zabrał 500 gil i hi-potiona 
EDIT:a właśnie:
-Cloud Strife
z początku nic go nie obchodzi, a potem okazuje sie, że jego wspomnienia dotyczące nibelheim są fałszywe XD biedny cloud
"i could have taken rope escaping lessons more serriosly" :D
bo mając 45 lat w rzeczywistości ma 15 :P

EDIT:a właśnie:
zapomniałem o tifie ;P lubie ją głównie bo ma bardzo...ee... przydatne limity (tylko weź nie wceluj w 'miss' :D)Lucrecia pisze:Btw, ostatnio doszłam do wniosku, że jeśli liczyć po ilości zgromadzonych artów, Tifa jest moją ulubioną bohaterką FF7. Jakoś wyzbyłam się większości uprzedzeń pod jej adresem.
Ostatnio zmieniony czw 23 lut, 2006 07:47 przez matiz teh masta, łącznie zmieniany 1 raz.
W FF8 (w Timber) mieszka pewnien staruszek, który rzuca pod adresem Squalla mniej więcej taki tekst: "Hej, ty! Przestań grzebać mi po kredensie!" A Squall/gracz może grzebać dalej i zabrać wszystkie oszczędności biednego dziadka.matiz teh masta pisze:-wszyscy npc, którzy nigdy nie wzracają uwagi, że ktoś im wlazł do chaty i zabrał 500 gil i hi-potiona
[Tak, tak, Ojciec Dyrektor ma rację, gry są takie amoralne.

Btw, ostatnio doszłam do wniosku, że jeśli liczyć po ilości zgromadzonych artów, Tifa jest moją ulubioną bohaterką FF7. Jakoś wyzbyłam się większości uprzedzeń pod jej adresem.
Ostatnio zmieniony czw 23 lut, 2006 12:07 przez Lenneth, łącznie zmieniany 1 raz.
A potem sie dziwią że,dzieci są tak wychowaneLucrecia pisze:W FF8 (w Timber) mieszka pewnien staruszek, który rzuca pod adresem Squalla mniej więcej taki tekst: "Hej, ty! Przestań grzebać mi po kredensie!" A Squall/gracz może grzebać dalej i zabrać wszystkie oszczędności biednej dziadka.
[Tak, tak, Ojciec Dyrektor ma rację, gry są takie amoralne.]

Słuchajcie sie ojca dyrektorka

FF XII W trakcie katowania