szkoda,ze azjaci nie robili tego filmu:].....dobra,poczekamy,zobaczymy:) <ciekawe jakie to filmowcy dadza wytlumaczenie dlaczego sh stalo sie takie,a nie inne;P>
Moderator: Moderatorzy
ech....to ze SH4 jest INNY nie znaczy,ze to *hitM@rio_16 pisze:W SH4 jeszcze nie grałem i sądząc po komentarzach "już grających" nie zagram,bo nie warto.
ja bym powiedział przemutowane ... i w dodatku bekające (coż za brak manierGarnet pisze:mutowane pieleganiarki Laughing
LoL?Bolo pisze:ale strasznie oblesne
a o 4 czasem nie zapomniales? o.O <zapraszam do tematu o filmie>Bolo pisze:Juz niedlugo ma wyjsc film SH i ma byc oparty na Sh1,2,3
wg mnie to nie jest jakas specjlana katorga,jesli chodzi o SHHWDPIS pisze:trzeba zacząć granie od nowa
jesli np wezmiemy pod uwage pielegniarkt,to sa one w kazdej czesciBolo pisze:1. Mutanty beda z SH2
niestety Kolumbem nie jestes ^^Bolo pisze:fabuła z SH1
bo wszystkie blondynki sa do siebie podobne?Bolo pisze:Bohaterka podobna do Heather,
swiat alternatywny nie jest nowoscia w sh3 <poza tym te syreny w tle>Bolo pisze:Otoczenie(wszystko sie plugawi)
dzieki za rade:]Bolo pisze:To sa moje spostrzezenia, obejzyjcie trailer i jak jestescie fanami gry i przeszliscie SH1,2,3 to zauwazycie podobienstwo.