taa...bedziemy mieli trojkacikIvy pisze:Przynajmniej fabuła niech będzie głębsza niż "pocałunek na do widzenia"

...az strach pomyslec ze kiss skomponowal Uematsu...
Moderator: Moderatorzy
taa...bedziemy mieli trojkacikIvy pisze:Przynajmniej fabuła niech będzie głębsza niż "pocałunek na do widzenia"
OMFG, ŻE CO PROSZĘ????!!! T_T Uematsu to skomponował?..........Garnet pisze:...az strach pomyslec ze kiss skomponowal Uematsu...
Skandujmy za Panem- tfu, za Panią Przewodniczącą: Uematsu musi odejść! _^_Sephiria pisze:Sorry Nobuo, twój czas z FF się skończył.
nie mam tego videa,wiec oswiec mnie co miales na mysli ^^Vaan pisze:W złą strone patrzycie, scena slubu 00:38 a potem 01:20.
warto dodac,ze Nobuo skomponowal tylko ten kawalek....(nie wiem (czyt.zapomnialam;P)czy melodie przewodnia tez,czy to robota tylko tego skrzypka,ktory ja wykonujeSephiria pisze:Sorry Nobuo, twój czas z FF się skończył.
wyprasam sobie;P nie ma gorszego smecenia od EyesLucrecia pisze:Kawałek IMHO porównywalny do Melodies of Life, czyli smęcenie bez polotu.
bo swiat jest piekny i trzeba to ukazac -_- <slumsy juz nie w modzie:]>Lucrecia pisze:Ach, gdzie się podziały klimaty z Siódemki
Jak toGarnet pisze:nie mam tego videa,wiec oswiec mnie co miales na mysli ^^
Nie wiem ale zaznacze to jako spoiler, aby nikomu nie mącić w głowieGarnet pisze:Video – FFXII
Kod: Zaznacz cały
tam jest scena ślubu między Ashe, a kimstam :P a pozniej 01:20 Basch wiezie jego powiedzmy "zwłoki".
obejrzalam jak jeszcze byl dostepny na YouTube i nie musialam sciagac bez potrzeby 60 mb;PVaan pisze:Jak to Laughing ? Podałaś a nie oglądałaś
ten kimstam byl Lord Rasler...eee.dalej nei rozumie co miales na mysli Ashe jest wolna,wiec wiadomo ze Vaan poleci na mloda wdoweXD...chociaz nie zdziwilabym sie gdyby Rasler pozniej zmartwychwstal
Garnet pisze:eee.dalej nei rozumie co miales na mysli
chodzi mi o sens piosenki poszedł na wojne, umarł, ona płacze 01:50... takie tam :D "kiss me before you dead" :D. A co tam bedzie pozniej to juz nawet Vaan moze miec scena miłosną z Fran :lol: ale wątpie w to
Bo "większość fanów na świecie" grało najczęsciej tylko w FFX i FFX-2, a nawet jeśli tknęło inne częsci, to ich odrzuciła grafika. (Wniosek wysuwam po tym, co widziałam na zagranicznych forach) Tak więc przecietny fan serii kocha się w Yunie i piosenkach typu "1000 words" i kismigudbaj, co wcale nie jest wyznacznikiem jakości tych utworówgokusama pisze:mnie zarowno 1000 words jak i kiss me goodbye sie podoba tak jak wiekszosci fanow FF na swiecie
Dostrzegam piękno w nowych,. ale pod warukiem, że ono tam faktycznie istniejegokusama pisze:Lubicie wszystko co stare, a nie dostrzegacie piekna w nowym.
Yuna 4eva!gokusama pisze:Kiss me goodbye rulezz
Reprezentuje to zapewne 10%.Bo "większość fanów na świecie" grało najczęsciej tylko w FFX i FFX-2, a nawet jeśli tknęło inne częsci, to ich odrzuciła grafika.
Pokaz mi te zagraniczne fora (co mija sie z celem...)(Wniosek wysuwam po tym, co widziałam na zagranicznych forach)
Jak ktos cos lubi to z reguly znaczy to iz jest dobre sam sobie zaprzeczyles.Tak więc przecietny fan serii kocha się w Yunie i piosenkach typu "1000 words" i kismigudbaj, co wcale nie jest wyznacznikiem jakości tych utworów
Nowa teoria. Nie wiem tylko, skąd sie wzięła.gokusama pisze:Och no tak, Polak mysli ze na zachodzie graja tylko w nowe, a na zachodzie ze Polacy tylko w stare.
Pokaż mi forum, na którym jest napisane, że to akurat 10 %gokusama pisze:Reprezentuje to zapewne 10%. Rolling Eyes Popularnosc FF i jego medializacja nie zaczela sie od PS2...
"Lubię Dodę Elektrodę, a więc jest dobra..." no nieeeeegokusama pisze:Jak ktos cos lubi to z reguly znaczy to iz jest dobre
Obok nicka mam różowy znaczekgokusama pisze:sam sobie zaprzeczyles. Rolling Eyes