Moderator: Moderatorzy
Czołg jest w myjniGagarin pisze:oooooooo Gruber!! a gdzie masz jego mały czołg?? n
_^_ Coraz bardziej lubię tę modę na żarty z kaczekkwazi pisze:Kaczyński przy urnie... :]
avy są genialne :D zlew przez 3 dni :D i te tematy... geeez a te posty... :DFaris pisze:Radzę popatrzeć na avy xD
tylko uważaj, żeby lakieru nie zarysowali...Ivy pisze:Czołg jest w myjniHeh
ja też nie wiedziałem... a na tej fotce to wygląda jak.. Gruber :D chyba obejrzę ten filmIvy pisze:Gruber grał w Piratach z Karaibów
Oooooo, jako wierna fanka serialu muszę się zarejestrować.Faris pisze:Konkurencyjne forum dla Krypty
Skąd to jest? Bo chrześcijaństwem tego nazwać nie można.Go Go Yubari pisze:Droga Elżbieto. Nie możesz się poddawać. Przedewszystkim codziennie odmawiaj różaniec, tylko Matka Boska pomoże Ci w walce z szatanem. Spróbuj uświadomić mężowi, że na Waszą córkę czai się zło. Jeżeli to nie poskutkuje, to usuń te okropne książki siłą i pomyśl o rozwodzie. "
Mozna, można...Zeratul pisze:Bo chrześcijaństwem tego nazwać nie można
Uściślam: miałem na myśli prawdziwe chrześcijaństwo.Abbaddon pisze:LOL, wiesz co to jest Chrześcijanstwo, sprawdź sobie jego odmiany http://pl.wikipedia.org/wiki/Chrze%C5%9Bcija%C5%84stwo i poczytaj o nich to się mocno zdziwisz; a jak poczytasz o historii chrześcijaństwa [i nie mówię tutaj o rodzynkach jak inkwizycja, Torquemenda czy Klasztory Martwych]. Ale jak to mówi mówił mój dawny katecheta: jesteśmy tylko ludźmi :]