Nie znam takiego.Boni pisze:Sysło?
Skad ja znam tę twarz...?
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Dokładnie Gosia, a ty Ania tymczasem robisz scenę, jakbym ci co najmniej podłozyła nogę specjalnie po to, żebys się przewróciła -_-.. Po prostu ostatnie zagadki były wręcz banalne dla pewnego grona i dlatego kolejka pzrechodziła głownie między toba i Ivy. No sorry, ale gdzie mówić o zabawie, gdy to jest koncert życzeń małej grupy?Go Go Yubari pisze:Garnet, dla Ciebie super znana, a ja (i założe się, iz nie tylko ja) nigdy bym nie zgadła. Dla mnie wszystkie azjatki są identyczne, a te ładniejsze to aktorki.piosenkarki/modelki. I teraz zgaduj. Nie obrażaj się, ale to co jest oczywiste dla Ciebie, nie jest już tak oczywistym dla zwykłych userów. Tyle.
No właśnie Ivy i tu dochodzimy do sedna - nie każdy widział AC, a nawet jak widział to nie musi kojarzyć Sakamoto, czy jak jej tam. Nastepna sparwa - ile osób tak naparwdę Mangazyn i Kwaii tu czytało... - no właśnie. Inaczej ma się sprawa, gdy daje sie postać, którą pewne grono zna doskonale, a co innego gdy nikt nie zna osoby z zgadaki - przynajmniej wtedy szanse są równe. (Choćby Jimmy Connors, którego zostawiłam w ubraniu roboczym, by było wiadomo, że to tenisista).Ivy pisze:Pozwolę sobie stwierdzić, że akurat dwie ostatnie zagadki były śmiesznie proste, bo te panie są po prostu BARDZO znane- Sakamoto podkłada głos w najbardziej znanych produkcjach- anime, Advent Children (Aeris), a Hamasaki jest bardzo charakterystyczna- właściwie to jedyna Japonka, którą kojarzę bezbłędnie, chociaż z ich rozróżnianiem mam ogromne problemy (...)
Na przykład przeciętny czytelnik pism Kawaii (tego dawnego , ofkoz) i Mangazynu nie miałby kłopotów, nawet jeśli nie interesuje się szczególnie ich dokonaniami
Odnośnie obrazka - Steve Woźniak,współtwórca Apple Computers?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Źle. Podpowiadam: to jest Duńczyk.
[ Dodano: Nie 27 Lis, 2005 21:50 ]
Ten gościu jest twórcą jednego z języków programowania.
[ Dodano: Wto 29 Lis, 2005 22:25 ]
E tam, nic nie wiecie. To jest Bjarne Stroustup, twórca języka C++. I niech sobie zadaje kto chce.
[ Dodano: Nie 27 Lis, 2005 21:50 ]
Ten gościu jest twórcą jednego z języków programowania.
[ Dodano: Wto 29 Lis, 2005 22:25 ]
E tam, nic nie wiecie. To jest Bjarne Stroustup, twórca języka C++. I niech sobie zadaje kto chce.
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Hehe, a więc za pierwszym razem się nie udałokwazi pisze:Patricia Hitchcock?? n

[ Dodano: Sro 30 Lis, 2005 ]
EdithJaco pisze:Edit (czy jak to się pisze) z Allo Allo :] Tak 30 lat młodsza.