Na pewno ona :] Jakoś tak czułam, że właśnie Ty zgadniesz...intuicjaGarnet pisze:Maaya Sakamoto...chyba..;]
Skad ja znam tę twarz...?
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit

Tak to sobie możemy próbować zgadywać do usranej śmierci, za przeproszeniem. Dawajcie jeszcze więcej azjatyckich - na pewno większość userów, poza kołem A sia-adoracji doskonale "wie kto to i ma szansę zgadnąć" 
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
- Go Go Yubari
- Ifrit

Garnet, dla Ciebie super znana, a ja (i założe się, iz nie tylko ja) nigdy bym nie zgadła. Dla mnie wszystkie azjatki są identyczne, a te ładniejsze to aktorki.piosenkarki/modelki. I teraz zgaduj. Nie obrażaj się, ale to co jest oczywiste dla Ciebie, nie jest już tak oczywistym dla zwykłych userów. Tyle.
Co do foty. Równie boska, jak ta Garnet.
Mr. Jedi?
Co do foty. Równie boska, jak ta Garnet.
Mr. Jedi?
Pozwolę sobie stwierdzić, że akurat dwie ostatnie zagadki były śmiesznie proste, bo te panie są po prostu BARDZO znane- Sakamoto podkłada głos w najbardziej znanych produkcjach- anime, Advent Children (Aeris), a Hamasaki jest bardzo charakterystyczna- właściwie to jedyna Japonka, którą kojarzę bezbłędnie, chociaż z ich rozróżnianiem mam ogromne problemyGo Go Yubari pisze:Garnet, dla Ciebie super znana, a ja (i założe się, iz nie tylko ja) nigdy bym nie zgadła. Dla mnie wszystkie azjatki są identyczne, a te ładniejsze to aktorki.piosenkarki/modelki. I teraz zgaduj. Nie obrażaj się, ale to co jest oczywiste dla Ciebie, nie jest już tak oczywistym dla zwykłych userów. Tyle.
btw Właśnie słucham sobie radyjka z muzyka anime i co chwilę lecą ich piosenki. Zgadzam się, że zagadki z azjatami są trudne, bo "oni wszyscy są tacy sami", ale takie "klasyki" trzeba znać
To jakiś informatyk? No to leżę..
Ostatnio zmieniony sob 26 lis, 2005 11:21 przez Ivy, łącznie zmieniany 1 raz.