Trivia aka Quiz (FF1 - FF6)
Moderator: Moderatorzy
"Troszkę" sie spóźniłem z pytaniem ^^' ale ważne że jest. Głupie, bo głupie.
FF IV (wersja japońska)
Kto w Programmers Room chce dołączyć się do drużyny?
FF IV (wersja japońska)
Kto w Programmers Room chce dołączyć się do drużyny?
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Nie nie, to był twórca grafik potworów i bodaj Rydii, ten kolo, co leży w sypialni, obok szafy z Playboyem. Jeżeli wymagane jest imię to poproszę o chwilkę na uzupełnienie.
EDIT - na Gamefaqs niestety nie podają imion i nazwisk, więc dopiero w domu będę w stanue sprawdzić, jak załaduje gre i tam zajrze.
EDIT - na Gamefaqs niestety nie podają imion i nazwisk, więc dopiero w domu będę w stanue sprawdzić, jak załaduje gre i tam zajrze.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Tak, chodzi o faceta w łóżku. I owszem, imię jest wymagane.

OK - ponieważ połowocznie padła odpowiedź, teraz tylko Sephiria pyta, więc sobie poczekamy.Sephiria pisze:EDIT - na Gamefaqs niestety nie podają imion i nazwisk, więc dopiero w domu będę w stanue sprawdzić, jak załaduje gre i tam zajrze.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Mam nadzieję, że masz już gotowe pytanie, bo zadajesz.Sephiria pisze:Tokita Takashi.