Gotyk & Metal

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Garnet pisze:http://mana_shrine0.tripod.com/MM-Mana-NoMakeup2.jpeg
Ciekawe spodnie ;)
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:http://mana_shrine0.tripod.com/MM-Mana-NoMakeup2.jpeg Ivy looknij na to Laughing
http://mana_shrine0.tripod.com/MM-Mana-NoMakeup.jpeg to mniemam ze juz widzialas n
to pierwsze rox ^^/gdzies jeszcze jedno nne bylo../
A ja widzę tylko Tripod >_<

Garnet pisze:a pod koniec wrzesnia wyszla nowa plyta Gackta-Diabolos...jestem ciekawa czy porwie moj umysl n
Nawet jeśli nie, to sobie mozna pooglądać "boskiego" Gackta - podejrzewam, że przy tej okazji wyda ze 100 fotobooków _^_
Garnet pisze:btw ostatnio z *** scignelam krotka wypwiedz Many-tak wypowiedz Laughing gdzie mowi ze jego rodzice ciesza sie ze tak wystepuje bo zawsze chceili miec dziewczynke n n ..ee.powatpiewam w ten wywiad n
Na pewno nieprawdziwy, ale wierzę,że można się uśmiać :D
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Ivy pisze:A ja widzę tylko Tripod >_<
Kopiuj link i wklej do przeglądarki to zadziała.
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Dorwałem całą dyskografię Crematory :D Jakoś mnie wciągnęli ;) W sumie nie wiem jaki to gatunek - Death Metal raczej nie..... może 'zwykły' metal :) No i wkrótce bede miał dyskografię Dream Theatre!!! Mwahahaha :twisted:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Ivy pisze:Nawet jeśli nie, to sobie mozna pooglądać "boskiego" Gackta - podejrzewam, że przy tej okazji wyda ze 100 fotobooków
XD ale Mana ze swoim sesjami do gothic lolita bible nie stoi w tyle XD
btw oblokaj okadke diabolos :D
http://www.jbook.co.jp/member/img/produ ... 167-01.jpg ^^ XD
wlasnie..przyznam sie ze 3 raz dzisiaj jak mi sie scignelo,tak juz slucham :D fajny pierwsyz kawalek,instrumentalny...ogolnie 2 pisoenki jzu slyszalam..wiadomo najpierw tzreba obladowac ludzi singlami...narazie najbardziej podoba mi sie Ash i Noesis ^^

na poczekaniu sciaga sie tez drugie dvd Moi dix Mois,ciekawa jestem jak tutajs ie zaprezetnowali ^^

anyway posluchuje tez sobie ostatnimi czasy Megaherz...cos ala Rammstein..ktos juz jest tez znudzony ostatnimi poczynaniami R+,to moze siegnac po ta kapele...

Jaco pisze:W sumie nie wiem jaki to gatunek - Death Metal raczej nie..... może 'zwykły' metal
spotkalam sie tez z nazwa gothic metal...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Jaco pisze:No i wkrótce bede miał dyskografię Dream Theatre!!!
Domyślam sie że wszystko będzie orginal :D :D ;)
FF XII W trakcie katowania
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

khem..jesli jest ktos zainteresowany albumem Alive DoD to zapraszam na ta aukcje
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68080200
ten pan sprowadzi kazda plytke DoD :> jest moim ulubionym sprzedajacym :D

byl tez nowy album Dioramy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68084249 ale jzu sie akcja skonczyla ;)

wlasnie nie wiem czy pisalam o Dioramie...goraco polecam ten zespol...znajomi DoD ;) tworza bardzo podobna muzyke :] liryczne darkwave...goraco polecam tym ktorym spodobal sie DoD :]

a ja rozpoczynam odliczanie na przyjscie tych plytek :D

EDIT

White! znalazlam lyrics do Nigredo ^^ http://www.darknation.pl/lyrics3.php?le ... offset=480
enjoy *_*
btw. polecam ta plytke Alive,niekotre utworki brzmia naprawde inaczej:)
Kniaź

Post autor: Kniaź »

Uhh nie wiem jak możecie łączyć gotyk z metalem, ale skoro się tak utarło... i nawet na ostatnim Mysticu był Nightwish... Hmm chociaż trzeba przyznac że na żywo wypadli nawet nieźle, kobieta się śmiesznie zachowywała ale głos miała spoko :) A więc na podsumowanie dla prawdziwych fanów...

UP THE IRONS! :P
pho3n1x

uuuu lepiej uważaj, bo Garnet nie lubi jak ktoś łączy słowo 'gotyk' z Nightwishem.
Niedługo mam nadzieję, że uda mi się pójść na koncert Huntera. Co prawda ich ostatnia płyta TOTALNIE mnie zawiodła to jednak z chęcią pójdę.

PS: Czy ja widzę Bruce'a?
Kniaź

Post autor: Kniaź »

pho3n1x pisze:uuuu lepiej uważaj, bo Garnet nie lubi jak ktoś łączy słowo 'gotyk' z Nightwishem.
Trudno, powinna być mimo wszystko świadoma czego słucha :P
pho3n1x pisze:PS: Czy ja widzę Bruce'a?
Gratuluje gustu :P
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Kniaź pisze:Uhh nie wiem jak możecie łączyć gotyk z metalem, ale skoro się tak utarło
gdzie tu ktos tu cos laczy,po prostu temat o dwoch oddzielnych dziedzinach
jelsi chodzi o nazwe tematu,sama sie zastanawiam nad zmiania,wiec,wiem ze to temat przeze mnei utworzony wiec inny nie maja duzo do glosu,tak sie spytam-czy bedzie ktos mial cos przeciwko jak zmienie temat na gotyk i pochodne??/industrial,ebm,darkwave etc/
< pytanie dla formalnosci :]>
Kniaź pisze:Trudno, powinna być mimo wszystko świadoma czego słucha
nie slucham nightfisha

a teraz se slucham nowego Rammsteina...narazie niestety dla mnie bez rewelacji...ale Te Quiero Puta to naprawde swietny kawalek:)=polecam posluchac.....widac ze wrocili do bardziej ciezszych brzmien < ale ja tam wole rytmiki w stylu ich will ^^>

aha 2 grudnia wychodzi pierwszy wydawnictwo Moi Dix Mois dostepne tylko w Europie! plyta Nocturnal Opera+single ^^ ..mam nadzieje,ze nie bedzie problemu z kupieniem :roll:
pho3n1x

Garnet pisze:gotyk i pochodne??/industrial,ebm,darkwave etc/
Protestuję ! ;) Co się stanie z 'metalem'? Wydaje mi się, że dobrze jest tak jak jest. Nazwa nie jest zbyt ważna, i tak przecież poruszane tu są tematy wszelkich przejawów gotycko podobnej muzy.
Garnet pisze:nowego Rammsteina...
Ooooo nawet nie wiedziałem, że jest. Yhhh te studia i odcięcie od neta.
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Zawsze można nowy temat utworzyć :D np metal (heavy/thrash/speed/doom/black/progressive/power itd ;)
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

pho3n1x pisze:Ooooo nawet nie wiedziałem, że jest. Yhhh te studia i odcięcie od neta.
Jest też nowy SOAD :D To w sumie to nie metal/gotyk ale poOfftopuje sobie :P Płytka trochu "smutna" ale i tak dla mnie świetna. Trzymają poziom z Mesmerize. Gorąco polecam ;) A do nowego Rammsteina dopiero się przyzwyczajam ;) Wo bist du, Rosenrot i Spring narazie mi się spodobały.
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Mnie tam Hypnotize się bardzo podoba nawet niezłe zakończenie nawiązujące do początku Mezmerize. SOAD staje się coraz bardziej trudny do sklasyfikowania jako gatunek.
"We carry death out of the village!"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”