Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
I inne postacie C2H5OH! Upijmy się na różowo!
Potem zatańczymy tango ze zmianą zwlekającą oraz różą we włosach i rozwalimy karczmę
:D
:D
Bo ja nie bardzo. Muszę się poradzić Feliksa Kresa 
≈
A wogóle - coat, właśnie się dowiedziałam, że jesteś barmanem. Reflektowałbyś na rolę kamerdynera/osobistego służącego Garnet/Luci ? (jeszcze nie zdecydowałam
)

Kod: Zaznacz cały
Masz może pomysł, jak ruszyć stąd: "Garnet zbaraniała. "Uch. Miałam rację. Choć wolałabym nie..." Usiadłem przy niej i zajrzałem w oczy. "Bywa. Ale skoro chcesz odzyskać figurkę, poradzimy sobie. Daj mi tylko pomyśleć."

≈
A wogóle - coat, właśnie się dowiedziałam, że jesteś barmanem. Reflektowałbyś na rolę kamerdynera/osobistego służącego Garnet/Luci ? (jeszcze nie zdecydowałam

BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Kod: Zaznacz cały
Lucrecia, jak twierdziła gazeta Johnny'ego, wyjeżdżała, więc miałem zapewne jedyną w życiu okazję, żeby rozejrzeć się w jej domu.
BEGIN GEEK CODE
END GEEK CODE
END GEEK CODE
No, tak w niej napisali. Jesteś szczegółowy jak moja polonistka (komplement!), która twierdzi, że drzewa na obrazie nie rosną.Dante pisze:włożyła kapcie i zapaliła fajke,

No, dobra, słowa mi zabrakło, co będę kłamać <Isia się wstydzi, oj wstydzi>

BEGIN GEEK CODE
END GEEK CODE
END GEEK CODE