Niskobudżetowa wersja. Tak na Polskie standardy

Hellowen w moim liceum....
Moderator: Moderatorzy
Go Go Yubari pisze:Będę szczera. Czy Ty nie masz kompleksów? No, sorry, ale to jest tragiczne. Że też publicznie się tak pokazałeś >.< No cóż....khe. Brawa za odwagę? (a może gilotynę?)
Izrail pisze:Go Go bądź wyrozumiała, bo się chłopak zniechęci i więcej nie da żadnego zdjęcia
Akurat odwaga nie była potrzebna. Wzucic kilka drobiazgów na siebie, wparować do szkoly i sie dobrze bawić.Go Go Yubari pisze:Brawa za odwagę? (a może gilotynę?)
Absolutnie nie. Świetnie się bawiłem, zarobiłem dla klasy pierwsze miejsce za strój (na równi z inną klasą)a ludzie rozchwytywali mnie zeby robić sobie zdjęciaGo Go Yubari pisze:Czy Ty nie masz kompleksów?
Nie macie większych problemówBeeBBo pisze:Nikt nie daje bo po co sobie obciach robić
mała żecz, a cieszynie rozumiem, jak mozna się cieszyć z czegos takiego
W której części? Mieczyk? -_-' Dobra, kończe się czepiać. Po prostu nie rozumiem, jak ludzie mogą być tak pozbawieni samokrytycyzmu.squcloud pisze:rozpoznawalny był
A to nie jest przypadkiem raczej Black Mage z FF I? On nie ma takich pumpów jak Vivi.Go Go Yubari pisze:O. Znalazł się...ups to Vivi >.>
.............................................................................Zabiłeś mnie. A ja naprawdę, NAPRAWDĘ myślałam, że jeśli chodzi o kospleje, widziałam już wszystko.Ababeb pisze:Kosplejować nie każdy może... prawie każdy gorzej...