O co chodzi z tobą? _^_ Normalniejszych pytań zadawać nie możesz?
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
LUdzie czemu mi złoty chocobo nie chce wyjść mam kurde złotego wonderfull na S i czarnego na S, daje im zeio nut ico?? I zawsze albo czarny albo zułty kurak czemu nie złoty pomocy już więcej z tymi kurakami nie moge!!! A potrzebuje bo chce zrobić wszystko co sie da w grze.
Grasz na psx czy pc ? Jeśli na pc to moze znów jakiś błąd.
Anyway
Mnie z 2 ptaszków klasy S, złoty wychodził zawsze(!!) za pierwszym bądź drugim razem (a grałem koło 6 razy).
Proponuję jeszcze raz złapać żółtego ptaszka w Icicle Village(o ile dobrze pamiętam...) i doprowadzić do S.
Musi podziałać !!
Nie można bezpośrednio wejść do Forgotten City. Najpierw musisz znaleźc Bone Village, która znajduje sie jak już mówił misiopuchatek, na północnym kontynencie. Można tam sie dostać Tiny Bronco bez większego problemu.
Nekro pisze:A tak dokladnie moglbys napisac o bok jakiego miasta lezy
Nie chce byc wredny ale,.......czy ty jesteś ślepy
Czy może nie chce ci sie przejechać palcem po tych 5 lokacjach i poszukać samemu a potem ew. zajrzec do solucji na stronie
zgadzam się. Trzeba się naprawde postarać zeby tego nie zauwarzyć... chociarz jak pierwszy raz gralam to kurcze musze sie przyznac, ze wiele glupot robilam...